Robot je povoljniji od Binga ili Merkatora ili Konzuma, ali isti artikli su tu negdje, nije neka razlika. Cak su neki proizvodi i skuplji u Robotu, medjutim Robot ima u prodaji artikle koje drugi nemaju. Samo sta, kupio sam u Robotu Ciglane neki kao ekvivalent Domestosu, on je marku ili vise jeftiniji ali ja ga vise nikada necu kupiti. Zasto, zato sto je karina, ne sjecam se vise imena proizvoda cini mi se da je proizveden u Poljskoj, usuo njega ili obicni sampon u wc solju ucinak je isti. Domestos naravno odradi svoje.
Slicna stvar sa Bref preparatom za wc solje, on je nekih 5km jedna plasticna bocica otprilike 700 ml, u paketu dolazi punjiva korpica koja se stavlja na rub wc solje i onda dopunjujes gel. Jeste Bref, ali nije kvalitetno kao one klix korpice koje kostaju toliko para za samo jednu upotrebu. Ovo koristim mjesecima, ali ne mirise mi kao one skupe stvarcice. Istina je da pjeni.
Meso u Robotu je katastrofa, crno

a i suhomesnati proizvodi su bezukusni, osim onih koje mozes naci i u drugim prodajnim marketima. Mada opcenito vakumirani proizvodi imaju ukus kartona. Ali Robot u sustini forsira takvu robu.
I plasticni asortiman + sve za kucu, nekvalitetno. Kupio plasticnu dasku za kuhinju odnosno za rezanje na njoj, ona se nakon mjesec dana pocela kruniti, spada boja.