Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Previse bi bilo da Villarael dodje do finala. Prije nekoliko godina su imali slican izlet ovogodisnjem do polufinala. Cini mi se Riquelme im bio prva zvijezda.
Jes, i meni se ponekad čini da je to nekoliko godina, ali zapravo je skoro 20 Hajd, dobro, i tu malo pretjerujem, al prošlo je dosta
leti vrijeme
Marcos Senna legenda
to je ona sezona kad ih je Arsenal izbacio pa zijanio od Barse u finalu ako se dobro sjecam
liverpool nije bayern. igraju mnogo sigurnije i odradjuju posao u ligi sampiona. ovo je maksimalni domet villareala.
Isto razmisljam.
Previse bi bilo da Villarael dodje do finala. Prije nekoliko godina su imali slican izlet ovogodisnjem do polufinala. Cini mi se Riquelme im bio prva zvijezda.
jeza u ledja wrote: ↑13/04/2022 03:57
Al meni nije jasno, zasto ako znas da je lopta dotakla tvoju saku i da se gol nece priznati zasto trcis i radujes se?
Ono, danas u velikim takmicenjima sve se vidi, nema sanse da se nece vidjeti, nema sanse da nisi osjetio loptu koja je udarila saku…mislim, cemu?
I to jos uvijek vidimo na terenima gotovo svake sedmice.
Apolutno se 100 posto ne može reći da ga je lopta diraka u ruku, bar iz ugla kamera koje su prikazen u prenosu.
Drugo glavni je mora da gleda.
Možda je bila joša neka iz gola, koju nismo vijdela sa bočne strane.
p206 wrote: ↑13/04/2022 21:56
dobra utakmica, muška... igra i Atletico, al jbg fali im Kaka iz najboljih dana da sam pretrči 40 metara kroz sredinu, to Felix ne može
kakav je Nunez? je li kalibar za Barcelonu ili je za trpanje Belenensesa i Pakos Fereire?
dobra utakmica, muška... igra i Atletico, al jbg fali im Kaka iz najboljih dana da sam pretrči 40 metara kroz sredinu, to Felix ne može
kakav je Nunez? je li kalibar za Barcelonu ili je za trpanje Belenensesa i Pakos Fereire?