Trenutno ni Rusi ne znaju broj.
Ali ne ide da su za dva dana dosli do glavnog grada i fasovali.
Armenska procjena azerskih gubitaka 1.10.2020, dakle 4 dana od početka sukoba.

Nema otpora nema zrtava. Nije lako doci, to sto su lako dosli je znak nesposobnosti vojske da se brani. 92 ili sad.jelleMania wrote: ↑26/02/2022 07:48Sto da ne ...prva dva dana nisu ni imali otpor ...i cetalji su drzali 4 god. Sarajevo pod opsadom al nisu ga zauzeli ...lako je doci ...al treba uci ..
Evo sad na CNN_u kolona tenkova 10 komada porokani sve lezi okolo. Tako da iako mozda treba odvadit rokaju ih posteno. Fakat razvaljeni cime ih udaraju kad ovako razvali tenk.
Peku ihswanfilter wrote: ↑26/02/2022 07:49 Al, sta im rade koktelima. Mogli bi Rusi u Kijevu zavrsiti ko Njemci kod Staljingrada ...
Hajde sad pažljivo pogledaj u kojoj državi se nalazi lokacija na kojoj se ovaj Il-76, RF-78662 "srušio".Kiki_Musampa wrote: ↑26/02/2022 08:02 Russian il-76 plane shot down ?#ukraine #russia https://t.co/rvMc6o7ojJ
Ovo me podsjeti na onu pricu poslije neke bitke Turaka i Crnogoraca.
Pojedincima je mrznja prema Amerima jaca od svakog drugog osjecaja, pa makar i vlastita zemlja i narod patili.A_A_AKCIJA wrote: ↑26/02/2022 07:52 Ono što nije teško je shvatiti da Putin podržava Dodika i Srbiju. Da je najveći sponzor mog neprijatelja i rušitelji države. Da Dodik sanja Putinovu vojsku koja će produžiti poslije ovoga do nas.
Nagledacemo se mi Markala danas... prvobitni plan nije uspio, ukrahinci se brane. Sad ide okruzenje i borba za goli opstanak. Humanitarna katastrofa, nema struje vode interneta. Nema hrane. Mi smo se godinama drzali jer smo imali pickastog neprijatelja. Ovk imaju ludog neprijatelja sa kamarom oruzja. Doduse nesposobni su i nespremni.
hajde ne pravi se pametan nego odmanapisi gdje i kakoSeawolf wrote: ↑26/02/2022 08:13Hajde sad pažljivo pogledaj u kojoj državi se nalazi lokacija na kojoj se ovaj Il-76, RF-78662 "srušio".Kiki_Musampa wrote: ↑26/02/2022 08:02 Russian il-76 plane shot down ?#ukraine #russia https://t.co/rvMc6o7ojJ
Napumpali cifre jesu, ali akcija je trajala samo 6 sedmica a gubitci Azera su ipak bili poveliki-2890 poginulih vojnika na kraju.Satrap_Darije wrote: ↑26/02/2022 07:49Armenska procjena azerskih gubitaka 1.10.2020, dakle 4 dana od početka sukoba.
Nemojte vjerovati tim podacima.