Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Villareal - Liverpool
Real - Manchester City
Ovo nešto slično kao 2006. godine. Villareal opet sa Englezima, kod drugog polufinalnog para Španci i Italijani, a Španci i Englezi.
JohnnyS wrote: ↑13/04/2022 23:08
Nakon rapsodije sinoć gledati ovo davljenje večeras samo potvrđuje da su se susrela dva najprecijenjenija trenera današnjice
Gledao Liverpoil - Benfica. Davež nogometni koji igra Atletico ne bih mogao gledati.
Nakon rapsodije sinoć gledati ovo davljenje večeras samo potvrđuje da su se susrela dva najprecijenjenija trenera današnjice
Gledao Liverpoil - Benfica. Davež nogometni koji igra Atletico ne bih mogao gledati.
Ne znas sta si propustio Atletico bas dobar napadacki veceras
Mrska oba tima.
Juce se pisalo kako ce šity to razvaliti i nadigrati. Danas im gol visio u zraku 90 min. A jedva uputili jedan šut u okvir.
Atletiko ih nadigro u svakom smislu. I da je igrao 30% ovako prve. Prosli bi.
B6Redhell wrote: ↑14/04/2022 00:34
Mrska oba tima.
Juce se pisalo kako ce šity to razvaliti i nadigrati. Danas im gol visio u zraku 90 min. A jedva uputili jedan šut u okvir.
Atletiko ih nadigro u svakom smislu. I da je igrao 30% ovako prve. Prosli bi.
Kod dobrih ekipa valjda to nebi trebala biti drasticna prepreka
Atletiko i cholo su usrali sa kukavickom igrom u prvom susretu. A da ih je nesto city nadigro specijalno moze se macku o rep okaciti
A pokazuje i rezultat
Haha bas pratim ovdje, isto razmisljaju kao ja sto sam pricao prije par sati Kakvo preseravanje Simeonea i cijele ekipe. Expensive bunch of thugs
Inace me Simeone i cijeli mentalitet ekipe i kluba podsjeca na politicki populizam. Siledzije koje dobiju po picki njihovom taktikom pa onda placu da je cijeli svijet okrenut protiv njih.