Podijum je tvoj.
Aldi i LIDL u BiH????
Moderator: anex
- emigrazione
#1777 Re: Aldi i LIDL u BiH????
-
sarajevsko_pivo
- n+1
#1779 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Sad će Klix napisati: Lidl je demantovao pisanje NEKIH portala... 
-
last mohicans
#1780 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Haha, nivo mahalaštine kao kad mi na fudbalskim temama lupamo o pojačanjima. Tipa,znam lika koji poznaje lika da mu je konobar pričao... ja sam na tu FIPU totalno zaboravio, toliko promoviraju zemlju i privlače investicije.Chmoljo wrote: ↑05/05/2022 16:19 FIPA I klix, kakav tandem![]()
Dakle, evo gore oglas ljudi traze covjeka koji ce im biti tehnicko lice da ga edukuju da mize po njihovim standardima postavljati instalacije i ostalu tehniku.
Nece angazovati za sve to neku firmu, nego ce imati svoje ljide koji im to rade. Nisu lidlovi marketi uooste napucani niti su neki vrh kulovine gdje te tretiraju ko bogatuna, ali ocito da su ozbiljna firma sa svojim radnim procesima i poslovnom politikom.
Klix je ispo mahalski portal bez da su pokusali sacekati malo sa neprovjerenim informacijama.
Jos pisu kako FIPA nema kontakt sa lidlom, ali svejedno ima svoje misljenje o tome![]()
Odron.
Sto bi lidl uopste isao odavde kad vide ljudi da se ovakvim glupanima i govna mogu prodavati. Pa mi smo idealno trziste.
- Ironmen
- studiorum_tuzlaensis
#1782 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Znam par ljudi koji su napustili dobro plaćene rukovodeće poslove u korist LIDLa, tako da ovo im sigurno nije dobra vijest. Zbog toga sumnjam u vijest dok se ne javi zvanično.
- tramvajtrojka
#1783 Re: Aldi i LIDL u BiH????
to je islo na ovom nivou neciji amidzic zaposlen po steli iz zna se koje stranke obavljao je dnevnu dužnost ispijanja kafa i pusenja cigara kad je naletio na fb portal koji kaze da Lidl napušta drzavu javio se lidlu oni mu rekli ne i on nastavio sa svojom dnevnom rutinom na poslu tj skrolanju po fb pa jedan drugi, treci portal objavljuju tu vijest u tome zove klix da pita preneses sta si procitao jos dodas tursku jer nemas pametniju zemlju za izbor ugasis komp odes doma i kontas gdje ces sutra nakon dzume se ispalitilast mohicans wrote: ↑05/05/2022 17:06Haha, nivo mahalaštine kao kad mi na fudbalskim temama lupamo o pojačanjima. Tipa,znam lika koji poznaje lika da mu je konobar pričao... ja sam na tu FIPU totalno zaboravio, toliko promoviraju zemlju i privlače investicije.Chmoljo wrote: ↑05/05/2022 16:19 FIPA I klix, kakav tandem![]()
Dakle, evo gore oglas ljudi traze covjeka koji ce im biti tehnicko lice da ga edukuju da mize po njihovim standardima postavljati instalacije i ostalu tehniku.
Nece angazovati za sve to neku firmu, nego ce imati svoje ljide koji im to rade. Nisu lidlovi marketi uooste napucani niti su neki vrh kulovine gdje te tretiraju ko bogatuna, ali ocito da su ozbiljna firma sa svojim radnim procesima i poslovnom politikom.
Klix je ispo mahalski portal bez da su pokusali sacekati malo sa neprovjerenim informacijama.
Jos pisu kako FIPA nema kontakt sa lidlom, ali svejedno ima svoje misljenje o tome![]()
Odron.
Sto bi lidl uopste isao odavde kad vide ljudi da se ovakvim glupanima i govna mogu prodavati. Pa mi smo idealno trziste.Jos mi je u glavi dok je onaj Bašić bio direktor, ako je o tome riječ. Ima, ihhhii godina. Koliko tu ima uhljeba koji privlače investicije i zar se to nije raspalo?
i onda se u citavoj državi digne frka jer si ti uhljeb
- mc-twin
#1784 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Ebo li vas Bingo...
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
- Maharadza
- mc-twin
#1787 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Klix-a sto se provaljuje. Heh. 
- vjeshalica
#1788 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Placenicki spineri laznih vijesti sa ciljem pisanja i sranja po narodu.
- lonely_wolf
#1789 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Ne mogu dati vise informacija radi poslovne tajne, ali u okolici Sa se priprema plac za gradnju objekta Lidl. Vrši se raščićavanje i projektovanje pristupnog puta sa magistralne ceste, a nadležna općina je izdala dozvolu za gradnju objekta.
- pepeljara
#1790 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Navikao nas narod na sve zivo da zna preko stele 
Poslovna tajna, sta ima ko znat kad se otvara, kad bude vrijeme svabo ce najaviti
ha ja!
Bitno je da dolazi!
Poslovna tajna, sta ima ko znat kad se otvara, kad bude vrijeme svabo ce najaviti
Bitno je da dolazi!
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#1791 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Drago mi je da je u pitanju mahalanje kako sam i napisao. Pored toga jos mi je draze sto se otvara lidl, jer pored boljeg odnosa prema radniku, vece plate, donosi i dodatne investicije uz svoj brend.
Ne, botina nisam, samo imam otvoren um da nikada ne tvrdim ni jedno, ni drugo. Iz nekog razloga sa VIŠE STRANA su dolazile vijesti da lidl napusta BiH. Mozda je bio pritisak, ili je suplja, kako, zasto? Valjda NDA odradjuje posao pa "mahalamo".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1792 Re: Aldi i LIDL u BiH????
FBiH ili RS?lonely_wolf wrote: ↑05/05/2022 18:47 Ne mogu dati vise informacija radi poslovne tajne, ali u okolici Sa se priprema plac za gradnju objekta Lidl. Vrši se raščićavanje i projektovanje pristupnog puta sa magistralne ceste, a nadležna općina je izdala dozvolu za gradnju objekta.
- lonely_wolf
#1793 Re: Aldi i LIDL u BiH????
FBiH. ovo je info od prije 10ak dana. Bio sam direktno uključen u izradu projekta pristupnog puta i parkinga ispred objekta.
- spree
#1794 Re: Aldi i LIDL u BiH????
laserShow wrote: ↑05/05/2022 20:02Drago mi je da je u pitanju mahalanje kako sam i napisao. Pored toga jos mi je draze sto se otvara lidl, jer pored boljeg odnosa prema radniku, vece plate, donosi i dodatne investicije uz svoj brend.
Ne, botina nisam, samo imam otvoren um da nikada ne tvrdim ni jedno, ni drugo. Iz nekog razloga sa VIŠE STRANA su dolazile vijesti da lidl napusta BiH. Mozda je bio pritisak, ili je suplja, kako, zasto? Valjda NDA odradjuje posao pa "mahalamo".
Čini mi se da si i ti napisao da ti je neko rekao. Ili si lagao ili bi trebao razmisliti ko te to laže.
Na kraju Lidl gospodski odjebao sve lešinare i pokazao da on ne stoji iza svega u smislu nekog pritiska i žalopoljki. Nadam se da ce cim prije otvoriti da malo uredi trziste i talove i da pokaze kako se ispravno postupa prema radnicima i kupcima.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#1795 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Klix je prenio vijest od FENA-e
-
Naslovnica
#1796 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Distributivni centar Kiseljak (Lepenica).lonely_wolf wrote: ↑05/05/2022 18:47 Ne mogu dati vise informacija radi poslovne tajne, ali u okolici Sa se priprema plac za gradnju objekta Lidl. Vrši se raščićavanje i projektovanje pristupnog puta sa magistralne ceste, a nadležna općina je izdala dozvolu za gradnju objekta.
- spree
- lonely_wolf
#1798 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Ne znam za Kiselkjak-Lepenica, ovo je bliže.
Fakat sam ljubazno zamoljen od strane investitora da ne odajem lokaciju, a u razlog tajnosti ne bi da ulazim. Moje je da ispoštujem ono što je od mene traženo jer sam i ja više nego uredno ispoštovan za svoj dio posla.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#1799 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Nije to nista copy/paste.. FENA je novinska agencija koja bi trebala sama po sebi da ima reputaciju mozda i vecu od Klix-a i koju dnevno i sedmicno kopiraju na stotine i hiljade puta. Sav biznis im je zasnovan da daju drugima da ih kopiraju.
No ko je i taj clanak procitao dalje od naslova vidio je da u njemu ustvari nista ne pise osim sto je tamo nega agencija (ili osoba u istoj) rekla "eto nama Lidl nije nista javio ali mi culi na fejsbuku" . Dakle nista. Fazon je sto 99.8% ljudi kod nas cita samo naslove
-
NecuVise
#1800 Re: Aldi i LIDL u BiH????
Nadam se da nisam jedini kojem je porazno i nevjerovatno da agencija kojoj sami naziv kaže da treba unapređivati strane investicije širi tračeve da jedan od najvećih stranih investitora zadnjih desetak godina odustaje i seli sve u drugu državu. Da smo normalna država trebala bi se dići hajka na tu agenciju zbog širenja takvih informacija i takvog nemara, a kod nas kao da se ništa nije desilo. Klix također samo hladno copy paste i nikom ništa. Baš me tuga uhvati od ove situacije, a Lidl je tu najmanji problem. Koliko nas lidlova zaobiđe tvog ovakvih stvari, a neko za sve to prima platu.