Nemerem više evo ide emisija 30 god rsa
Znaci propaganda ide maksimalno a kod nas muk
ja prijavljujem, ali vidim da slabo radi.
24.2. je to pisalo u članku (Newsweek), mislim da se računa od prvog dana rata (četvrtak rano ujutru), nisam ni ja sigurna.
Dobar, dobar.....Krokodajl wrote: ↑27/02/2022 21:26Ja bio u HVO oni bili u VRS.ScoobyDooby wrote: ↑27/02/2022 21:24
Genocidas. Kao sto su Ukrajinci bili. Jeste se nakotili. Ovo su vam zadnji trzaji.
ma ekstra uradeno, jedino mi nismo imali oruzja, plus okruzeni neprijateljskim teritorijem, a embargo na oruzje svimazilog wrote: ↑27/02/2022 21:28Ne blamiraj se! Em su uvedene sankcije odmah 1992., em si imao no-fly zonu. Jedino cega nisi imao, je oruzje, ali je to lukavo odradjeno embargom za cijelu SFRJ u septembru 1991., dok se rat u Hrvatskoj jos nije ni rasplamsao...Ludzak wrote: ↑27/02/2022 20:57 Da su Srbima redali ovolike sankcije 90tih, a nama slali oružija kao danas Ukrajincima, niti bi RSa bilo, niti Dodika. Ali ne, nego su nam oveli embargo. A još nam ta Ukrajina slala dobrovoljce protiv nase drzave.
A danas, danas se ko fol Bošnjaci suosjećaju sa tim Ukrajincima. Treba da smo neutralni. Da nismo ni na čijoj strani. Jer upravo Bošnjaci iz istočne Bosne najviše znaju ko su bili Ukrajinci, Rusi, Grci itd tokom 90tih.
Jest Meša Selimović, krmak koji im je bio komandant je poslije bio SNSDov vijećnik u općinskom vijeću, bilo ih je i dosta iz Bosanskog Šamca, jednog sam sreo u Slavonskom Brodu u izbjeglištvu nekad poslije rata umal se nismo potukli, ali da ne idemo dalje u off topic ovo je posljednji upis na tu temu, lp.
Znaju i Sirijci za lude Bosnjacke glave.Turisticka vizita zaludjenih Bošnjačkih "veh bi aj" pripadnika za vrijeme rata u Siriji.Ludzak wrote: ↑27/02/2022 20:57 Da su Srbima redali ovolike sankcije 90tih, a nama slali oružija kao danas Ukrajincima, niti bi RSa bilo, niti Dodika. Ali ne, nego su nam oveli embargo. A još nam ta Ukrajina slala dobrovoljce protiv nase drzave.
A danas, danas se ko fol Bošnjaci suosjećaju sa tim Ukrajincima. Treba da smo neutralni. Da nismo ni na čijoj strani. Jer upravo Bošnjaci iz istočne Bosne najviše znaju ko su bili Ukrajinci, Rusi, Grci itd tokom 90tih.
Nema malo trudna.....ili jesi ili nisiDa nismo ni na čijoj strani.
ne nego ćemo litijašku četničku iz cg da nam ti stavljaš, kome ba si bitan sa prenosenjem?probook wrote: ↑27/02/2022 21:20
Znaci samo americka propaganda je dozvoljena? Jednoumlje vidim zavladaloGdje je onaj CNN novinar sto je stradao na Bliskom Istoku i evo ga stradao i u Ukrajini
Gdje su slike iz Njemackoh medija od neki dan gdje koriste eklopziju gasa od prije par godina i stavljaju naslove da je rat
To vam nista ne smeta. Licemjeri na sve strane!!!
ja ne mogu da vjerujem da je ovo real??????made_in_sarajevo wrote: ↑27/02/2022 21:34
Kreno je sad na sve ili nista ali je i pokazao da mu je vojna sila za kurac. Vucko se hvalio silnom moci ustvari kurac teski
Gdje ovo pada horro ce biti, kako od ovoga da se odbrani bilo koji grad ?systemrebel wrote: ↑27/02/2022 21:39ja ne mogu da vjerujem da je ovo real??????made_in_sarajevo wrote: ↑27/02/2022 21:34
Kreno je sad na sve ili nista ali je i pokazao da mu je vojna sila za kurac. Vucko se hvalio silnom moci ustvari kurac teski
Hljebe i boze strahotamade_in_sarajevo wrote: ↑27/02/2022 21:34
Mozes mi poslati PP jer je zabranjeno komentarisanje rada moderacije. Takode, nije svako misljenje koje se razlikuje od tvog botovsko ili ruskofilsko ili sta vec.
Zna li neko, šta su ovo operateri Bajraktara izabrali kao metu? Vidi se bio je širok izbor vozila i žive sile u grupama. Ja ne mogu da prepoznam.
do prije 5 danasumirprimus wrote: ↑27/02/2022 21:39 #BREAKING: EU member states to provide Ukraine with fighter jets @JosepBorrellF says
golemo drugo i golemo![]()
Evropljani vise ne zaziru od putina njegov najveci gubitak ko bi rekp do prije samo par sedmica![]()