Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plunkett wrote: ↑01/06/2022 17:38
Dobro, jebiga Sarajevo je stepenica vise u karijeri, tako da je odluka ocekivana.
Samo nisam optimistican, tjerali smo mi i mnogo bolje od njega.
Jos uvijek jeste, ali nisam siguran da li ce tako biti za koju godinu.
Osim toga, Sarajevo je tezak zalogaj, i za njega. Ja licno ne mislim da je on bas takav kvalitet, da ce znati ukrotiti Sarajevo.
Odluka po meni nije ocekivana....ali razumijem logiku
zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 17:40
Pa ako nas napusti 4-5 igraca, mislim da cemo imati kontinuitet.
Brandao, Ovcina, Peco i Salcin idu.
Mislim da je to prihvatljivo. kostur opet ostaje....Peco i Salcin su dosli ove sezone an posudbu.
po meni je odlazak ove cetvorice gubitak velikog dijela kostura. peco manje-vise, ocekivo sam mnogo vise od njega kad je sa 17 debitovao prije 6-7 godina. ali ova druga trojica su itekako bitni bili. ali sto je najgore, necemo nikog dovest.
hahaha, doduse, uzeli su nam i ibrakovica pa ih je do prosjackog stapa i propasti doveo
Last edited by karanana on 01/06/2022 17:45, edited 1 time in total.
nisam za musemica. steta sto kodro ne ostaje, mozda bi on mogao biti solidna zamjena. ne znam jesu mu sta nudili i da li bi pristao da bude trener u seljackom velezu ili zamjenik trenera u gigantskom sarajevu.
Mozda dodje Meho
Nisam ni ja za Musemica, ali ako bi birao jednog od ovih sto su non stop mijenjaju klubove u PRL, onda je to Musemic, i onaj sto je otisao iz Mladosti u Borac, ne sjecam se imena
zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 17:40
Pa ako nas napusti 4-5 igraca, mislim da cemo imati kontinuitet.
Brandao, Ovcina, Peco i Salcin idu.
Mislim da je to prihvatljivo. kostur opet ostaje....Peco i Salcin su dosli ove sezone an posudbu.
po meni je odlazak ove cetvorice gubitak velikog dijela kostura. peco manje-vise, ocekivo sam mnogo vise od njega kad je sa 17 debitovao prije 6-7 godina. ali ova druga trojica su itekako bitni bili. ali sto je najgore, necemo nikog dovest.
Salcin nije igrao toliko vaznu ulogu.
Ovcina jeste.....a i Brandao.
Svaka čast na hrabrosti, definitivno, valja se prihvatiti klupe Sarajeva.
Ne čudi me neki Vasoski ili Sablić, ali je hrabro kad to uradi trener koji je godinama u PLBiH, očito je da je presudno bilo da želi izazov, ni plata (očito) nije loša , a i igrao je za Sarajevo u mlađim kategorijama.
Evo ih pljuju Feđu, nije nikad ni valj'o i nece u FKS ni polusezonu!
To je ljubav, partizanija Lalatovica velikog fana Seselja priziva.
Rekoh ja da cemo se osvetiti za onu odgodu utakmice!
Pitar sa Kariba wrote: ↑01/06/2022 18:01
Sad bi bilo fora iskopat sta su navijaci Sarajeva ovdje pisali za Fedju. Nisu znali da ce i Fedja u shopping
Kao navijacu Veleza mi nije krivo sto je otisao Fedja.
Bio je dobar, i sretno mu, ali ovo nije najgori trenutak kad mozemo mijenjati trenera.
Nadam se da su u upravi razmisljali o ovom scenariju i da imaju alternative, jer pripreme za sljedecu sezonu pocinju uskoro.
Sad bi bilo fora iskopat sta su navijaci Sarajeva ovdje pisali za Fedju. Nisu znali da ce i Fedja u shopping