Ovo drugo jer i ja to radim.
Fali ti još jednaaaaaaa...da zajedno gledamo filmove tipa Mulholland Drive i da uzivas...
Moderator: _BataZiv_0809
Ovo drugo jer i ja to radim.
Jarane, kad se natakne na one velike platforme a i ima je, pa zamahne onom ljepuskasto pirgavom glavicom iz koje se prostire prirodno valovito crvenkasta kosa, udje u svog povelikog dzipa te da ti svirne i kaze - "decko, izgubila sam se, mozes li sjesti pored mene da mi pokazes gdje je izlaz iz ovog grada" e hajde stisni pa odbij
Mislim da bi mi jedno drugo ubili u pojam a film ne bi uspjeli ni odgledati do kraja.
Cekao premijeru u kino obala
Ma tesko, daBoga, al eto nadati se
Ah čudno ti je to s umjetničkim dušama. Vidiš ona sva treperi, a svi ostali divljački pljuju film.
Nije to tako strašnoBloo wrote: ↑30/05/2022 22:25Mozes i sa mnom gledati film.Riddle wrote: ↑30/05/2022 21:37 Ukusi su stvarno tako zanimljiva pojava. Jedna moja prijateljica je književna i filmska kritičarka i gledati film s takvom osobom te dovede to toga da se zapitaš zašto uopšte gledaš film i donekle ti smuči tu umjetnost. Izuzimajući neke klasike za koje znam da oboje volimo, nema filma ili serije oko kojih smo se složili. Uvijek ima nešto. Ja sam nedavno pogledao seriju Scenes from a marriage i odmah sam na nju pomislio. Sva sreća pa to nismo zajedno gledali.![]()
![]()
![]()
a onda ovi pokušaju

Po meni "Lost highway" jedan od najboljih fimskih soundtracka.
Jasta jeŠkobo Habu wrote: ↑02/06/2022 11:04Po meni "Lost highway" jedan od najboljih fimskih soundtracka.
Na jednom mjestu Bowie, Trent Reznor, Smashing Pumpkins, Rammstein...Muzika je jedan od najbitniji segmenata u filmu.
Dio sa Rammsteinom mi je jedan od najezivijih u povijesti filma. Barem onaj prvi utisak.
Sjećam se da ga je BHT onomad premijerno davao.