Ne interesuje me tvoje tumacenje i tvoja paranauka, nego tvoja demagogija i manipulisanje. Nisam se ja nista razotkrila, jasno sam to rekla.Drekavac22 wrote: ↑10/03/2022 13:56 @tamaricaaa
ponavljaj koliko hoces objasnio sam ti gore raspodjelu kako i sto je radjeno tako.
evo slikovito da ti opet pojasnimOk, nisu nasumicno grupisane, znaci k i r na kraju i sve ostale iz teksta. Ne citam te sve jer pises preopsirno, a plus nemam toliko vremena, a i ne interesuje me tvoje brojcano kodiranje, nego to da je to manipulacija. Pa da se sad vratimo, nisam nista pogrijesila za grupe, nego za nacin klasifikacije. Objasni mi gupu pod brojem 11 i princip. Procitaj sta sam ti napisala za nju, nisi to komentarisao. Sto?! Jasno mi je, upravo ovaj tvoj odgovor je kljuc
sastavljeno od 10 ponavljajucih slova
grupa 9
Zadnje slovo R u svim rijecima
grupa 10
zadnje slovo K u svim rijecima
--------------------------------------
ove dvije grupe imaju zajednicko to sto su grupisane na osnovu zajednicko zadnjeg slova
pa im je i racunanje isto, a to je 10 ponavljajucih slova
grupa 11
nemaju zajednicko zadnje slovoi te rijeci su grupa za sebe, napisane su totalno 10 slova (ne ponavljucih)
a htjela bi da diskutujes....zato i bude ovo zalijetanje grlom u jagode.a i ne interesuje me tvoje brojcano kodiranje
ovdje si se otkrila svoje pravo licene interesuje me tvoje brojcano kodiranje, nego to da je to manipulacija.
znaci neinteresuje te je li stvarno kodiranje, nego je cilj da se to predstavi kao maniuplacija, bez da detaljno prostudiras materiju
to je u fazonu, "ne intersuje me sta pise, vazno je da to predstavim kao manipulaciju"![]()
Objasni ako si u stanju. Zasto razlicit princip da bi dobio broj 10 i dokazao "kodiranje", ponavljanje slova u grupi 11, a neponavljanje slova u grupama 9 i 10.