Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Alternative777

#53126 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alternative777 »

Image

Auuu :oops:
Golemo :D
Gandalf

#53127 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

Alternative777 wrote: 20/03/2022 19:28 Image

Imaju teglu kmekmeza od mene
Gandalf

#53128 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

Interesantno ali nema nikoga od ljubitelja separatizma na temama :?

Jelde da uopšte neće biti čudno kada se svi vrate sutra u isto vrijeme sa novim naučenim spinovima.

Ma neće jelde :lol:
HD_2015

#53129 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by HD_2015 »

kamberovica polje wrote: 20/03/2022 18:20 Koliko ono muslimana živi u EU, podsjetite me?
Kada su muslimani u EU posljednji put imali vojsku od 200k ?
DonieBrasco

#53130 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

Anquilla wrote: 20/03/2022 19:16
pepeljara wrote: 20/03/2022 19:04
Spoiler
Show
Elmedin Konakovic:

Spoiler
Show
Ne moga ga upratiti više, koga napada u ovom postu, zar ovo nije odbio Čović?
Ni meni ovo nije jasno, moze li neko da podjednostavi ovaj veliki teskst od Dine.

Sta je na kraju moglo da bude a nije, ili obratno ?
kamberovica polje

#53131 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kamberovica polje »

HD_2015 wrote: 20/03/2022 19:47
kamberovica polje wrote: 20/03/2022 18:20 Koliko ono muslimana živi u EU, podsjetite me?
I šta, osvojili bi Evropu s 200k vojnika?
HD_2015

#53132 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by HD_2015 »

kamberovica polje wrote: 20/03/2022 20:10
HD_2015 wrote: 20/03/2022 19:47

Ne žele muslimane kao faktor u Evropi, ni pod razno.
kamberovica polje

#53133 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kamberovica polje »

HD_2015 wrote: 20/03/2022 20:11
kamberovica polje wrote: 20/03/2022 20:10

Ne žele muslimane kao faktor u Evropi, ni pod razno.
Muslimani su već faktor u Evropi, a državica s milion i nešto muslimana je kap u moru.
Ne BiH u Evropi jer im se ne da popravljat ono što su napravili, a mi smo nesposobni izvuć maksimum iz onog što imamo, a kamoli da to promijenimo.
hatemondays

#53134 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

Ludzak wrote: 20/03/2022 16:56
palermo wrote: 20/03/2022 16:51

Sta je zakljucak ova dva posta???? Nisam uspio dokuciti pa ako moze u dvije recenice
Zaključak da EU ne voli muslimane.
Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
seln

#53135 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by seln »

hatemondays wrote: 20/03/2022 22:07

Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
Za ovaj post si zasluzio Orden Svetog Save.
saimidin

#53136 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by saimidin »

Realno boli i amere kita za nama, jer bez jakog lobiranja, ili njihovog teskog interesa, ni o kome oni me brinu

Ono sto mi u :bih: ineterpretiramo kao brigu amera, je ustvari njih interes da se ovjde ne prave kampovi za mazlem extreims, kako 90-tih, tako I ostatak vremena

Jedina dobra stvar kod amera da se mogu izlobirati, ali to kosta I me smije se biti cicija
Thorgerson

#53137 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Thorgerson »

Ne provaljuj se.

Ispuni sve sto trazi EU od tebe i primaju te.

Kako to da se Albanija sa 40% muslimana (vecinsko stanovnistvo) priblizava EU?

I nemoj mi molim te price aa primili su Rumuniju, Bugarsku preko reda bla bla, jer to nije tacno.

To pricaju raja koja ne zna na karti pokazati te zemlje, a da zna kakve su reforme morali provoditi.

Dosta je vadione.
hatemondays

#53138 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

Thorgerson wrote: 20/03/2022 23:24
Ne provaljuj se.

Ispuni sve sto trazi EU od tebe i primaju te.

Kako to da se Albanija sa 40% muslimana (vecinsko stanovnistvo) priblizava EU?

I nemoj mi molim te price aa primili su Rumuniju, Bugarsku preko reda bla bla, jer to nije tacno.

To pricaju raja koja ne zna na karti pokazati te zemlje, a da zna kakve su reforme morali provoditi.

Dosta je vadione.
Iskreno i ja sam mislio da je do nas, medjutim kad malo vidis svijeta, upoznas zapadnjake, upoznas ove nase ko fol istovjernike skontas grom te jebo dobro nas ima ijedan. Onda vidis ko pomaze Srbiji, ko pomaze Hrvatskoj i onda vidis ko pomaze nama. Niko nam ne pomaze, mozda nismo zasluzili a nismo u kurcu. Jednostavno ima nesto prokleto u nama ( men se cini vjera) i tako je. Cuj primili Rumuniju i Bugarsku ,oni nemaju veze sa nama , vecinom jednonacionalne drzave (koje naravno nisu M). Znas kad ce Albanija vidjeti EU nikad ko i Turska, Turskoj se moze ali i ona ce doci na red.
A sad nastranu ova nasa nedonoscad od politicara i politike e oni su zacin na sve to. Zasrali su i ono malo nade za neku normalnu drzavu puneci svoje dzepove stranim parama. Kad sve to pogledas i dodas ovaj konstantni pritisak da se popusti do slijedeceg popusta itd. onda skontas koji je end game. Strpaj u rezervat, nedaj im da krepaju pomalo guraj, raseli dok ne postanu statisticka greska. Imamo takvih primjera svuda u svijetu, rezervata svuda.
@seln "drug" moj ja sam se borio protiv svetosavskih ( cijeli rat) i bio njihov ratni zarobljenik 6 mjeseci. Osjetio sam ih na obje strane koze i mozes misliti koje pozitivno misljenje imam o istim, nastranu sto su mi pola familije zive zapalili tako da imamo mutual ljubav. Oni bi mene pod noz i ja bih njih isto. Tu se barem misljenja ne razilaze. Moj problem su ovi "prijatelji" koji nam zele isto samo na duzi i "bezbolniji" period.
hatemondays

#53139 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

saimidin wrote: 20/03/2022 23:18 Realno boli i amere kita za nama, jer bez jakog lobiranja, ili njihovog teskog interesa, ni o kome oni me brinu

Ono sto mi u :bih: ineterpretiramo kao brigu amera, je ustvari njih interes da se ovjde ne prave kampovi za mazlem extreims, kako 90-tih, tako I ostatak vremena

Jedina dobra stvar kod amera da se mogu izlobirati, ali to kosta I me smije se biti cicija
Ahhh lobiranje, Albancima je to uspjelo jer su debelo platili da im Ameri uklone Srbe trenutacno iz dvorista. onog dana kad to prestanu poselami ko uspita. I to je posteno plati pa klati a ne ko EU satro nude ti EU a nista od toga osim welcome peraci guzova navalite a to isto mozemo i sada raditi bez EU. Zavaljuju te kredama onda ce rastaliti ono malo dobrog jada sto nam je ostalo i onda rezervat u kojem mi vec zivimo samo sto kladionice drze neki drugi.
mishic

#53140 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mishic »

Gandalf wrote: 20/03/2022 19:32
Alternative777 wrote: 20/03/2022 19:28 Image

Davno sam rekao da će Čović nadmašiti Dodika u svom bezobrazluku i drskosti. I inaće HDZ politika je daleko podmuklija.
skafiskafsnjak

#53141 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by skafiskafsnjak »

mishic wrote: 21/03/2022 08:31

Davno sam rekao da će Čović nadmašiti Dodika u svom bezobrazluku i drskosti. I inaće HDZ politika je daleko podmuklija.
Samo hinjski
patriot_bih

#53142 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by patriot_bih »

Kantoni KS, TZ, ZE-DO moraju se uključiti u odbranu BiH i formirati diplomatska predstavništva po svijetu koja će zastupati interese države BiH.

Kancelarije za promociju investicija, turizma i interesa BiH u svijetu mogu biti jako dobar alat ako dobro radili.

Dodik troši 20-30 miliona godišnje na lobiranje protiv BiH.
HDZ je upregao HDZhr kojem je bavljenje BiH jedina diplomatska aktivnost.
ProBiH mora na to dati neki odgovor. To je iznad strančkih interesa!
doremifa

#53143 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by doremifa »

patriot_bih wrote: 22/03/2022 13:29 Kantoni KS, TZ, ZE-DO moraju se uključiti u odbranu BiH i formirati diplomatska predstavništva po svijetu koja će zastupati interese države BiH.

Kancelarije za promociju investicija, turizma i interesa BiH u svijetu mogu biti jako dobar alat ako dobro radili.

Dodik troši 20-30 miliona godišnje na lobiranje protiv BiH.
HDZ je upregao HDZhr kojem je bavljenje BiH jedina diplomatska aktivnost.
ProBiH mora na to dati neki odgovor. To je iznad strančkih interesa!
Multietnicka proBiH strana mora djelovati protiv antiBiH strana, Hrvata i Srba, sto prije jer ovako vise ne moze. BiH BiH iznad svega, iznad svega na svijetu
GranicarZvornik

#53144 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GranicarZvornik »

seln wrote: 20/03/2022 23:16
Za ovaj post si zasluzio Orden Svetog Save.
Ja bih mu ipak dao orden Ludog Milojka.ta ce sveti sava to je za simsise.Orden ludog milojka je ipak veci
noviforumas

#53145 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by noviforumas »

Stoltenberg: Pojačat ćemo podršku svima koji su izloženi ruskom pritisku, uključujući Gruziju i BiH
Invazija predsjednika Putina je brutalna, a ljudska patnja je zastrašujuća i bolna za gledati. Odlučni smo u tome da učinimo sve što možemo da bismo pružili podršku Ukrajini, ali imamo odgovornost osigurati da rat ne eskalira izvan granica Ukrajine i da ne dođe do sukoba između NATO-a i Rusije, to bi dovelo do još više smrti i razaranja. Očekujem i da ćemo pojačati podršku svim partnerima koji su izloženi ruskom pritisku, uključujući Gruziju i BiH. Radeći zajedno s EU-om moramo im pomoći obraniti njihov suverenitet - kazao je Stoltenberg.
https://avaz.ba/globus/svijet/728429/st ... ziju-i-bih
Spoiler
Show
:lol: :lol: :lol: :lol:

mo-town

#53146 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mo-town »

mishic wrote: 21/03/2022 08:31

Makar da kazu da su oni Hrvate u PC prodali a ne izdali i sad se prave da ni ne postoje.
plavi_E

#53147 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

noviforumas wrote: 23/03/2022 14:53
Spoiler
Show
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sad bi i najvecem mitomanu trebalo biti jasno da je nebo iznad BiH punopravni clan NATO pakta. I shodno tome avioni NATO pakta sami odredjuju visinu leta u svom nebu.
halo_ba

#53148 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by halo_ba »

Nije politicko, ali je desavanje:
PRIJEDOR - U gradskom groblju u Prijedoru danas je sahranjen ubijeni načelnik Sektora kriminalističke policije Radenko Bašić.
Zrtva zlocina, policajac, sahranjen dva dana poslije ubistva?
vee-jay

#53149 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by vee-jay »

Na ca. 2.50m nakon pitanja HDZ novinarke, Covic odgovara:

Prevazna stvar, jedan ogroman uspjeg NASE diplomacije.
pepeljara

#53150 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pepeljara »

vee-jay wrote: 24/03/2022 09:38

Na ca. 2.50m nakon pitanja HDZ novinarke, Covic odgovara:

Prevazna stvar, jedan ogroman uspjeg NASE diplomacije.
Sta je pitanje bilo, sta je odgovor - za nas koji ne mozemo gledati youtube?
Locked