Auto prebrzo dize radnu temp.
U pitanju je passat b6 3c sw 2009 2.0 tdi common rail.
Svako jutro upalim ga, ukljucim grijanje na 28 i pojacam 2/6, cekam 1min i krecem na posao istim putem svaki dan. Razdaljina mozda 8km. Nikada nije podigao temp cak ni pola, ma nije ni 1/3 od radne.
Evo vec dva dana za redom ne predjem pola puta od tih 8km a on vec na 90c i tu stoji znaci ne ide preko. Mislio sam ajde jednom se desi ali evo vec trece jutro.
Ima antifriza, mali servis uradjen, ne pravi nikakve zvukove tih je motor dok se ne pritisne naravno. Nedavno sam ga kupio i otisao kod majstora kaze odradi mali servis a veliki ne moras jer vidim da je skoro uradjen, spojio dijagnostiku i pokazuje nesto za parking senzore (ali oni su nebitni). Izvadio malo antifriza i stavio u neki aparatic kaze dobar je i on samo gazi. Ovo nisam ni na guglu nasao strasno brzo se podigne kao da je mlazni motor.
Pa ako neko zna da li je neko crijevce i prekidac neki ili ne znam ne pada mi nista na pamet. Jer neispravno znaci da ili ide preko 90c, ili kazaljka ne radi uopste (sto je najopasnije), ili da nikako ne dize na 90c. Sto se tice moje struke sa autima znam uraditi mali servis i h7 sijalicu ostale ne znam