Uzivo je bas ogromno
Samo da se ovaj cijeli prostor dobro osmisli, moze biti Central park.
Jašta je nego ogromno, redovno prolazim pored i uvijek se iznenadim koliki je prostor._BataZiv_0809 wrote: ↑17/03/2022 14:47 Uzivo je bas ogromno![]()
Samo da se ovaj cijeli prostor dobro osmisli, moze biti Central park.
Haha eto dobrog naziva
upravo..So What! wrote: ↑17/03/2022 18:22 Meni i dalje nije jasno kako neko može pljuvati na sav glas ovu Vladu Trojke i još na to govoriti kako nisu ništa uradili ili čak da su i gori nego SDA-ovci.
Evo najbolji primjer ovo u kampusu, kume imali 25 godina da očiste najobičnije ruševine iz kampusa i da počiste onaj dio što je zarastao s prednje strane.
Eto to je bilo dovoljno da taj dio grada progleda i to su upravo ljudi iz ovog saziva Vlade shvatili, jer šta je objektivno ikoga spriječavalo do sada da ono dovede u red, a vidjeli smo nije trebalo više od mjesec dana da se sve ukloni.
Ide naziv Novi Marijin Dvor (kao i Nova Otoka) nema veze sto nema veze ni sa cim. Cijena sitnica
vidiš, ja mislim da ih treba pljuvati tamo gdje zaslužuju jer će u protivnom postati isti kao i prethodnici... naravno da ih treba i pohvaliti kada nešto dobro urade ali ih treba još više pljuvati kada za*eru da vide da ih pratimo i da ne mogu raditi šta želeSo What! wrote: ↑17/03/2022 18:22 Meni i dalje nije jasno kako neko može pljuvati na sav glas ovu Vladu Trojke i još na to govoriti kako nisu ništa uradili ili čak da su i gori nego SDA-ovci.
Evo najbolji primjer ovo u kampusu, kume imali 25 godina da očiste najobičnije ruševine iz kampusa i da počiste onaj dio što je zarastao s prednje strane.
Eto to je bilo dovoljno da taj dio grada progleda i to su upravo ljudi iz ovog saziva Vlade shvatili, jer šta je objektivno ikoga spriječavalo do sada da ono dovede u red, a vidjeli smo nije trebalo više od mjesec dana da se sve ukloni.
Konstruktivna kritika ne smije izostati, pogotovo za ove uspavane nacelnike Trojke, koji su haman najvise podbacili, ali neselektivno pljuvanje fakat mi nema smisla, pogotovo jer prvi put u historiji ove nase mlade drzave da je neka instanca vlasti u kratkom roku realizovala vise konkretnih stvari ili barem je zapocela.
Vi iz Vlade Federacije ste jos gori.VladaFBiH wrote: ↑18/03/2022 08:23vidiš, ja mislim da ih treba pljuvati tamo gdje zaslužuju jer će u protivnom postati isti kao i prethodnici... naravno da ih treba i pohvaliti kada nešto dobro urade ali ih treba još više pljuvati kada za*eru da vide da ih pratimo i da ne mogu raditi šta želeSo What! wrote: ↑17/03/2022 18:22 Meni i dalje nije jasno kako neko može pljuvati na sav glas ovu Vladu Trojke i još na to govoriti kako nisu ništa uradili ili čak da su i gori nego SDA-ovci.
Od šta se neko opekao, gdje je to Tibra izgradila zgradu u Sarajevu na javnom zemljištu?

Zar Tihomir Brajković nije iz Kiseljaka?