Ovo je bolje od svih mojih detalja
Popularne stvari koje ne kontam
- Riddle
#33277 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam ga relativno nedavno zapazio kad je bio gost na jednom kanalu na kojem često gledam neke intervjue i onda mi je Youtube počeo izbacivati preporuke na njega (između ostalog i onaj intervju sa Newman) te sam pogledao nekoliko videa. Tačno je da govori vrlo logično, ali ne ono što je popularno u današnje vrijeme pogotovo gdje on živi. Mislim konkretno na prava muškaraca te kako ih današnji svijet tretira, pogotovo u bračnim zakonima i slično. Popularan je vjerotavno zbog toga što ih vrlo malo ima koji tako nešto govore u današnjem podneblju zbog straha od raznih tiketa koje se danas tako olako lijepe.
Nisam nešto puno gledao, ali u jednom videu koji sam gledao se usprotivio tome što su mislim u Parlament Kanade izabrane žene isključivo zbog toga što su žene. Ja se tu apsolutno slažem s njim. Ukoliko neka žena na određenoj poziciji radi posao podjednako dobro kao neki muškarac i podjednako je kvalifikovana, a prima manju platu za to, logično mi je stati uz nju i reći da je to diskriminacija. Ali da ta žena dobije tu poziciju samo da se zadovolji neka "ženska kvota" je nešto čemu ću se uvijek usprotiviti. To je meni isto kao zapošljavanje sina, kćeri, zeta, snahe ili rođaka u naše državne institucije.
- Njanjavi
#33278 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slazem se dibidus sa tim.
Samo jbga, najvecu podrsku ima u bas izvitoperenom i gnjevnom djelu muskog populusa koji njeguje pomalo toxican crnobjeli pogled na te problematike.
Po meni nista bolji nisu takvi extremi od woke ekstremizma.
Ima on dosta validnih stavova ali mislim da ga je malo ponjela tolika popularnost pa zna zalutat i u neke teme u kojim bas i nema uporiste, mada to cesto zna bit i do sugovornika.
I da, isto kao sto nisam pao na hype oko chomskog kad su ga svi furali, u isto vrjeme sam znao cjenit njegovu potkovanost sto se tice istorijskih cinjenica i neopredjeljenosti naspram demokrate vs republikanci price.
Chomski iako je sta znam, meni naginje na demokratu mozda i grjesim, ali je posteno x puta rekao koliko su zla ucinili i demokratski predsjednici u proslosti.
Tako isto cjenim petersonovu potkovanost sto se tice istorije, drevnih drustava, lingvistike, psihologije na neki nacin.
Dosta se može naucit od njega pogotovo kad ne sere previse o danasnjem drustvu i tim cancel zamkicama na koje ga pokusavaju konstantno navuc u intervjuima.
Samo jbga, najvecu podrsku ima u bas izvitoperenom i gnjevnom djelu muskog populusa koji njeguje pomalo toxican crnobjeli pogled na te problematike.
Po meni nista bolji nisu takvi extremi od woke ekstremizma.
Ima on dosta validnih stavova ali mislim da ga je malo ponjela tolika popularnost pa zna zalutat i u neke teme u kojim bas i nema uporiste, mada to cesto zna bit i do sugovornika.
I da, isto kao sto nisam pao na hype oko chomskog kad su ga svi furali, u isto vrjeme sam znao cjenit njegovu potkovanost sto se tice istorijskih cinjenica i neopredjeljenosti naspram demokrate vs republikanci price.
Chomski iako je sta znam, meni naginje na demokratu mozda i grjesim, ali je posteno x puta rekao koliko su zla ucinili i demokratski predsjednici u proslosti.
Tako isto cjenim petersonovu potkovanost sto se tice istorije, drevnih drustava, lingvistike, psihologije na neki nacin.
Dosta se može naucit od njega pogotovo kad ne sere previse o danasnjem drustvu i tim cancel zamkicama na koje ga pokusavaju konstantno navuc u intervjuima.
- dzejkej
#33279 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- ljubicasti limun
#33280 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude koji istovremeno pisu sa vise nickova, cesto i drugog spola i cesto se dopisivajuci sa samim sobom.
evo, kod jedne osobe sam skontala da ima 4 ili 5 nickova, od cega barem jedan zenski.
o kakvom bi se tu psihickom poremecaju moglo raditi?
isto, al ovo je vise nerviranje. koristenje izraza Ruji (Rusi) i Ukri (Ukrajinci).
evo, kod jedne osobe sam skontala da ima 4 ili 5 nickova, od cega barem jedan zenski.
isto, al ovo je vise nerviranje. koristenje izraza Ruji (Rusi) i Ukri (Ukrajinci).
- nepass1
#33281 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ko je taj forumas? Nisam do sad nikad obracao toliku paznju na forumase. Samo znam dvojicu sa kojima ne vodim nikakvu raspravu
-
no_sikiriki
#33282 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa nema se tu šta kontati. Mentalna bolest ili poremećaji nisu baš razumljivi/objašnjivi.ljubicasti limun wrote: ↑27/02/2022 10:32 ne kontam ljude koji istovremeno pisu sa vise nickova, cesto i drugog spola i cesto se dopisivajuci sa samim sobom.
evo, kod jedne osobe sam skontala da ima 4 ili 5 nickova, od cega barem jedan zenski.![]()
- Logovan
#33283 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ko je u pitanju?ljubicasti limun wrote: ↑27/02/2022 10:32 ne kontam ljude koji istovremeno pisu sa vise nickova, cesto i drugog spola i cesto se dopisivajuci sa samim sobom.
evo, kod jedne osobe sam skontala da ima 4 ili 5 nickova, od cega barem jedan zenski.![]()
- ljubicasti limun
#33284 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma necu sad javno prozivati, moderacija to moze skontati, ali se moze vidjeti, recimo, po stilu pisanja.
-
crveni_makovi
#33285 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam uvijek kontala da se to radi s namjerom da se odrzavaju neke teme i generisu klikovi. Ne da mi se razmisljati zasto bi iko pisao sam sa sobom ako nije za neku komercijalnu budalastinu.ljubicasti limun wrote: ↑27/02/2022 12:49 Ma necu sad javno prozivati, moderacija to moze skontati, ali se moze vidjeti, recimo, po stilu pisanja.
- basicm
#33286 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Reci nam, reci nam… 
-
pigale
#33287 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vjerovatno bilo vise puta do sada
Ne kontam postavljanje nase zastave naopako u svakom pogledu
Ne kontam postavljanje nase zastave naopako u svakom pogledu
- Tito_i_Partija
#33288 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jeb'o te zakon, pa zar je mouće da Klix objavljuje ovakav treš?
https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /220304111
Još malo pa će Klix postat' k'o onaj Informer jbt.
Još malo pa će Klix postat' k'o onaj Informer jbt.
-
no_sikiriki
#33289 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Glupost. Beskonačnu, ljudsku. To ne kontam. 
-
noviclan
#33290 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jako je usisao dolje ili jako je usao doljrTito_i_Partija wrote: ↑04/03/2022 17:16 Jeb'o te zakon, pa zar je mouće da Klix objavljuje ovakav treš?![]()
Još malo pa će Klix postat' k'o onaj Informer jbt.![]()
-
noviclan
- dzejkej
#33292 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znaci,naslov:,,Nives Ivanišević pozirala u grudnjaku i poslala ohrabrujuću poruku ženama, a mnoge je posebno zadivio jedan detalj!''
Poslala ohrabrujucu poruku pozirajuci u grudnjaku! Mogla je u pozi 69, sta ima veze, motivacija na nivou, ja sam zena, mogu ostvariti sve svoje snove, svijet pripada zenama, women power i tako (sve na engleskom off course).
A mnoge je i zadivio jedan detalj! Mene je zadivilo sto nije pokazala bradavicu, za dlaku smo to izbjegli pa sam zadivljena.
Poslala ohrabrujucu poruku pozirajuci u grudnjaku! Mogla je u pozi 69, sta ima veze, motivacija na nivou, ja sam zena, mogu ostvariti sve svoje snove, svijet pripada zenama, women power i tako (sve na engleskom off course).
A mnoge je i zadivio jedan detalj! Mene je zadivilo sto nije pokazala bradavicu, za dlaku smo to izbjegli pa sam zadivljena.
-
no_sikiriki
#33293 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bljuc.dzejkej wrote: ↑08/03/2022 10:05 Znaci,naslov:,,Nives Ivanišević pozirala u grudnjaku i poslala ohrabrujuću poruku ženama, a mnoge je posebno zadivio jedan detalj!''
- dzejkej
#33294 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ako sam preostra sorry. znam da ispadam kao neka stara mrzovoljna baba ali meni se ovakve ''podrske'' cine kao samopromocija i ok, pokazacu sike, sreca pa je 8 mart pa mogu uz to zapakovati jos neku ''mudru'' poruku. naredne godine, moze slika guze.no_sikiriki wrote: ↑08/03/2022 10:10bljuc.dzejkej wrote: ↑08/03/2022 10:05 Znaci,naslov:,,Nives Ivanišević pozirala u grudnjaku i poslala ohrabrujuću poruku ženama, a mnoge je posebno zadivio jedan detalj!''
eto, opet sam mrzovoljna baba
jbg.
-
no_sikiriki
#33295 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pogrešno si me razumjela, bljuc je bio na tu "vijest". Osipamo se na iste stvari.dzejkej wrote: ↑08/03/2022 10:28ako sam preostra sorry. znam da ispadam kao neka stara mrzovoljna baba ali meni se ovakve ''podrske'' cine kao samopromocija i ok, pokazacu sike, sreca pa je 8 mart pa mogu uz to zapakovati jos neku ''mudru'' poruku. naredne godine, moze slika guze.
eto, opet sam mrzovoljna baba![]()
jbg.
Nego molim te, uskratila si nas za to šta bi taj detalj koji se spominje, neću moći spavati večeras ako ne saznam.
- dzejkej
#33296 Re: Popularne stvari koje ne kontam
no_sikiriki wrote: ↑08/03/2022 10:51Pogrešno si me razumjela, bljuc je bio na tu "vijest". Osipamo se na iste stvari.dzejkej wrote: ↑08/03/2022 10:28
ako sam preostra sorry. znam da ispadam kao neka stara mrzovoljna baba ali meni se ovakve ''podrske'' cine kao samopromocija i ok, pokazacu sike, sreca pa je 8 mart pa mogu uz to zapakovati jos neku ''mudru'' poruku. naredne godine, moze slika guze.
eto, opet sam mrzovoljna baba![]()
jbg.![]()
-
cerasus
#33298 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam urljivu ostrascenost zena i povike na odbranu domovine u danasnjoj situaciji. Ne kontam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- stubrijez
#33300 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam hokejasku reprezentaciju BiH.
Ne kontam ribarsku reprezentaciju u BiH.
Ne kontam olimpijsku reprezentaciju BiH.
Ne kontam onog tenisera Dzumhura, taj nije pobijedio mec ima pet godina a non stop je u vijestima.
Ne kontam ribarsku reprezentaciju u BiH.
Ne kontam olimpijsku reprezentaciju BiH.
Ne kontam onog tenisera Dzumhura, taj nije pobijedio mec ima pet godina a non stop je u vijestima.