belfy wrote: ↑11/03/2022 19:28 ne moram ja izabrati primjer, kada je sve i jedan dobar primjer. pokusao ti je to objasniti i prethodni sugovornik oko brojeva sa surama, kao i ja sa onim kada kazem sa koliko "unikata" ti imas da radis...
i, sada mene pitas zasto ti nesto smatras vaznim, pa mi kazes da li ja znam? da li razumijes da ovo pitanje nema nikakvog smisla? ...ali, ti ces onda meni objasniti... drug Smrle, sta ces ti meni objasnjavati kada ne znas formulisati ni pitanje vrijedno odgovora? ja tebe nikada nisam pitao zasto ja mislim da je bavarska piva bolja od americke... jer bi to bilo jednostavno glupo pitati, jel tako? ali, cuj, ako ne znas - objasnit cu ti...
posto sam vec objasnjavao na ovoj temi pa da se ne ponavljam zato te i pitami, sada mene pitas zasto ti nesto smatras vaznim, pa mi kazes da li ja znam?
cuj nema smisla, itekako da ima smisla.da li razumijes da ovo pitanje nema nikakvog smisla?
dovoljno sam jasan biodrug Smrle, sta ces ti meni objasnjavati kada ne znas formulisati ni pitanje vrijedno odgovora?
zbog cega recimo evo ova tema moze da bude korisnija za osobu nego da joj se ponudi lijek od raka koji ce je izlijeciti od sigurne smrti.
da si vec objasnjavao zasto na temi, i da smo se upustili u diskusiju o tome sta je bolje, pitao bi me....ja tebe nikada nisam pitao zasto ja mislim da je bavarska piva bolja od americke
nije glupo jer ne posatvljas stvari na svoje mjestojer bi to bilo jednostavno glupo pitati, jel tako? ali, cuj, ako ne znas - objasnit cu ti...
posto sam vec pojasnjavao prije na ovoj temi zasto je vaznije ovo, nego nesto drugo....pa samo da vidim jesi l iprocitao taj moj odgovor, ako nisi onda bi pojasnjavao na novo. vidis da ima logike, prosiri malo vidike, a ne samo usko gledati na stvari.