a vamo ako staneš kao pješak na šinu dok prolazi auto
lansira te u orbitu

Njihovo nije da objasnjavaju nego da rade sto vrh stranke kaze.Leopard_SA wrote: ↑16/05/2022 11:08Tužno ja na šta je spala studentska populacija ove države. Uostalom, da nema rekonstrukcije pruge, za koju godinu se ista ne bi mogla ni koristiti jer ne bi bila sigurna za upotrebu. Kako bi onda objasnila gospoda sa slike što kasni na predavanja profesorima?tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00
sta reci koju posluku porati :run bas me zanima koji su im nickovi po forumima ova klika sve za sendvič radi![]()
Umjesto što ovako gube vrijeme i izlažu se sunčanici za hot dog i bozu, trebali su uzeti krampe i lopate u ruke i pravac Hranjen, da Fadilovoj Vladi pomognu u probijanju tunela i sustizanju rokova.tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00
sta reci koju posluku porati :run bas me zanima koji su im nickovi po forumima ova klika sve za sendvič radi![]()
To je totramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:15
Jednostavno navikli su nas da smo jadni i bijedni i da nam je sadaka i donacija vrhunac. Oni ne prosvjeduju jer se gradi nego sto se unistava njihov sistem tog namjernog pravljenja jada i bijede, jer kad narod vidi sta znaci nova pruga, vozila, ne mozes ga vratiti na bijedu i sadaku a ne znas raditi nista osim te bijede i sadake.
Risto Podvoznjak sestdesetiosmatramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00
safran wrote: ↑16/05/2022 14:23To je totramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:15
Jednostavno navikli su nas da smo jadni i bijedni i da nam je sadaka i donacija vrhunac. Oni ne prosvjeduju jer se gradi nego sto se unistava njihov sistem tog namjernog pravljenja jada i bijede, jer kad narod vidi sta znaci nova pruga, vozila, ne mozes ga vratiti na bijedu i sadaku a ne znas raditi nista osim te bijede i sadake.
Ovo Zahiragić v 2.0?tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00
ma jok, ovaj se zajebao za proteste - kontao da su LGBT pa greškom uletio u SDA protesteHakiz wrote: ↑16/05/2022 15:03Ovo Zahiragić v 2.0?tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00
SDA SUMMER BOT CAMP 2022tramvajtrojka wrote: ↑15/05/2022 19:31
ko nam je vladao gradom 30 godina nadmena i nepismena seljadija jbt zivot kad ovakve glavuse imaju obraza da se jave![]()
![]()
al ovo je dokaz njihovog potopa kad boga oca moraju dici da botuje![]()
![]()
Zato smo tu gdje jesmo
Hakiz wrote: ↑16/05/2022 15:03Ovo Zahiragić v 2.0?tramvajtrojka wrote: ↑16/05/2022 11:00