Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote: ↑26/02/2022 05:31
Inace prvi put cujem da je predsjednik Zelensky jevrej kao i ukrajinski ministar odbrane. Ne znam koliko su vodja bilo kojih evropskih drzava nakon WWII bili jevreji, ako i jedan?
Al Putin ide znate u denacifikaciju Ukrajine.
Jbt Rusija i Putin su s ovim potezom izgubili i ono malo soft power sto imaju u svijetu, van Kine i tako slicnih zemalja. Mada i Kina je evo danas bila suzdrzana u Vijecu sigurnosti.
Slovenac Milan Kucan je madjarski Jevrej!
Nego, Putku ne ide ocigledno kako je zamislio. Invazija na aerodrom da se lakse poklopi Kijev je bila pametna, ali Ukrajinci su jako borbeni i zilavi.
Karikaturist wrote: ↑26/02/2022 06:19
Na svim 'ratnim' klipovima nigdje covjeka. Gori nesto ali ljude ne vidimo..
Mislim, ocigledno se i rusi i gine i bori u kojoj mjeri ne znam ali ova internet glasila i klipatore nabijem na q.
Ne znam sta ocekujes. Klipove snimaju civili. Ne ocekujes da vojnik hoda s go pro kamerom i objavljuje klipove na twitteru.
Ocekujem da se ostave jebenog twitera dok im vojnici ginu..
Mislim, ocigledno se i rusi i gine i bori u kojoj mjeri ne znam ali ova internet glasila i klipatore nabijem na q.
I ja sam par puta pisao o time, haj Ruske snage i vidimo na par klipova ali UKR nigdje i na ovim klipovima gdje su ih razvalili ove konvoje . Ovo djeljenje oruzja i opreme teritorijalcima ono skroz bezze oprema. A slike onog poginulog sto je srusio most pa I ove trebe pokazuju skroz drugaciju sliku opreme UKR. Dali ne zele da pokazuju i sta de tacno desava niko nezna. Par leseva pokazali. Konovoj razvaljen 10 vozila nigdje nikog.
ladacoko wrote: ↑26/02/2022 06:29
ruski sekretar odbrane ide u srbiju kod vucka
Da li od ovih nasih politickih kozojeba iko ima ideju kako ovu zaista nesrecnu situaciju s ukrajinskim narodom mogu iskoristit za bolje sutra bosnjackog naroda i zakucat klin u kovceg genocidnoj tvorevini ?
Jel ovaj nargilaski i sda poremecni narod ima uopste ikakvu ideju sta se moze postici u ovom mracnom periodu koji se desava u evropi ?
I ja sam par puta pisao o time, haj Ruske snage i vidimo na par klipova ali UKR nigdje i na ovim klipovima gdje su ih razvalili ove konvoje . Ovo djeljenje oruzja i opreme teritorijalcima ono skroz bezze oprema. A slike onog poginulog sto je srusio most pa I ove trebe pokazuju skroz drugaciju sliku opreme UKR. Dali ne zele da pokazuju i sta de tacno desava niko nezna. Par leseva pokazali. Konovoj razvaljen 10 vozila nigdje nikog.
pa ljudima je bukv receno da ne snimaju svoje trupe i da im na taj nacin ne ugrozavaju zivote
Ja gledam apele da se apsolutno ništa ne pokazuje online, ni ljudstvo, ni oprema, ni lokacije. Savršeno ima smisla.