belfy wrote: ↑20/02/2022 18:51
irac300 wrote: ↑20/02/2022 18:30
Neka Smrleta, bar nikada nije nikog uvrijedio.
osim inteligenciju sve i jedne osobe koja ima mozak .
i meni je drag, ali nece ni da pokusa uzeti u obzir da nije u pravu. tolika tvrdoglavost i zaludjenost upucuje samo na jedno... koliko god bio dobro odgojen i stprljiv (mada bih tu opet prije rekao tvrdoglav i zaludjen) on je ipak nesto nizih intelektualnih kapaciteta, a okusao bi se i u filozofiji... dobar primjer je onaj njegov odgovor na moj post kako ne razumije. kao sto mu je i krajnji doseg numerologija cije znacenje nakon ovoliko godina jos nije uspio razumjeti.
zato sam i postavio onu njegovu staru temu gdje je sve isto pricao, pa da se mi ne moramo ponavljati, ali on veselo odluci da sve to prodje jos jedan krug... jer je tvrdoglav i zaludjen i nije mu mrsko pisati sve iznova, a sada se moram ponovo pozvati na misljenje onog nama svima dragog naucnika koji je rekao: “Insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.”
osim inteligenciju sve i jedne osobe koja ima mozak .

vidi jednu stvar, ja kad tvrdim nesto ja dostavim i argument i dokaz...znaci nije mi samo prazna prica, onako na suho
a do tebe je da osporis legalno i kvalitetno taj dokaz ili argument... i sva prica se vrti oko toga.
i meni je drag, ali nece ni da pokusa uzeti u obzir da nije u pravu.
argumentuj sa dokazima i uzet cu te za ozbiljno
olika tvrdoglavost i zaludjenost upucuje samo na jedno... koliko god bio dobro odgojen i stprljiv (mada bih tu opet prije rekao tvrdoglav i zaludjen) on je ipak nesto nizih intelektualnih kapaciteta,
svjestan sam sve ove godine da kada neko ne moze da te ospori argumentima i dokazima onda krece ad hominem napadi, glup, ovakav onakav, drljaav mrljav

ali to kod intelektualnih ljudi ne pali...kod ljudi od razuma samo pali jak argument i ocit dokaz...ostalo je sve palamudjenje.
jer je tvrdoglav i zaludjen i nije mu mrsko pisati sve iznova, a sada se moram ponovo pozvati na misljenje onog nama svima dragog naucnika koji je rekao: “Insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.”
vjeruj mi, najlakse me osporiti tako da dokazes matematicki da nisam u pravu kad dostavljam ove primjere
naprimjer ja kazem Dan se spominje 365 puta u Kuranu, a ti meni dostavis jos jednu rijec i ono bude 366 il idvije pa bude 367 rijeci Dan
i onda si me potukao do nogu, to je neodbranjivo onda, znaci se mogu poklopiti po usima i priznat gresku...na takav legelan nacin se ja mogu osporiti...a ako ces me ad hominem napadima osporavati, neces daleko dogurati vjeruj mi