Kao prvo, ja ne govorim o željama HDZ-a, nego o pristupu Dine Konakovića, koji je jedini konstruktivan i iskren, među svim akterima... Jedini koji je pokazao da zna i ima muda i ići dalje od populizma... Ne smatram da treba HDZ-u dati sve što traži, niti mislim da je Dino spreman da im da sve...
Kao drugo, kakva pizdarija može izać... Pa evo, ja iskreno ne vidim kako bi se to izbori zaista mogli provesti na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, ukoliko se ipak HNS odluči definitivno za bojkot... Dodikove retorike se ne bojim, jer bez obzira na blagost međunarodne zajednice prema njemu, mislim da je jasno da bi u slučaju povlačenja konkretnijih poteza u svrhu secesije ipak bilo odlučnije reakcije... Međutim, u ovom slučaju, ne bih bih baš rekao da bi međunarodna zajednica bila tako odlučna... Pa će onda bit kuknjava - Evropa kurva i tako to...
Kao treće, još se jednom vidi koliki je zajeb bilo ovo sve sa Željkom Komšićem... Osvjedočeni grobar građanskog koncepta... Sada se već može reći - štetočina na nivou Harisa Silajdžića... A zbog čega - isključivo zbog odbrane vlastite fotelje...