Nije to mišljenje, to je činjenica.
I na takvim mjestima ne trebaju kriminalci govoriti.
Osim toga, nije ga izabrao narod.
Nije to mišljenje, to je činjenica.
Ako je na taj dan dosao u Prijedor kao premijer i član SDa, dobro je prošao.
Narod sigurno neBloo wrote: ↑01/06/2022 14:46Ako je na taj dan dosao u Prijedor kao premijer i član SDa, dobro je prošao.
Ako je došao kao obični građanin da oda počast, onda nema šta da daje izjave i slika se. Raditi političku promociju na taj dan, na tom mjestu (Prijedor, Srebrenica, Ahmići...nebitno) je dno.
Btw, ko bira i kako premijera u BiH?
Zbog takve posasti kao ti smo tu gdje jesmo. Iz Svedske palamudis kako SDA radi za drzavu.zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 14:28Svako ima svoj nacin razmisljanja.Nebozemlja wrote: ↑01/06/2022 14:17
Kriminalac u tehničkom mandatu. Da imalo držimo do sebe, pljuvali bi ga u facu gdje god da se pojavi.
Ja mislim da je taj tvoj primitivan, i zbog takvog razmisljanja smo gdje jesmo
Samom činjenicom da je političar, došao je kao političar. Ne kao čovjek. Nije to odijelo koje ostavi kući kada negdje drugo krene.Bloo wrote: ↑01/06/2022 14:46Ako je na taj dan dosao u Prijedor kao premijer i član SDa, dobro je prošao.
Ako je došao kao obični građanin da oda počast, onda nema šta da daje izjave i slika se. Raditi političku promociju na taj dan, na tom mjestu (Prijedor, Srebrenica, Ahmići...nebitno) je dno.
Koliko sam skonto, ima jarana među Srbima, neuzbilah...
Ma on je dosao jer suosjeca s narodomHakiz wrote: ↑01/06/2022 14:52Samom činjenicom da je političar, došao je kao političar. Ne kao čovjek. Nije to odijelo koje ostavi kući kada negdje drugo krene.Bloo wrote: ↑01/06/2022 14:46
Svugdje je sa političarima tako.
A kada je već tako, onda neka se kao političar i ponaša. Kupi poene![]()
Nemaš ti pojma kako se bira u BiH i na koji način. Dokaz je i gore citirano što zorno pokazuje nivo tvog neznanja.
bukvalno citavo jutro izbjegava da mi odg na pitanje
Sredice ti Asim da ti Zlaja odgovoritramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:04bukvalno citavo jutro izbjegava da mi odg na pitanje![]()
sta je to SDA uradila u borbi protiv korupcije u zadnjih osam godina mandata da bi je mogli smatrati da se bori za gradjansku drzavu
![]()
![]()
ono koliko moras biti za njih da ne smijes odg na jedno prosto pitanje![]()
![]()
Kao premijer, i kao zvanicnik itekako ia mjesta tu, i mislim da je duznost svake stranke bila da nekoga posalje tu, kao i na druga stratista.Bloo wrote: ↑01/06/2022 14:46Ako je na taj dan dosao u Prijedor kao premijer i član SDa, dobro je prošao.
Uh pametno moje.....Škobo Habu wrote: ↑01/06/2022 14:55Nemaš ti pojma kako se bira u BiH i na koji način. Dokaz je i gore citirano što zorno pokazuje nivo tvog neznanja.
Ide se bavi problemima komunalne infrastrukture Norčepinga, i onako vi hardcoreri iz dijaspore ne možete spasiti Bakir-agu, da mutirate na dnevnoj bazi.
bili su i ostali politicari u Prijedoru pa nisu kao starlete trcale za mikrofonima i kamerama kao on nego su bili i ostali poniznizlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 15:17Kao premijer, i kao zvanicnik itekako ia mjesta tu, i mislim da je duznost svake stranke bila da nekoga posalje tu, kao i na druga stratista.Bloo wrote: ↑01/06/2022 14:46
Ko ga bira?
Narod je dao mandat strankama koje su ga izabrale.
Sta je poenta ovog pitanja?
Novalic je dosao u Prijedor i odao pocast, i sto se toga tice je primjer ostalim politicarima!
Postajes naporan sa pitanjem o korupciji.... Nisam primjetio niti jednu stranku u BiH, a i sire da zna kako rjesiti korupciju.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:19
bili su i ostali politicari u Prijedoru pa nisu kao starlete trcale za mikrofonima i kamerama kao on nego su bili i ostali ponizni
i jos mi nisi odg na pitanje![]()
![]()
zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 15:24Postajes naporan sa pitanjem o korupciji.... Nisam primjetio niti jednu stranku u BiH, a i sire da zna kako rjesiti korupciju.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:19
bili su i ostali politicari u Prijedoru pa nisu kao starlete trcale za mikrofonima i kamerama kao on nego su bili i ostali ponizni
![]()
SDP je bi na vlasti, pa je izletio sa iste sa aferom REKET.
Konakovic vlada KS vec desetljece, pa sta je uradio vezano za korupciju?
Radoncic?![]()
Ko je to pokazao rezultate kada pricamo o korupciji?
Zadnji primjer je da SDP izbaci clana stranke jer je nesto progovorio na tu temu![]()
https://www.anticorrupiks.com/registar-imenovnaih-licazlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 15:24Postajes naporan sa pitanjem o korupciji.... Nisam primjetio niti jednu stranku u BiH, a i sire da zna kako rjesiti korupciju.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:19
![]()
Radoncic?![]()
Zadnji primjer je da SDP izbaci clana stranke jer je nesto progovorio na tu temu![]()

Problem je sto vecina vas prica o stvarima, o kojima pojma nemate.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 14:32kako bi u tvojoj Skandinaviji nazivali politicara kojem se sudi zbog afere i bi li bio na svom polozaju u toku sudjenja gdje i dalje iznosi nebuloze i pravi nas sve budalama bi malo sutra
I zasto kad zivis u tom sistemu gore gdje je svaki politicar ne pod lupom nego zescom kontrolom gradjanstva i gdje za najmanju sitnicu podnose se ostavke zasto ti nama zelis da osobe koje su kriminalci i nesposobne osobe vladaju nasim životima i da nastave krasti bez prozivanja
i da još uvijek cekam tvoj odg na moje jutrosnje pitanje ev treci put te vec pitam da mi odg na njega![]()
![]()
aha hoces reci da je drzavno tužilaštvo senad hadzifejz pa onako zove ih hudne svake sedmice na baklavu i kahvu da se malo ispricaju a ne sto u najvećoj pandemiji u zadnjih sto godina su odlučili da pljackaju i kupe aparate koji su smece mrtvozlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 15:39Problem je sto vecina vas prica o stvarima, o kojima pojma nemate.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 14:32
kako bi u tvojoj Skandinaviji nazivali politicara kojem se sudi zbog afere i bi li bio na svom polozaju u toku sudjenja gdje i dalje iznosi nebuloze i pravi nas sve budalama bi malo sutra
I zasto kad zivis u tom sistemu gore gdje je svaki politicar ne pod lupom nego zescom kontrolom gradjanstva i gdje za najmanju sitnicu podnose se ostavke zasto ti nama zelis da osobe koje su kriminalci i nesposobne osobe vladaju nasim životima i da nastave krasti bez prozivanja
i da još uvijek cekam tvoj odg na moje jutrosnje pitanje ev treci put te vec pitam da mi odg na njega![]()
![]()
Svugdje ima pogresnih odluka, gresaka, korupcije, ali su ljudi krivi onda kada ih osudi sud koji je pravedan, a ne kad im je sud Senad Hadzifejk![]()
Ti si mozda clan NiP-a, mozda ti je ovo posao, ili dio posla. Ja za razliku od tebe nemam nikakvih licnih interesa vezanih za SDA.tramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:37https://www.anticorrupiks.com/registar-imenovnaih-licazlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 15:24
Postajes naporan sa pitanjem o korupciji.... Nisam primjetio niti jednu stranku u BiH, a i sire da zna kako rjesiti korupciju.
Radoncic?![]()
https://www.anticorrupiks.com/
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsje ... /220530083
ev vidis koliko je tvoje neznanje u kantonu Sarajevo gdje trojka vlada uveden je ured za borbu protiv korupcije objavljeni javni registru imenovanih lica, sve nabavke u kantonu svi zaposleni gdje svakoj osobi koja prima od kantona platu mozes vidjeti kolika je , uskoro ide i zakon gdje ce javne nabavke kontrolirati ovaj ured zato je i Šefik digao ustavnom sudu zalbu jer ovo ako prodje nema namjestanja tendera svojim ahbabima
i onda dodjes i izvalis SDP i NIP nisu uradili nista u borbi protiv korupcije a uradili vise po tom pitanju nego svi ostali nivoi vlasti u državi u totalu nema nivoa vlasti u državi koji je vise pohvaljen od strane stranaca za borbu protiv korupcije nego ovaj sadasnji saziv vlade KS
Drzavno tuzilastvo je u rukama Dodika i Covica.....Valjda ti je to do sad jasnotramvajtrojka wrote: ↑01/06/2022 15:43aha hoces reci da je drzavno tužilaštvo senad hadzifejz pa onako zove ih hudne svake sedmice na baklavu i kahvu da se malo ispricaju a ne sto u najvećoj pandemiji u zadnjih sto godina su odlučili da pljackaju i kupe aparate koji su smece mrtvo
ha ja bolila je tebe briga ti si gore u Skandinaviji da je tebe i tvoje zadesio covid bio bi spojen na dragera a ne na fikrin usisivac to je ta razlika jer su za cijenu tih kineza mogli uzeti dragera i jos para ustediti