Na duplo g pise da ide utakmica normalno 0:0
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Logovan
#14402 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vidi fakat
- nota1969
#14403 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
dvajestdruge dvajestdruge manijak udario
- Raigor Stonehoof
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#14405 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakav sezona za sarajevski fudbal.
Sarajevo 13 poraza, bez evrope, cetvrto mjesto. Zeljo sesti na tabeli, bez pobjede u gostima i sa negativnom gol razlikom, na evropa nisu ni racunali...
Dno, bas dno....
Sarajevo 13 poraza, bez evrope, cetvrto mjesto. Zeljo sesti na tabeli, bez pobjede u gostima i sa negativnom gol razlikom, na evropa nisu ni racunali...
Dno, bas dno....
- tramvajtrojka
#14406 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
izlet u prirodu lijep sumski vazduh brale se jagode i kad se pored puta naletilo na pokloneRaigor Stonehoof wrote: ↑29/05/2022 19:06 https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... /220529066
Ne kontam, koji ce kurac zeljini na Kupresu?

i rekli momci kad su vec iz Sarajeva dosli na izlet zašto poklone ne uzeti i vratiti se doma sa njima
- necko_hz
#14407 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kvalitetno su ih nalupali.
- Raigor Stonehoof
#14408 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Koji mentalni sklop moras bit da bi putovao toliko da se mlatis jer neko navija za drugi klub
Bolescure u mozgu, sve do jednog
- luckylaka
#14409 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Raigor Stonehoof wrote: ↑29/05/2022 19:51 Koji mentalni sklop moras bit da bi putovao toliko da se mlatis jer neko navija za drugi klub![]()
![]()
- Raigor Stonehoof
#14410 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Upravo tako, samo ih ogradit da nevini ne stradaju pa nek se mlate dok samo jedan ne prezivi. A njega onda u zatvor dozivotno za masovno ubistvo.luckylaka wrote: ↑29/05/2022 20:22Raigor Stonehoof wrote: ↑29/05/2022 19:51 Koji mentalni sklop moras bit da bi putovao toliko da se mlatis jer neko navija za drugi klub![]()
![]()
Bolescure u mozgu, sve do jednogsamo ne treba policija da intervenise neka se bubaju do zore,ko ih jebe
Ne znam jesul gori djilkosi oni il ovi sto to predstavljaju kao nesto pozitivno
-
splinter
#14411 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jesam se navukao na kupreški sir.
A nije vala ni Kupres preko svijeta...
A nije vala ni Kupres preko svijeta...
- necko_hz
#14412 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Čuj 'Manijaci imaju jaču ofanzivnu liniju od Želje'. 
- Manual
- plain vanilla
#14414 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
dok ne padne mrtva glava, onda ce biti minute sutnje, transparenti, krivi svi osim navijaca
-
Karikaturist
#14415 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ovo je cak i posteno, otisli na proplanak gdje zivi nimalo ili jako malo ljudi, lemali se i to je to.
- plain vanilla
#14416 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Dolazi li vam Fedja?
- karanana
#14417 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
misle parama kupit, a nije u sholdima sve, kad su stvari organizaciono truhle puno dublje od trenera, igraci su im karine stari i nezainteresovani da igraju. ko da gledam za 5 kola ce ga ganjat i jebavat mu mater.
ali hajde, sta ces. sretno fedja, uzmi ih lopatom, zasluzio si da uzmes vece pare. mozda i nama daju koju tisucicu za prekid ugovora. al i mi smo govna sto jest jest, nema ulaganja u igrace nego samo pustaj i dovodi skoro pa nikog. a para ima. bicemo kurac iducu sezonu i odmah ispadamo u evropi.
edit: mislim ne znam da li je dovoljno, ja bi mu dao citavu neto premiju od prvog pretkola u evropi plus plata. to je sigurno preko 100 hiljada eura odmah na ruke. mozda i recimo 20% premije za svako naredno pretkolo. ali ako je odluceno i dogovoreno jebi ga nek ide, da vidimo sta ce napraviti sa onom trulezi jer tako ce se dokazati da zaista vrijedi.
ali hajde, sta ces. sretno fedja, uzmi ih lopatom, zasluzio si da uzmes vece pare. mozda i nama daju koju tisucicu za prekid ugovora. al i mi smo govna sto jest jest, nema ulaganja u igrace nego samo pustaj i dovodi skoro pa nikog. a para ima. bicemo kurac iducu sezonu i odmah ispadamo u evropi.
edit: mislim ne znam da li je dovoljno, ja bi mu dao citavu neto premiju od prvog pretkola u evropi plus plata. to je sigurno preko 100 hiljada eura odmah na ruke. mozda i recimo 20% premije za svako naredno pretkolo. ali ako je odluceno i dogovoreno jebi ga nek ide, da vidimo sta ce napraviti sa onom trulezi jer tako ce se dokazati da zaista vrijedi.
-
zlajaBHF
#14418 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Uprava Veleza pristala na sve Fedjine zahtjeve, ali ovaj ipak odlucio da ode
Fudbal je profesionalan sport, i ima pravo da ide. I Velez bi njemu dao otkaz da je imao lose rezultate. Tako je to.
Sretno i pomocnim trenerima, koji idu sa njim.
Ja mislim da je napravio gresku. U Velezu je mogao postici jos, jer sa par dobrih pojacanja i atmosferu u klubu, mogao je otici stepenicu gore, kako u evropi, tako i sljedece szone u ligi, ali ocigledno nije sam vjerovao u to.
Ako sam nije vjerovao u uspjeh, onda je donio mozda i dobru odluku, ali mislim da je trebao vjerovati.
U Velezu je imao igracki kadar kakav mu odgovara, plus podrsku navijaca i uprave. To samo moze sanjati u drugim klubovima, podrska uprave i navijaca nije kao u Velezu, a sto se tice igrackog kadra, nece imati igraci koji su svi igrali 1. ligu federacije, i koji su ginuli na terenu. Svi trkacki jaki, pa se mogao igrati fudbal koji je zelio Fedja. U Sarajevo to nece da ide
Zivi bili pa vidjei....
Sto se Veleza tice, mislim da promjena ne dolazi u lose vrijeme,a ko naravno nadju dobru zamjenu. Nemoj samo nekog zakrzljalog trenera, koji jos fura fudbal iz 80-tih. Ako ikako mzoe da mu IQ nije ispod 80. Da barem zna sastaviti 2 recenice....
Ne stvarno, Velez je dosao do uspjeha sa mladim i nepznatim trenerom, i sa igracima koji su bili mladi i nedokazani. Treba nastaviti tim putem, sve drugo je pogresno.
Ako ce biti bal, neka bude i maskenbal, i daj nam Barbu da izginemo
Fudbal je profesionalan sport, i ima pravo da ide. I Velez bi njemu dao otkaz da je imao lose rezultate. Tako je to.
Ja mislim da je napravio gresku. U Velezu je mogao postici jos, jer sa par dobrih pojacanja i atmosferu u klubu, mogao je otici stepenicu gore, kako u evropi, tako i sljedece szone u ligi, ali ocigledno nije sam vjerovao u to.
Ako sam nije vjerovao u uspjeh, onda je donio mozda i dobru odluku, ali mislim da je trebao vjerovati.
U Velezu je imao igracki kadar kakav mu odgovara, plus podrsku navijaca i uprave. To samo moze sanjati u drugim klubovima, podrska uprave i navijaca nije kao u Velezu, a sto se tice igrackog kadra, nece imati igraci koji su svi igrali 1. ligu federacije, i koji su ginuli na terenu. Svi trkacki jaki, pa se mogao igrati fudbal koji je zelio Fedja. U Sarajevo to nece da ide
Zivi bili pa vidjei....
Sto se Veleza tice, mislim da promjena ne dolazi u lose vrijeme,a ko naravno nadju dobru zamjenu. Nemoj samo nekog zakrzljalog trenera, koji jos fura fudbal iz 80-tih. Ako ikako mzoe da mu IQ nije ispod 80. Da barem zna sastaviti 2 recenice....
Ne stvarno, Velez je dosao do uspjeha sa mladim i nepznatim trenerom, i sa igracima koji su bili mladi i nedokazani. Treba nastaviti tim putem, sve drugo je pogresno.
Ako ce biti bal, neka bude i maskenbal, i daj nam Barbu da izginemo
- karanana
#14419 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
da, fino receno s tim da mi je krivo sto se nekako uvijek zadovoljimo sa nekim vrhuncem i onda vako kad nam igraci i strab ode onda nekako krecemo ispocetka. nikako da odrzimo kvalitet igrackog kadra. na zalost sarajevo je u mikrokosmosu bosne i hercegovine ono sto su bili zvezda, partizan, dinamo i hajduk koji su sisali kvalitet iz malih i nikad im nisu dali da dodju na zelenu granu. ali jebaji ga, lova je lova.zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 17:31 Uprava Veleza pristala na sve Fedjine zahtjeve, ali ovaj ipak odlucio da ode![]()
U Velezu je imao igracki kadar kakav mu odgovara, plus podrsku navijaca i uprave. To samo moze sanjati u drugim klubovima, podrska uprave i navijaca nije kao u Velezu, a sto se tice igrackog kadra, nece imati igraci koji su svi igrali 1. ligu federacije, i koji su ginuli na terenu. Svi trkacki jaki, pa se mogao igrati fudbal koji je zelio Fedja. U Sarajevo to nece da ide![]()
Zivi bili pa vidjei....
Sto se Veleza tice, mislim da promjena ne dolazi u lose vrijeme,a ko naravno nadju dobru zamjenu. Nemoj samo nekog zakrzljalog trenera, koji jos fura fudbal iz 80-tih. Ako ikako mzoe da mu IQ nije ispod 80. Da barem zna sastaviti 2 recenice....![]()
Ako ce biti bal, neka bude i maskenbal, i daj nam Barbu da izginemo![]()
ko sve ide s njim? jel ide i kodro?
Last edited by karanana on 01/06/2022 17:39, edited 1 time in total.
- Logovan
-
zlajaBHF
#14421 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ide Kodro i kondicioni trenerkaranana wrote: ↑01/06/2022 17:35da, fino receno.zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 17:31 Uprava Veleza pristala na sve Fedjine zahtjeve, ali ovaj ipak odlucio da ode![]()
U Velezu je imao igracki kadar kakav mu odgovara, plus podrsku navijaca i uprave. To samo moze sanjati u drugim klubovima, podrska uprave i navijaca nije kao u Velezu, a sto se tice igrackog kadra, nece imati igraci koji su svi igrali 1. ligu federacije, i koji su ginuli na terenu. Svi trkacki jaki, pa se mogao igrati fudbal koji je zelio Fedja. U Sarajevo to nece da ide![]()
Zivi bili pa vidjei....
Sto se Veleza tice, mislim da promjena ne dolazi u lose vrijeme,a ko naravno nadju dobru zamjenu. Nemoj samo nekog zakrzljalog trenera, koji jos fura fudbal iz 80-tih. Ako ikako mzoe da mu IQ nije ispod 80. Da barem zna sastaviti 2 recenice....![]()
Ako ce biti bal, neka bude i maskenbal, i daj nam Barbu da izginemo![]()
ko sve ide s njim? jel ide i kodro?
Suska se da ce doci Musemic
-
Plunkett
#14422 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Dobro, jebiga Sarajevo je stepenica vise u karijeri, tako da je odluka ocekivana.
Samo nisam optimistican, tjerali smo mi i mnogo bolje od njega.
Samo nisam optimistican, tjerali smo mi i mnogo bolje od njega.
-
zlajaBHF
#14423 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa ako nas napusti 4-5 igraca, mislim da cemo imati kontinuitet.
Brandao, Ovcina, Peco i Salcin idu.
Mislim da je to prihvatljivo. kostur opet ostaje....Peco i Salcin su dosli ove sezone an posudbu.
Brandao, Ovcina, Peco i Salcin idu.
Mislim da je to prihvatljivo. kostur opet ostaje....Peco i Salcin su dosli ove sezone an posudbu.
- karanana
#14424 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
nisam za musemica. steta sto kodro ne ostaje, mozda bi on mogao biti solidna zamjena. ne znam jesu mu sta nudili i da li bi pristao da bude trener u seljackom velezu ili zamjenik trenera u gigantskom sarajevu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#14425 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sto resetovasmo Veleza!
Haj' na fabricke.....

Haj' na fabricke.....