Ja kao sto.rekoh, mozemo da se vracamo na nacionalisticke ispade, pa da vidimo jesu to godista prije ili psllije rata. Pusti suplju.Tanqueray wrote: ↑06/02/2022 00:20Za Dodika je glasalo ne vise od petine gradjana RS i ti cijeli narod poistovjecujes sa tim.skafiskafsnjak wrote: ↑05/02/2022 23:37
Nisi negator ...to je sad zakonski zabranjeno. Nisi nikada ni rekao to jasno, iako smo te pitali X puta ovdje.
Dodik neshto izjavi.... Koliko je gradjana RS glasalo za Dodika ?
Dodik je glas onih sto su glasali.... Velika vecina.
Pa sta ce dijete drugo da zakljuci nego da mu je ono drugo dijete neprijatelj? Mi ovdje pricamo o djeci, zna se sta je za djecu.skafiskafsnjak wrote: ↑05/02/2022 23:37 Ako dijete naucim sta se desilo, to ga ne uci da mu je neko neprijatelj. Ucim ga ISTINI ... Jbg to sto se vama ne svidja je druga prica.
Opterecivati ih od malih nogu sa tim stvarima je pravljenje od njih neke vrste hendikepiranih ljudi koji nece moci da prihvate druge kao sto bi trebali da ih prihvate.
Bosna je zivjela normalno 45 godina, a za ovih 30 godina poslije tog perioda se ne moze reci da je normalno, jer malo ko zeli da prihvati da je odavno dosao 21 vijek, upravo zbog te hendikepiranosti na sve tri strane, jer se i dalje djeca uce potpuno naopako.
Raspitaj se kako se djeca odgajaju u najnaprednijim zemljama svijeta, npr Skandinavija, gdje se djeca uce toleranciji od malih nogu, pa zakljuci sta je bolje bas za djecu, kao i za cijelo drustvo.
Npr djeca u Njemackoj se uce da se holokaust nije desio
Ajde ne nasmijavaj me.
Nego ti fino preskoci...jel.pocinjen genocid? Kad mi to odgovoris,mozemo dalje .