Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑02/04/2022 17:33
E to mi je vec nekako mjera
Mi ne pravimo ništa posebno u odnosu na inače. Šta bismo ručali, prebacimo za iftar i to je to. A za topu se ovdje svakako ne zna, ne razbijamo glavu time.
Čak ni slatkiš nije svakog dana, mamina tradicija je da je prvog dana kadaif i toga se držimo kao da je zapisano. Možda još jednom oko sredine mjeseca da baš napravimo nešto slatko i, naravno, halva za 27. noć. Radije zasladimo voćkom. Za onih vrućina je sladoled bio obavezan.
skafiskafsnjak wrote: ↑02/04/2022 17:33
E to mi je vec nekako mjera
Mi ne pravimo ništa posebno u odnosu na inače. Šta bismo ručali, prebacimo za iftar i to je to. A za topu se ovdje svakako ne zna, ne razbijamo glavu time.
Čak ni slatkiš nije svakog dana, mamina tradicija je da je prvog dana kadaif i toga se držimo kao da je zapisano. Možda još jednom oko sredine mjeseca da baš napravimo nešto slatko i, naravno, halva za 27. noć. Radije zasladimo voćkom. Za onih vrućina je sladoled bio obavezan.
Snake Eyes wrote: ↑02/04/2022 20:02
Vec neka kesadija/kesadia. Pravo je dobro
Pa kao moderatorica, to mi je duznost i obaveza
Nekad se diskusija zakuha, padnu teske uvrede, spominje se familija a sve zbog tope. Stoga, bitno je da moj autoritet bude ovdje prisutan.
Nadam se da ti moje prisustvo ne smeta, te ako ti teško pada, mogu li te ponuditi jednom buDŽavom čokoladom od koje ja živim?
Snake Eyes wrote: ↑02/04/2022 20:02
Vec neka kesadija/kesadia. Pravo je dobro
Nekad se diskusija zakuha, padnu teske uvrede, spominje se familija a sve zbog tope. Stoga, bitno je da moj autoritet bude ovdje prisutan.
Nadam se da ti moje prisustvo ne smeta, te ako ti teško pada, mogu li te ponuditi jednom buDŽavom čokoladom od koje ja živim?
Ima tu nešto više od moderatorske dužnosti ali o tom po tom.
Za boldirano, naravno da ne smeta, naprotiv! Ali bez obzira na to, očekujem svoje parče tvoje buđave čokolade.
Za boldirano, naravno da ne smeta, naprotiv! Ali bez obzira na to, očekujem svoje parče tvoje buđave čokolade.
konektovan wrote: ↑02/04/2022 21:46
Još malo i bloo će biti u našim redovima,....samo laganini, topa je čudo.
Jos malo...evo jedemo topu vec preko 3 decenije... jos mi samo malo fali. Bit ce jednog dana, ta jedna kljucna topa...osim ako necije bozicne sape ne odnesu prevagu...borba je to moj konektovani, borba...a tek slavska pogaca...eheej...