Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trošio Jota lopte ili ne, bio njegov xG ovakav ili onakav, Jota je i prošlu, a i ovu sezonu donio nekoliko pobjeda na našu stranu. Odličan igrač, barem po meni, s tim da i dalje nije siguran starter. To također ne treba zaboraviti.
Sta bi tek bilo da sam sta za trenta kriticki rekao sad bez zezanja nadam se da klopp ima plan za inter. Ne ulijeva mi povjerenje nikako nakon sto ga je tamo perisic mazlumom pravio.
zomri wrote: ↑02/03/2022 09:29 A jest vas pogodilo za jotu mezimca forumskog
Sta bi tek bilo da sam sta za trenta kriticki rekao sad bez zezanja nadam se da klopp ima plan za inter. Ne ulijeva mi povjerenje nikako nakon sto ga je tamo perisic mazlumom pravio.
Jeste Perišić razarao onu stranu, ali samo 2 puta po 10-15 minuta na početku oba poluvremena. I to je bilo to. Čini mi se da nema snage za puno više. Plus, nije bilo Hendersona u vezi da malo pokrije onu stranu, a ja se nadam da će biti ovaj put.
Samo, daleko je Inter, ima prije njega možda i teža tekma protiv WHa.
trent je laka meta defanzivno, skoro sve protivničke ekipe targetiraju desnu stranu livepulove odbrane baš zbog toga. sa druge strane imaš jednog od najboljih ofaznivnih bekova u poslednjih par decenija, pa se trade-off isplati.
@zomri vidio sam oglas Athletica o nekom tekstu na temu analize penala Liverpoola sa Wembleya, pretpostavljam vezano za onaj neuro tim nešto što je sklapao redoslijed penaldžija. Pa ako si u mogućnosti, da nam šarneš ovdje
AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/03/2022 17:04
@zomri vidio sam oglas Athletica o nekom tekstu na temu analize penala Liverpoola sa Wembleya, pretpostavljam vezano za onaj neuro tim nešto što je sklapao redoslijed penaldžija. Pa ako si u mogućnosti, da nam šarneš ovdje
AmiĐa_Idriz wrote: ↑02/03/2022 17:04