Auuu
Golemo
Imaju teglu kmekmeza od mene
Kada su muslimani u EU posljednji put imali vojsku od 200k ?
Ni meni ovo nije jasno, moze li neko da podjednostavi ovaj veliki teskst od Dine.
Ne žele muslimane kao faktor u Evropi, ni pod razno.
Muslimani su već faktor u Evropi, a državica s milion i nešto muslimana je kap u moru.
Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
Za ovaj post si zasluzio Orden Svetog Save.hatemondays wrote: ↑20/03/2022 22:07Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
Ne provaljuj se.hatemondays wrote: ↑20/03/2022 22:07Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
Iskreno i ja sam mislio da je do nas, medjutim kad malo vidis svijeta, upoznas zapadnjake, upoznas ove nase ko fol istovjernike skontas grom te jebo dobro nas ima ijedan. Onda vidis ko pomaze Srbiji, ko pomaze Hrvatskoj i onda vidis ko pomaze nama. Niko nam ne pomaze, mozda nismo zasluzili a nismo u kurcu. Jednostavno ima nesto prokleto u nama ( men se cini vjera) i tako je. Cuj primili Rumuniju i Bugarsku ,oni nemaju veze sa nama , vecinom jednonacionalne drzave (koje naravno nisu M). Znas kad ce Albanija vidjeti EU nikad ko i Turska, Turskoj se moze ali i ona ce doci na red.Thorgerson wrote: ↑20/03/2022 23:24Ne provaljuj se.hatemondays wrote: ↑20/03/2022 22:07
Nas Muslimane iz BiH ( ne govorim o ovim koi vec zive u EU i koji su se naselili sa svih strana) EU ne voli zato sto mi tolerantniji od njih, njima drzava sa vecinskim M zivljem ne treba. Jos veca jebada je sto nas ni islamski svijet ne moze jer nas smatraju pogancerima koji cugaju, kockaju i rade sve ostale budalastine koje oni ne rade u svojim kucama a isto to rade cim se uhvate Zapada. Uglavnom najebali smo vec a najebacemo jos ali usput najebace i ostali pogotovo komsije koje ovi sa Zapada koriste kao topovsko meso da bi neutralisali ovu malu jebenu drzavicu. Nas jos jedino deklarativno podrzava USA ali mi se cini mi smo ko njihov neki pet project hajd da se malo zezamo pa da vidimo nasto ce ovo izaci. Nasi najveci" prijatelji" Turci e to je posebna prica koje pustanje niz vodu nam pripremaju. Ostaje nam da se ceramo do posljednjeg Mohikanca, na kraju takva nas sudbina ceka- REZERVAT.
Ispuni sve sto trazi EU od tebe i primaju te.
Kako to da se Albanija sa 40% muslimana (vecinsko stanovnistvo) priblizava EU?
I nemoj mi molim te price aa primili su Rumuniju, Bugarsku preko reda bla bla, jer to nije tacno.
To pricaju raja koja ne zna na karti pokazati te zemlje, a da zna kakve su reforme morali provoditi.
Dosta je vadione.
Ahhh lobiranje, Albancima je to uspjelo jer su debelo platili da im Ameri uklone Srbe trenutacno iz dvorista. onog dana kad to prestanu poselami ko uspita. I to je posteno plati pa klati a ne ko EU satro nude ti EU a nista od toga osim welcome peraci guzova navalite a to isto mozemo i sada raditi bez EU. Zavaljuju te kredama onda ce rastaliti ono malo dobrog jada sto nam je ostalo i onda rezervat u kojem mi vec zivimo samo sto kladionice drze neki drugi.saimidin wrote: ↑20/03/2022 23:18 Realno boli i amere kita za nama, jer bez jakog lobiranja, ili njihovog teskog interesa, ni o kome oni me brinu
Ono sto mi uineterpretiramo kao brigu amera, je ustvari njih interes da se ovjde ne prave kampovi za mazlem extreims, kako 90-tih, tako I ostatak vremena
Jedina dobra stvar kod amera da se mogu izlobirati, ali to kosta I me smije se biti cicija
Multietnicka proBiH strana mora djelovati protiv antiBiH strana, Hrvata i Srba, sto prije jer ovako vise ne moze. BiH BiH iznad svega, iznad svega na svijetupatriot_bih wrote: ↑22/03/2022 13:29 Kantoni KS, TZ, ZE-DO moraju se uključiti u odbranu BiH i formirati diplomatska predstavništva po svijetu koja će zastupati interese države BiH.
Kancelarije za promociju investicija, turizma i interesa BiH u svijetu mogu biti jako dobar alat ako dobro radili.
Dodik troši 20-30 miliona godišnje na lobiranje protiv BiH.
HDZ je upregao HDZhr kojem je bavljenje BiH jedina diplomatska aktivnost.
ProBiH mora na to dati neki odgovor. To je iznad strančkih interesa!
Ja bih mu ipak dao orden Ludog Milojka.ta ce sveti sava to je za simsise.Orden ludog milojka je ipak veciseln wrote: ↑20/03/2022 23:16Za ovaj post si zasluzio Orden Svetog Save.hatemondays wrote: ↑20/03/2022 22:07
Stoltenberg: Pojačat ćemo podršku svima koji su izloženi ruskom pritisku, uključujući Gruziju i BiH
https://avaz.ba/globus/svijet/728429/st ... ziju-i-bihInvazija predsjednika Putina je brutalna, a ljudska patnja je zastrašujuća i bolna za gledati. Odlučni smo u tome da učinimo sve što možemo da bismo pružili podršku Ukrajini, ali imamo odgovornost osigurati da rat ne eskalira izvan granica Ukrajine i da ne dođe do sukoba između NATO-a i Rusije, to bi dovelo do još više smrti i razaranja. Očekujem i da ćemo pojačati podršku svim partnerima koji su izloženi ruskom pritisku, uključujući Gruziju i BiH. Radeći zajedno s EU-om moramo im pomoći obraniti njihov suverenitet - kazao je Stoltenberg.
Makar da kazu da su oni Hrvate u PC prodali a ne izdali i sad se prave da ni ne postoje.
Sad bi i najvecem mitomanu trebalo biti jasno da je nebo iznad BiH punopravni clan NATO pakta. I shodno tome avioni NATO pakta sami odredjuju visinu leta u svom nebu.
Zrtva zlocina, policajac, sahranjen dva dana poslije ubistva?PRIJEDOR - U gradskom groblju u Prijedoru danas je sahranjen ubijeni načelnik Sektora kriminalističke policije Radenko Bašić.