Pa ako ides sa namjerom da sa Azovom skrenes temu agresije Rusije na Ukrajinu onda mozes biti srbocetnik.Zastavnik I klase wrote: ↑05/03/2022 02:26Karikiram ti primjer sa ladom koliko ekstrema ovdje na podforumu ima i mene frapira da ja sa takvim mozgovima zemlju dijelim. Što je najgore da su mojih godina ili mlađi shvatio bih usijane glave ali ljudi koji imaju žene,djecu,porodice itd. Da te neko nazove četnikom jer si rekao da azov bataljon fura neonacizam,kao opravdavaš putinovu agresiju. I još te ubjeđuje da nije to tako da simbolika nije bitna. Što onda ćunu ne koriste kao simbol kad nije bitna simbolika.SpecialOffer wrote: ↑05/03/2022 02:18
Kakve veze ima lada sa tim da je neko cetnik i gdje sam ja to napisao? Ti nisi shvatio poentu. Rekoh ti srbocetnik je nacin razmisljanja.
Eto uzmi promjeri tih demonstracija podrske Rusiji u Srbiji. 99% ih sigurno vozi "zapadnjacka" auta pa su opet srbocetnici po nacinu razmisljanja. Eto vidis kako ti moram slikovito objasniti. Nadam se da ti sad iz ovog primjera jasno da je tvoj ulet i odgovor meni sa ladom tariguz.
Niko ovdje nije rekao da Azov, clanovi ili jedan dio clanova ne fura neonacizam ali u situaciji u kojoj se nalazi Ukrajina gdje svaki dan Rusija ubije koliko stanovnika iste spominjati Azov u tom nekom kontekstu i prebacivati Ukrajini je totalna glupost i granici se sa necim sto bih ja u najblazem obliku definisao kao nemogucnost osobe u sagledavanju kompletne situacije u Ukrajini. A svaki drugi oblik moje definicije ide ka zlonamjernom guslanju u srbocetnickom formatu.