Taman tako i Amin JaRabbi da ga u zdravlju, rahatluku i milosti Allaha dzs dočekamo .
Sad još ovih šest dana sevala aBd
Taman tako i Amin JaRabbi da ga u zdravlju, rahatluku i milosti Allaha dzs dočekamo .
S kim ides ili moras raditi? Ja sam solo sutra, nazalost ali u nasem dzematuskafiskafsnjak wrote: ↑01/05/2022 23:27Bas sam neshto tuzan sto je zavrsio... Da ne govorim o Bajramu u tudjini![]()
Javicu se krank....Rockefeller wrote: ↑01/05/2022 23:50S kim ides ili moras raditi? Ja sam solo sutra, nazalost ali u nasem dzematuskafiskafsnjak wrote: ↑01/05/2022 23:27
Bas sam neshto tuzan sto je zavrsio... Da ne govorim o Bajramu u tudjini![]()
![]()
Imate li neki bosanski mesdzid? Jeste vi u Minhenu kako sam skontao? Tu bi trebalo biti nasih dosta.skafiskafsnjak wrote: ↑01/05/2022 23:51Javicu se krank....Rockefeller wrote: ↑01/05/2022 23:50
S kim ides ili moras raditi? Ja sam solo sutra, nazalost ali u nasem dzematu![]()
![]()
I ja imam nas dzemat...dzaba, nije to kao kuci. Ali to je jedna od cijena koju placamo sto smo otisli...
A sam idem.... Nemam nikoga![]()
Da smo zivi i zdravi : )
Imam naravno. Ujutro i idem tamo : )agnostic_front wrote: ↑01/05/2022 23:58Imate li neki bosanski mesdzid? Jeste vi u Minhenu kako sam skontao? Tu bi trebalo biti nasih dosta.skafiskafsnjak wrote: ↑01/05/2022 23:51
Javicu se krank....![]()
I ja imam nas dzemat...dzaba, nije to kao kuci. Ali to je jedna od cijena koju placamo sto smo otisli...

U Berlinu sam ja ali vala ja se osjecam kao kod kuce. Sta me briga.agnostic_front wrote: ↑01/05/2022 23:58Imate li neki bosanski mesdzid? Jeste vi u Minhenu kako sam skontao? Tu bi trebalo biti nasih dosta.skafiskafsnjak wrote: ↑01/05/2022 23:51
Javicu se krank....![]()
Krojcberg kod brace Turaka?Rockefeller wrote: ↑02/05/2022 05:43U Berlinu sam ja ali vala ja se osjecam kao kod kuce. Sta me briga.agnostic_front wrote: ↑01/05/2022 23:58
Imate li neki bosanski mesdzid? Jeste vi u Minhenu kako sam skontao? Tu bi trebalo biti nasih dosta.
Tu je isto i IKB glavni za Njemacku. Ja na Tegel idem kod Bosnjaka iz Sandzaka a ima i iz Bosne ljudiagnostic_front wrote: ↑02/05/2022 07:20 Krojcberg kod brace Turaka?![]()
Bajram mubarek olsun svim postacima![]()
Allah Razi Olsun.MujkicHaris wrote: ↑02/05/2022 08:23 Da nam se Allah dž.š. smiluje i učini nas i naše porodice jednim od onih koji će naslijediti Džennet Firdevs.
Bajram Šerif Mubarek Olsun.![]()