Dva puta vakcinisan u augustu Pfizer Njemacka.
Cetvrtak dan glavobolja kroz nos i sinuse, cetvrtak noc pocinje blaga slabost malo smrcanje kasljucanje suhi kasalj.
Posto sam radio dobio od kolegice tabletu Brufen 600 mg neki proizvodjac iz Lichtenstein poslije 45 min. kO nov isto doping ,nisam nikad takvo islustvo sa tabletom imao. Testiram se na poslu antigen ..negativan
Poslije posla druga smjena u krevet ...poce malo drhtavica zima malo slabost , nema temperature.....zadnji put ovako imao prehladu 2017 sve isto.
Petak nisam bas 100%fit ali nisam ni za kreveta malo kasalj malo promuklost....testiram se u Testzentrum antigen ....negativan.... Poslovodja mi dao slobodan dan
da se dobro odmorim....
Vikend kasljucanje suho , cim popijem vise caja onda se osobadja slajm i lakse se kaslje .
Simptomi poceli u cetvrtak sa glavoboljom koja se nakon onog Brufena nije vracala
Ponedjeljak na posao prva smjena antigen test odmah pokaza dvije crte ...POZITIVAN
..odmah doktoru i u Testzentrum ....ovaj put PCR test pozitivan. Bolovanje izolacija ....po novom min. 7 dana pa testiranje ....moze i antigen test ili 10 dana bez zavrsnog testiranja
Znaci ponedjeljak test ili cetvrtak bez testa bi trebalo aBd biti to
Imao sam prije corone prehlade koje su bile silovitije,
ovdje je bio samo cetvrtak kritican mozda malo petak...trenutno ok ,malko kasljucanje malo promuklost nema bolova, nista krajnici koji su me kao dijete mucili
Da li je to Pfizer odradio svoje , za kojeg kazu da ne djeluje nakon 5 mjeseci ili sta ali to bi bilo to