Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
INA/EP je tu najcistija... I na te pumpe inspekcije redovno dolaze
Sve je standardizirano, i tamo se iskaljuje zakon. Tako mozes vidjeti da neke stanice i dalje idu na 2.81, neke na višoj cijeni...
Dođeš na pumpu - registrator br 5 je jednakog sadrzaja na svakih 105 pumpi.
A ovo "najveci" i trucka kamionima svaki dan... Odoh daleko, da ne pisem sire da ne bude klevećem
Zar nema Hifa naftni terminal u Zenici gdje skladisti gorivo
Vidimo kako ima
18 mil. Litara
Da je nasuo 3/4
Imao bi za sve svoje pumpe barem 20-25 dana da se prebrodi skok cijene i da se nivelise naknadno
A drugo je sto je raja pohitila po jeftinoj da se sipa, i sto se dosta te stare cijene izvuklo jako brzo
A šta se desilo sa onim "savršen nos za kupiti jeftino i prodati skuplje"? Tako istančan osjećaj za trenutak kad treba kupiti jeftino ga nekako uvijek izda. Vlasnika HIFA-e.
Niko ne komentarise cijene u Hrvatskoj i ne usporedjuje ih sad sa nasim.
Redovno je razlika izmedju nas i njih bila 0,40-0,50pf. Pogledajte sad cijene i razliku! Tu se najvise vidi lopovluk i kradja ovih nasih ujedinjenih sa nasom vlascu.
Vidimo kako ima
18 mil. Litara
Da je nasuo 3/4
Imao bi za sve svoje pumpe barem 20-25 dana da se prebrodi skok cijene i da se nivelise naknadno
A drugo je sto je raja pohitila po jeftinoj da se sipa, i sto se dosta te stare cijene izvuklo jako brzo
A šta se desilo sa onim "savršen nos za kupiti jeftino i prodati skuplje"? Tako istančan osjećaj za trenutak kad treba kupiti jeftino ga nekako uvijek izda. Vlasnika HIFA-e.
Nije se nista desilo. Ja mu vjerujem i sigurno sad prodaje gorivo nabavljeno po 70-80 dolara, za tri kerme i vise. Sad on prazni zalihe, samo nama satru baca i u suradnji sa vlasti radi raznorazne malverzacije oko nabavne cijene, papira i pecata da bi se sve to prikazalo zakonskim.
Nije se nista desilo. Ja mu vjerujem i sigurno sad prodaje gorivo nabavljeno po 70-80 dolara, za tri kerme i vise. Sad on prazni zalihe, samo nama satru baca i u suradnji sa vlasti radi raznorazne malverzacije oko nabavne cijene, papira i pecata da bi se sve to prikazalo zakonskim.
emko1234 wrote: ↑09/03/2022 22:26
Ma to smo mi krivi. Patriotizam u meni živi dok mi Vispak nije skuplji od Lavazze. Kad se to desi, onda zaboravim patriotizam.
Čini mi se da neko reče: patriotizam je dvosmjerna cesta. Mogli bi i ovi iz HIFA-e biti patriote pa biti jeftiniji od stranih.
Ma to smo mi krivi. Patriotizam u meni živi dok mi Vispak nije skuplji od Lavazze. Kad se to desi, onda zaboravim patriotizam.
Čini mi se da neko reče: patriotizam je dvosmjerna cesta. Mogli bi i ovi iz HIFA-e biti patriote pa biti jeftiniji od stranih.
Sto je najgore ne moraju biti jeftiniji al ne moras biti toliki supak da imas najskuplje gorivo u drzavi
Boli njih kurac za narod. Država sipa kod njih. Firme kojim država štima poslove. Državne firme etc.
Ko normalan zaluta i naspe, dobro i jeste. Plus veleprodaja.
Cak i da je ista cijena na Hifi kao na Gazpromu ja bih opet plin na Gazpromu sipao jer je neuporedivo boljeg kvaliteta.
Hajd sto su medju najskupljim, al sto im ni gorivo nije kvalitetno, ne znam za dizel i benzin, ali plin im je katastrofa. Jebem im SDA "patriotizam" i pisanje po sirotinji sa superautima
Jedino su gori ovi sto napadaju raju sto sipa na Gazpromu i lafo bojkotuju Ruse
ucenik1234 wrote: ↑09/03/2022 22:37
Cak i da je ista cijena na Hifi kao na Gazpromu ja bih opet plin na Gazpromu sipao jer je neuporedivo boljeg kvaliteta.
Hajd sto su medju najskupljim, al sto im ni gorivo nije kvalitetno, ne znam za dizel i benzin, ali plin im je katastrofa. Jebem im SDA "patriotizam" i pisanje po sirotinji sa superautima
Hanuma danas nasula na Gazpromu na Breki. Bezolovni 2.66 i dalje bio. Na hifi 2.96 čini mi se. Na 40 litara 12 maraka razlika, dodaš jos 3 marke i dvije pice kod Mahira
ucenik1234 wrote: ↑09/03/2022 22:37
Hanuma danas nasula na Gazpromu na Breki. Bezolovni 2.66 i dalje bio. Na hifi 2.96 čini mi se. Na 40 litara 12 maraka razlika, dodaš jos 3 marke i dvije pice kod Mahira