Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
megaman4 wrote: ↑26/02/2022 19:29
Ameri će ga srediti svojom tehnikom i ubit će ga na spavanju kao što su i Bin Ladena. Nemoj zaboraviti da oni znaju sve o njemu i da su prvi upozorili na agresiju na Ukrajinu.
možda neće ni morati tehnikom...nešto mi govori da i Kinezi i USA imaju svoje krtice u njegovom bliskom okruženju koji će mu (ako krene ka crnom koferčetu) sasuti ili metak u potiljak ili servirati otrovan čaj
Bravo. Ja zaboravio na krtice koje lako nađeš čim im fino platiš da odrade posao. Putin se sada boji svoje sjene.
1. Kako Rusi ne mogu unistiti TB ako ih mogu identifikovati na radaru - mogu li?
2. Kakvi su americki dronovi? Jesu li oni nevidljivi na radaru?
TB -2 ima radarski otisak k’o malo veca pticurina i gotovo necujan motor. Moze da ide max do 8 kilometara a roka sa 5.5. Cisto sumnjam da se moze tako lako identifikovati
1. Kako Rusi ne mogu unistiti TB ako ih mogu identifikovati na radaru - mogu li?
#2 misliš da bi amerikanci predstavili javnosti svoje dronove koji su nevidljivi na radaru? Nisu ni oni budale, boga pitaj šta imaju od tehnologije, ne bi me čudilo ni dronovi koji imaju invisibility mogućnost ko u filmovima
Odesa sva u molotovima. Bitan je nijet rekli bi stariji u Bosni. Bitna je namjera. Vatrom a ne cviekcem docekuki okupatore.
Izgubili su samo im niko nije javio
TB -2 ima radarski otisak k’o malo veca pticurina i gotovo necujan motor. Moze da ide max do 8 kilometara a roka sa 5.5. Cisto sumnjam da se moze tako lako identifikovati
Mislim da je range 150km, 8km je maksimalna visina. Obični DJI komerciajlni dronovi imaju easy 4-12km range.
Last edited by sasade on 26/02/2022 20:44, edited 1 time in total.
Odesa sva u molotovima. Bitan je nijet rekli bi stariji u Bosni. Bitna je namjera. Vatrom a ne cviekcem docekuki okupatore.
Izgubili su samo im niko nije javio
Mogu samo mislite koje naoruzanje sada Ukrajinci dobivaju od Turske, Britanije, Kanade, USA, Australije kada im cak i Nijemci sada salju.
Nista od brzog Blitzkriega. Sada ide mrcvarenje po gradovima protiv naroda, rusenje zgrada. Samo se bojim da Putko iz frustracije ne potogne za crveno dugme i ne izvrsi kamikazu za cijeli svijet.