Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Forum ovdje podjeljen pa jedni podrzavaju Ukrajinu, a drugi Ruse.
Ja sam dosao do zakljucka da zapad i USA mudro podrzavaju obje strane.
Sve zbog svojih interesa.
Auuuu sad si ga najebo gdje ces to izjaviti
Ma, znaju to mnogi, al' ne zele reci.
Dugorocni pobjednik poslije ovog rata biti ce zapad i USA bez obzira na njihove kratkorocne gubitke.
Jedina nada je da nisu potpuno potcijenili onog ludaka u Moskvi koji drzi prst na onom crvenom dugmicu. Ako jesu, e, onda jbga...nek prica ko prezivi, ako iko prezivi.
Ne blamiraj se! Em su uvedene sankcije odmah 1992., em si imao no-fly zonu. Jedino cega nisi imao, je oruzje, ali je to lukavo odradjeno embargom za cijelu SFRJ u septembru 1991., dok se rat u Hrvatskoj jos nije ni rasplamsao...
ma ekstra uradeno, jedino mi nismo imali oruzja, plus okruzeni neprijateljskim teritorijem, a embargo na oruzje svima
Iz ovog je vidljivo da njima nije ni bilo stalo do nas kao do ukrainaca. Valjda što smo muslimani pa nam ne žele dobro evropljani i Amerikanci.
pa ovo je necuveno jebote.... ja imam 45g i nisam vidio jace dejstvo artiljerije i granatiranja mozda na snimcima bombardovanja vijetnama ili njemacke u 2ww
Ovo gdje udari hamam da je atomska pala. Nadam se da su arhivni snimci i da nisu zaista ovo barbarsko oružje ispalili.
Inače posavjetovao bih da se presaberes ako misliš da im je vojna sila kurac. Mozda nemaju dobru taktiku ali moć oružja koje imaju je zastrašujući
Ma ljudi ja ne vjerujem da je ovo nova snimka, nema šanse da su ovim negdje zasuli položaje... Pa bilo bi pun kurac slika tog položaja. Ova količina raketa je dovoljna da sravni omanji grad.
pa ovo je necuveno jebote.... ja imam 45g i nisam vidio jace dejstvo artiljerije i granatiranja mozda na snimcima bombardovanja vijetnama ili njemacke u 2ww
Bilo je u Siriji i gorih, bilo je onda kad su Ameri ispali li 200 Tomahavka na jednu vojnu bazu.
U biti i nije toliko efektivnog koliko izgleda, gađa širok prostor i neprecizno je, unosi nemir neprijatelju ali sam efekt tamo gdje padne nije isti kao kada gledaš lansiranje.
ma ekstra uradeno, jedino mi nismo imali oruzja, plus okruzeni neprijateljskim teritorijem, a embargo na oruzje svima
Kada je poceo rat i klanja u BiH, Britanci i Amerikanci su trazili intervenciju i skidanje embarga, ali Francuzi i Rusi nisu dali. Poslije je samo ostalo da Amerikanci zazmire na posiljke koje su stizale. Zato su jos gurali Washington-ski sporazum i ostatak se zna...
Isto su tukli isil sa tos1 buratino. Spaljivali zemlju
Kreno je sad na sve ili nista ali je i pokazao da mu je vojna sila za kurac. Vucko se hvalio silnom moci ustvari kurac teski
I sad se samo bobu zamislite Vi koji ste za konvencionalno ratovanje tipa ono mi se ukopali i čekamo neprijatelja i ovo krene djelovati po liniji.
Poslije ovoga neprijatelj može samo da ušeta ko u svoje.