cirkuzaju papci uglavnom kojima je domet makarska i kojima se nazalost u gradu raja diviEasyMan wrote: ↑21/02/2022 10:26Covjece s tobom cirkuza cijeli forum jer se na svakoj temi pravis najpametniji. Kad god si napisao nesto pametno ja sam te podrzao.foxlife wrote: ↑21/02/2022 10:18
to si ti zakljucio sta ja pricam
ja pricam da se oslobodi broj ogranicenja licenci i da uslov bude znanje engleskog jezika uz to uvesti zakon da je engleski ili jedan strani jezik pod moranje pa onda oduzimati licence i koje su ranije kupljene i koje su dobijene poslije ukidanja ogranicenja
i ja moje misljenje ne postavljam kao zakon jer si ti to zakljucio jer iz nekog razloga imas negativno misljenje prema meni i pokusavas svaki put da kao meni suknes ili nesto sl a to mene uopste ne dodiruje
do tebe je sto gledas iz svog ugla taj posao zbog oca i do tebe je sto si kivan na mene zbog nekih tebi poznatih razloga
Ja vec pisao i opet cu, moj stari ce u penziju prije ubera 99% i prije bilo kakvih promjena, a ja ne mislim na taxi izlaziti. Iskreno zaboli me dupe kakav ce se zakon donijeti.
Ovdje sam se javio jer su pojedini pisali gadosti i gluposti koje nisu tacne. Zamisli sjednes u taksi i kaze ti od aurodroma do otoke petobanka i ti pristanes i poslije pricas taksista ovakav, onakav![]()
Pa druze tog taksistu trebas da hraknes i izadjes iz auta, ako ne smijes onda mu zoves inspekciju i policiju. Evo ti stalno policiju zoves za parking, jesi li ikada prijavio bahatog taksistu?
to je onaj tip ljudi koji u zvijedze ukiva "legende" tipa cace cele campe spahovica nijaza hastora itd
al nebitno kad znam da me takvi prozivaju znam da radim ispravno
na bas svakoj temi na forumu?
da ima bezobraznih musterija ima naravno
ipak ovdje sam ja procitao situacije gdje zenska mora platiti x cifru koja je prevelika
i sta treba zvati policiju dok je zakljucana u taksiju?
drugo neko je napisao isto da je zvao inspekciju i da mu je inspektor rekao nema racuna i onda na sudu rijec protiv rijeci
nisam prijavio taksistu jer nikad nisam imao neugodno iskustvo s njima a ionako se vozam slabo s njima
doduse jednom u voznji on zove nekoga na mobitel
i ja mu fino kazem mozete li prekinuti razgovor na mobitel dok mene vozite
prekinu i pita me sta je sta je problem sta smeta samo sam mu odgovorio vozite i ignorisao ga do kraja voznje