Skupili se da pogledaju kako ne treba raditi.

10 godina kasnjenja na predavanja.izvrsni direktor wrote: ↑13/05/2022 16:47Bas, dobro pitanje:Čelik za "Avaz": Ko će biti odgovoran ako tramvaj zbog nestručno izvedenih radova iskoči iz šina
Sarajevo: Tramvaj iskočio iz šina kod američke ambasade
05.02.2022Sarajevo: Tramvaj iskočio iz šina
10.05.2021Pogledajte kako je tramvaj iskočio iz šina u Sarajevu
09.07.2018Tužna stvarnost Sarajeva: Tramvaj iskočio iz šina i zabio se u stub!
24.06.2019Sarajevo: Tramvaj pun putnika iskočio iz šina FOTO
03.03.2017Sarajevo: Tramvaj u Nedžarićima iskočio iz šina
20. apr. 2015Sarajevo: Tramvaj iskočio iz šina
29.07.2013Ko je odgovoran?02.02.2012
Sarajevo: Tramvaj iskočio iz šina

glupe, krezave, neobrazovane, lijene i samozive muje smo iz viceva
koliko sam shvatio, hocete da kazete da je uvazeni forumas pripadnik etnije koja bastini genocidnu politiku klanja, ubijanja i silovanja?
u medjuvrmenu ste editoriali post, obrissavsi prvu, te dodavsi jos jednu recenicu obojenu frustracijom.glupe, krezave, neobrazovane, lijene i samozive muje smo iz viceva
obadvojicu vas počastim, jedan hajvan drugi hakiz,
atmel wrote: ↑16/05/2022 19:23Hajvan wrote: ↑16/05/2022 18:26
jbg, jbg
svijet napreduje, samo mi balije "inshalah jarabi shucur nanijetitli smo na hajr i na dobro, al eto ne da nam se"- nazadujemo
Nema problema odgovor dobiješ kada na ovo odgovoriš.
Zar se ovo betoniranje ne moze izvoditi iz zraka? Nabaviti neki helikopter, pa neka betonira. Ovako se blokira traka.
Koliko sam shvatio, hocete da kazete da je uvazeni forumas pripadnik etnije koja bastini genocidnu politiku klanja, ubijanja i silovanja?Hajvan wrote: ↑16/05/2022 19:28koliko sam shvatio, hocete da kazete da je uvazeni forumas pripadnik etnije koja bastini genocidnu politiku klanja, ubijanja i silovanja?
u medjuvrmenu ste editoriali post, obrissavsi prvu, te dodavsi jos jednu recenicu obojenu frustracijom.glupe, krezave, neobrazovane, lijene i samozive muje smo iz viceva
zao mi je, ali mi ne pokazujem da smo zrelo drustvo , niti politicki niti organiziono
zapravo smo drustvo u nestajanju
jbg, jbg

Jeste Šteta spominjao da će dionica biti gotova u maju, a ne 1. maja.tramvajtrojka wrote: ↑15/05/2022 19:31
ko nam je vladao gradom 30 godina nadmena i nepismena seljadija jbt zivot kad ovakve glavuse imaju obraza da se jave![]()
![]()
al ovo je dokaz njihovog potopa kad boga oca moraju dici da botuje![]()
![]()
kazu da ce poceti davati petobu putnicima na toj relaciji i kunu se u Titu i Aliju da ce prestati sa bombaskim pricama steta steta sta nam radis da si nam od taksista napravio pokret pacifika ide suljagic kao John Lennon da siri ljubav po svijetu
Impresioniran sam ovom perfekcijom.tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 12:24
da se malo prisjetimo kad SDA radi rekonstrukciju pruge kako to izgleda pa da eminentnim tvrtkama Željo i Ok bau nije zezancija dali tasna masna firmama da rade rekonstrukciju koja se raspala u četiri mjeseca![]()
![]()
![]()
Moglo se to malo lemilicom popraviti i još 60 godina, komotno.
Cuj nisu nista uradili. Stvorili nam drzavu koju sad trojka prodaje dodiku i covicu. Ovi salju pare kinezima i bjelorusima a dok je bila sda pare su ostajale u BiH. A od brace turaka je bilo redovni donacija kvalitetni autobusa.