Ovaj modem ima fabričku grešku koja ima za svrhu/bug da padaju sesije od interneta. Ljubičasti interfejs innbox modem.
Postoji upgrade file koji ti mogu poslati.ili najlakse trazimda se zamjeni jer je svakako zastario model.
Moderator: Benq
Ovaj modem ima fabričku grešku koja ima za svrhu/bug da padaju sesije od interneta. Ljubičasti interfejs innbox modem.
prije dva dana mi se pojavila poruka od BHtelecoma dok sam gledao mojutv i napisali su da se korisnici koji već imaju HBO od 8 do 31 marta mogu prebaciti na HBO Premium bez povećanja cijene paketa? Uslikao sam to na ekranu televizora i prebacio sam se na HBO premium.. Sad čekam račun pa da vidim jel to stvarno takodend wrote: ↑04/03/2022 12:04Prema akcijiovajonaj wrote: ↑04/03/2022 11:44 Jedno pitanje za uposlene u telecomu ili ostale ako znaju odgovor.
Uzeo sam moju tv net5 paket krajem oktobra 2021 kad je bila akcija 100mbps i hbo. I kad sam aktivirao hbo paket na receiveru odabrao sam onaj srednji hbo a nisam odabrao hbo premium jer nisam znao imam li pravo na to. Jer na oba pise cijena kao da ce ga naplatiti ali na racunu ne dodje nista uvecano. I sad sam skontao da sa tim odabranim obicnim hbo paketom ne mogu prijaviti se na hbo go pa da dobijem hbo max. Pa me sad zanima da li je u toj akciji ukljucen ovaj srednji hbo ili mogu odabrati i hbo premium? Jer ako sad deaktiviram srednji hbo a aktiviram hbo premium da li ce se dodatno naplatiti ili ne?
Za Net paket je HBO
Za Full paket je HBO Premium
Kod tebe je Net znači HBO paket. Ako uzmeš HBO Premium moraš punu cijenu platiti
Nisam upoznat. Postavi slikuovajonaj wrote: ↑12/03/2022 21:42prije dva dana mi se pojavila poruka od BHtelecoma dok sam gledao mojutv i napisali su da se korisnici koji već imaju HBO od 8 do 31 marta mogu prebaciti na HBO Premium bez povećanja cijene paketa? Uslikao sam to na ekranu televizora i prebacio sam se na HBO premium.. Sad čekam račun pa da vidim jel to stvarno tako![]()
dend wrote: ↑12/03/2022 22:11Nisam upoznat. Postavi slikuovajonaj wrote: ↑12/03/2022 21:42
prije dva dana mi se pojavila poruka od BHtelecoma dok sam gledao mojutv i napisali su da se korisnici koji već imaju HBO od 8 do 31 marta mogu prebaciti na HBO Premium bez povećanja cijene paketa? Uslikao sam to na ekranu televizora i prebacio sam se na HBO premium.. Sad čekam račun pa da vidim jel to stvarno tako![]()

Ova dva nisu sigurno, dok je bio prije jedan RTS fta kanal koji je preuziman sa satelita i emitirao je samo vlastitu produkciju.
Drugi operater vjerovatno uvijek zahtjeva OTT prava pa dobiva drugu/ skuplju ponudu. Bh telecom na OTT nema RTS kanale...dembele wrote: ↑13/03/2022 08:17Ova dva nisu sigurno, dok je bio prije jedan RTS fta kanal koji je preuziman sa satelita i emitirao je samo vlastitu produkciju.
Znam da je na pdf drugog operatera bio objavljen cjenovnik RTS kanala pa su na kraju izletili iz ponude.
Mislim ako ne mogu ili ne žele poslovati na način na koji to radi HRT za područje BiH, treba im se zahvaliti na dosadašnjoj saradnji.
Meni se čini da oni nikada nisu ni imali... barem nema nikakvog traga na netu o ukidanju kanala niti informacije da su ih imali
0.09e po korisnikuMTV wrote: ↑13/03/2022 09:23 Ni u nedjelju mi mira ne date![]()
![]()
Ne znam tacno al RTS trazi za sve svoje kanale naknadu. Bilo je nekih slika na rtv forumu sa dijelom cijena iz ugovora al ne nalazim. Po sjecanju bilo je ovako:
RTS SVET xy eura mjesecno
RTS 1 i RTS 2 xy eura mjesecno
RTS SVET, RTS 1, RTS 2 xy eura mjesecno
RTS 1,2,3, SVET i tematski kanali (Drama, Trezor, Kolo, Zivot, Muzika, Poletarac, Klasika, Nauka) xy eura mjesecno
Ovo sam do sad nasao, najvise kukaju radi dijaspore gdje su na pocetku prodavali uslugu a TV kanale nisu placali.
https://ba.n1info.com/vijesti/a260338-v ... ene-rts-a/
RTS nije vezan za Arene. Za arene u jeftinijem paketu su vezani SUPERSTAR, AGRO, Toxic, Balkan Trip. U bogatijem SUPERSTAR 2, Kitchen, Toxic Folk, Toxic Rap, Hype...
P.S. znaci ima operatera sa manje korisnika od LOLe![]()
Super.. mada mrzim ovako kada se samo dio objavljenih informacija servira, koje nama nisu dovoljne
Znaci da nije još završeno odnosno da će biti. Prema uslovima rok je 15 dana

Meni je od nove godine do sad bio 200/10, od juce spusten na 100/10.zippoo87 wrote: ↑13/03/2022 20:59 Evo dohakali su i meni vecu brzinu koju sam imao na mom paketu.
Od uvodjenja mi je bilo pusteno 100/8 a paket je na papiru 50/8 i evo kroz godinu dana su mi smanjili na 50/8![]()
Nemam se sta zaliti,trajalo je dok je trajalo ali ocito da cackaju profile i vjerovatno pripremaju sta za nove pakete pa su i meni smanjili.
![]()