mali_balon wrote: ↑05/09/2023 14:49
suspect_zero wrote: ↑06/04/2022 09:40
Bi garant

imam muško dijete al fakat neću od njega praviti maminog držača suknje.....jbt., imaš svoju porodicu, uskoro ulaziš u petu deceniju života i zakačiš se nešto sa ženom....odmah trči materi da se isplačeš i da te utješi
Dizsz...e jbga....pa sto to do sad ne razjeba....
Grozno sto cu napisat (nedaj Boze nikom) ali nekako najbolje bi bilo da muskarci od 25 nemaju vise mame....ili cak i ranije....
Da se to malo osamostali da znam sam corbu napravit i gace oprat....da zna na kojem mjestu je zena (u kuhinji

)...sve nekakve pizde da prostite.....
ne kazem da roditelje treba napustiti otjerati ali nije zdravo na dvije stolice sjediti....a pravi roditelj ce skontat sa im i potomak ima porodicu...
To vuce korijene, prije industrije, zna se da imanje ostaje sinu, cerka se proda i poslje uz kravu mladozenji....snaha dolazi da sluzi umjesto cerke dok ne dodje mladja snaha, ako ima brace i tako u krug....i ta je ostalo zapisano...polahko idemo prema zapadu....
E i ti izvuče iz stare sehare

.....sad bih se trebala vraćati pa čitati u kojem kontekstu sam ovo pisala
Neka su vam mame žive i zdrave punoooooo godina, kao i nama naše .....ali treba na vrijeme naučiti razlikovati vrste ljubavi.
Jbo i muško i žensko koje za svaku sitnicu ide da se raskuka materi.
Nedavno sam bila svjedok emotivno-manipulativnog odnosa majke prema sinu i kćerki....nevjerovatno šta im žena radi, sin hamam 50 oženjen, dvoje djece, kćerka preko 50 god., neudata (mogu reći radi mame, jer ni jedan frajer nije odgovarao/bio dovoljno dobar za njenu kćerku)...sada ih je dovela u situaciju da ne mogu prnut od nje.
Hoće negdje otići, ona se odmah "razboli", snaha standardno nevalja, kafa ne može bez nje da se popije, pokušaj kontrole nad unucima, kćerki zazvoni telefon odmah pitanja ko je , što zove.....
Znam mama se voli, volim i ja svoju....ali brate što je previše, previše je.