vojopd wrote: ↑30/01/2022 17:56
sizifinho wrote: ↑30/01/2022 16:03
Pa sta ako su ih tuzili, presuda je zavrsila i donesena je odluka da si ti kao korisnik kliknuo “i agree” opciju koja rjesava sony svake odgovornosti.
Ne znam ja fkt se jos nisam susreo sa tim driftom niti mi skripi pod rukama. Sve u svemu zadovoljniji sam gamepadom petice nego kod cetvorke ili trojke.
Dvica je neprevaziđen doduše. Nokia 3310 gamepada
Moze link od presude nadleznog suda i odluke koja je donesena?
ovo je zadnje sto sam citao
“Jedan interesantan dodatni detalj koji nam je zapao za oko je da Turner tvrdi da je prihvatio Sony-ev "terms and conditions" prilikom prvog uključivanja PS5 konzole, ali da je odmah zatim poslao pismo Sony-u u kome je naveo da ne želi da prihvati deo koji se odnosi na to da "bilo koji spor sa kompanijom Soni rešava putem pojedinačne arbitraže."
izvor:
https://adria.ign.com/playstation-5-1/ ... kontroleru
ja sam imao plejku 4 tri godine i nisam naisao na problem drifta
evo sad petica godina dana tu, isto, srecom
Sto ne znaci da necu, nije moje iskustvo objektivni prikaz
Ali kao sto neko napisa, dosta raje ne rukuje ispravno gamepadom. Udari ga ako se isfrustrira, baci ga na krevet, trza trigerima, drka analog.
Kod mene se i analog i trigeri doziraju, nikad ne flickam prstom jostick, na trigerima postepeno dodajem i otpustam…
Ali eto ako nista daju uredno zamjenjene. Mada eto i te zamjene koje se urade, oni malo tweakaju taj gamepad i uvale ga nekom drugom.