Oh ne... Upravo čekam Januar, da primim također treću Biontech
Brzo ozdravljenje!
I javi kako je sve prošlo...
Moderator: O'zone
4 mjeseca i mislio sam da ce me odbiti jer kod prijave pise da od zadnje doze treba razmak od 5 mjeseci.DonieBrasco wrote: ↑21/12/2021 19:10 @pizarro
Koliko je proslo od druge vakcine do trece (bustera) ?
6 mjeseci, u HR je 6 +3 jer treba period od tri dodatna mjeseca, za boostanje cijele populacije.pizarro wrote: ↑21/12/2021 19:184 mjeseca i mislio sam da ce me odbiti jer kod prijave pise da od zadnje doze treba razmak od 5 mjeseci.DonieBrasco wrote: ↑21/12/2021 19:10 @pizarro
danas se zvanicno izbacuje preporuka za booster nakon 3 mjeseca![]()
ugur sahin.KraljicaIzJajca wrote: ↑22/12/2021 08:036 mjeseci, u HR je 6 +3 jer treba period od tri dodatna mjeseca, za boostanje cijele populacije.
Ti si izgleda uradio prerano.Tko ti je to preporucio?
imas neki link za ovo? jutros citam i jos uvijek je preporuka poslije 6 mjeseci, osim ako ne spadas u ugrozene grupepizarro wrote: ↑21/12/2021 19:184 mjeseca i mislio sam da ce me odbiti jer kod prijave pise da od zadnje doze treba razmak od 5 mjeseci.DonieBrasco wrote: ↑21/12/2021 19:10 @pizarro
danas se zvanicno izbacuje preporuka za booster nakon 3 mjeseca![]()
ne spadam u ugrozene grupe.
thx. ovi su to novinarski malo vise sazeli. na oficijelnoj je kupus od informacijapizarro wrote: ↑22/12/2021 11:08ne spadam u ugrozene grupe.
jucer izbacili takvu preporuku za de zbog omikrona.
https://www.tagesschau.de/inland/innenp ... n-101.html
Hvala vidjela sam link, nitko se ni od njih ne može dogovoritipizarro wrote: ↑22/12/2021 10:14ugur sahin.KraljicaIzJajca wrote: ↑22/12/2021 08:03
6 mjeseci, u HR je 6 +3 jer treba period od tri dodatna mjeseca, za boostanje cijele populacije.
Ti si izgleda uradio prerano.Tko ti je to preporucio?
Kao sto se ne moze porediti ona drzava sa ovim pokusajem drzave, tako se ne moze porediti ni vakcina koja je iskorijenila variolu veru sa ovim pokusajem vakcine, a ne moze se porediti ni variola vera sa covidom koji za variolu veru jeste ko gripa jer je variola vera imala oko 30 puta vecu smrtnost i puno teze posljedice ko prezivi.Challenger_ wrote: ↑20/12/2021 21:58Pa dobro, to je bila vlast koja se starala o narodu. Ne možeš porediti njih ili kubansku medicinu sa ovim Rajfajzen and Co. kriminalcima kojima ne vjeruje ni rođena majka.Edin H. wrote: ↑20/12/2021 19:32 Priča mi malo starija žena jučer kad je bila variola vera otišla i vakcinisala se u klinici kao što joj je i rečeno i sutra poslovno na put u drugu republiku.
Sljedeći dan murija zaustavlja bus i zdravstveni radnici ulijeću: “Zavrći rukave da vidimo da li ste primili vakcinu!”
Kod nje nije bilo nikakve reakcije, otoka, ništa, tako da nije mogla dokazati da je već primila vakcinu.
I oni joj na licu mjesta, pored druma, udariše drugu vakcinu.
Naravoučenije: Lijepi Tito![]()
![]()
Osjetio si ti i prije, samo nisi smio sebi da priznašlaik1981 wrote: ↑23/12/2021 10:31 Jel moguce da ruka zaboli dva i po mjeseca posle revakcinacije![]()
Boli me lijeva ruka 3-4 dana i to bas misic gdje sam primio obje doze![]()
Nisam ni pomislio na vakcinu dok mi jedan poznanik ne rece da je i njega zabolila dva mjeseca posle revakcinacije..
Btw posle vakcinacije i revakcinacije nisam nista osjetio..
ono kad covjek ima kad, pa pocne sebe osluskivati... hell breaks loose.splinter wrote: ↑23/12/2021 10:32Osjetio si ti i prije, samo nisi smio sebi da priznašlaik1981 wrote: ↑23/12/2021 10:31 Jel moguce da ruka zaboli dva i po mjeseca posle revakcinacije![]()
Boli me lijeva ruka 3-4 dana i to bas misic gdje sam primio obje doze![]()
Nisam ni pomislio na vakcinu dok mi jedan poznanik ne rece da je i njega zabolila dva mjeseca posle revakcinacije..
Btw posle vakcinacije i revakcinacije nisam nista osjetio..![]()
Nisam tita mi. Bio sam blizu da pomislim da mi je nije ni dala
Moji su primili dvije doze Sinovaca (ne Sinopharm, prvi dotur pomoći nama).DonieBrasco wrote: ↑24/12/2021 11:34 Da li su vasi starici clanovi u porodici, familiji 65 + primili trecu dozu ?
Kakva su iskustva ?