Zasto bi?
Nisam se svadjao ni sa kim. Nisam psovao ili vrijedjao. Nisam nikome uljetao u neke makazice niti ugrozavao. Oduzimao prvenstvo.....
Nigdje veze hadzija sa mojim slucajem krembila.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ja tako kada ulazim u B-fazu...mega_mashcine wrote: ↑15/02/2022 15:41 Kad je prestalo važiti pravilo desne strane, nisam upratio izgleda ? Pošto vidim da se većina ne pridržava tog pravila pretpostavljam da je izmijenjeno, i koliko sam upratio sada je pravilo ko ide pravo ima prednost. Sinoć sam se tako uvalio nekom autu koje je meni dolazilo sa lijeve strane, morao je kočiti da me ne zalijepi, a onda je i trubio.![]()
alo ba rodijak nevrjedžajNaslovnica wrote: ↑15/02/2022 17:08
Baš se nakotilo stoke seljačke bezobrazne, isti žohari, nema gdje ih nema.
Pardonbitanga_sa_otesa wrote: ↑15/02/2022 19:40
alo ba rodijak nevrjedžaj
na cesti vazi zakon jaćeg ako ti se ne svidža imas tramvaj il kupi biciko
Nisi ga dobro razumio. Htio ti je reći da je prije rata znak Stop značio obavezno zaustavljanje.Naslovnica wrote: ↑15/02/2022 17:08Ja tako kada ulazim u B-fazu...mega_mashcine wrote: ↑15/02/2022 15:41 Kad je prestalo važiti pravilo desne strane, nisam upratio izgleda ? Pošto vidim da se većina ne pridržava tog pravila pretpostavljam da je izmijenjeno, i koliko sam upratio sada je pravilo ko ide pravo ima prednost. Sinoć sam se tako uvalio nekom autu koje je meni dolazilo sa lijeve strane, morao je kočiti da me ne zalijepi, a onda je i trubio.![]()
Oba ulaza imaju prednost u odnosu na one koji su unutra, jedan nije regulisan znakom (pravilo desne strane), a da drugoj raskrsnici ovi unutar naselja imaju i znak STOP. Ali džaba. Neki dan produžim za debilom koji mi je oduzeo prednost. Stane on, parkira, ja otvorim prozor, reko komšija, oduzeo si mi prednost, pazi malo, imaš znak stop, imaš i pravilo desne strane.
Gleda on mene, ko još ljut nešto, kae ti mora da si odavde od prije rata, tako je nekada bilo. I okrenu leđa.
Tačno slijedeći put ako budem sam neću kočiti, neka me opali, BMK.
Papak došljo meni govori kako je bilo prije rata, a ne zna da je ulica bila dvosmjerna, a i da su ovaj znak STOP stavili prije 2-3 godine.
Ovo je neki autobus ili kamion, ovaj mali nije moga niti vidjeti da se morao opreznije kretati nailaskom na pjesacki prijelaz do 40km/h trebao je morao je nesto kao u azize sacirbegovic kada kod "malog" bosmala preko puta dzina parkira kombi ispred zebe ti u srednjoj i samo iskoci pjesak
Ovo mi se upravo desilo na ulazu u B fazu iz pravca Vojničkog. A inače, u B i C fazi mi se to redovno dešava, nekoliko puta sam se tako uvaljivao da je zamalo dolazilo do sudara. I najčešće oni meni trube, ne kontaju da ja imam prednost.Naslovnica wrote: ↑15/02/2022 17:08Ja tako kada ulazim u B-fazu...mega_mashcine wrote: ↑15/02/2022 15:41 Kad je prestalo važiti pravilo desne strane, nisam upratio izgleda ? Pošto vidim da se većina ne pridržava tog pravila pretpostavljam da je izmijenjeno, i koliko sam upratio sada je pravilo ko ide pravo ima prednost. Sinoć sam se tako uvalio nekom autu koje je meni dolazilo sa lijeve strane, morao je kočiti da me ne zalijepi, a onda je i trubio.![]()
Oba ulaza imaju prednost u odnosu na one koji su unutra, jedan nije regulisan znakom (pravilo desne strane), a da drugoj raskrsnici ovi unutar naselja imaju i znak STOP. Ali džaba. Neki dan produžim za debilom koji mi je oduzeo prednost. Stane on, parkira, ja otvorim prozor, reko komšija, oduzeo si mi prednost, pazi malo, imaš znak stop, imaš i pravilo desne strane.
Gleda on mene, ko još ljut nešto, kae ti mora da si odavde od prije rata, tako je nekada bilo. I okrenu leđa.
Tačno slijedeći put ako budem sam neću kočiti, neka me opali, BMK.
Papak došljo meni govori kako je bilo prije rata, a ne zna da je ulica bila dvosmjerna, a i da su ovaj znak STOP stavili prije 2-3 godine.
Al si i ti zakrmio vala ko velikizdruzdjo wrote: ↑15/02/2022 00:27 Pored prepadnutih i agesivnih vozaca, najvise mrzim one koji se imaju jaka auta ali ga ne znaju koristiti niti se ponasati na cesti u skladu sa tim. Pogotovo na auto putu.
Izlazim danas iz kruznog u bacicima na auto-put. Hocu u vlakovo. Ukljucujem se i krecem normalno. Ispred mene je neki kasljo mercedes. Predjem ga i vratim se u desnu. Ispred prilazim zadnjoj generaciji aaudi A4 koji pali zmigavac i obilazi nekog kombija. i ja za njim isto radim. Medjutim frajer nastavlja da vozi lijevom ispod dozvoljenog. Kontam skloniti ce se u desnu pa cu ga obici i nastaviti 120-ak. Ali jok. Da idem u desnu i da ga preteknem, hmmmm ne ide. Blicnem mu jednom kratko, lik nista. opet, on malkice ubrza ali opet oduze gas, i dalje ne mice iz lijeve. Opet blicnem on malkice ubrza opet u lijevoj. Vec sam na rubu zivaca. Blicnem ono bezobrazno vise puta dugo. Nista frajer. Kontam garant kucka na insta stori-je i statuse.
Namotam u desnu i opletem po gasu. Odjednom lik podje da ubrzava i kao vidim namjeru da bi se nesto prostrojio u desnu sad. Fuuuuuck. E neces sad pa da si mi iz oka ispao.
Opletem po gasu i on isto ali vidim da je vjerovatno bio u 6-oj jer slabo ubrzava. vrati ga u 5-u i ko malo brze krenu ubrzavati i opet ko u desnu bi.
Pukne mi film vratim u cetvrtu zakucam do 4500 i kad sam prebacio u 5-u vec vise nije imao sanse. Bio sam zestoko iznad ogranicenja. Samo sam cekao kad ce glava motora zajedno sa sarafima i komadima zupcastog remena isfurati kroz zatvorenu haubu. Razbudio sam sve konje u motoru koji su u proteklom periodu spavali. Prosao sam ga zestoko i odvojio se lijevo prema iskljucenju za tarcin. Vidim on pokusava da me stigne iza ledja ali ga strah okuke pa ne smije da oplete po gasu. nije mi vise padalo na pamet da ga pustim ispred i da me pegla.
jesam i ja krme, ne kazem(ovan u horoskopu) ali brate daj malo. Desna pa keljaj kako hoces i koliko hoces ali nemoj da ti bude udar na ego ako te neko pretekao a ti imas novo "aVto". Nije te niko vidio i dobro je, progutaj i podrigni.
samo šlajfaj zdravo je
doso sam do lima ,sta sad da radim?