Satovi
Moderator: anex
- JohnnyS
#6026 Re: Satovi
Što napadoste jadnog čovjeka za Tommy Hilfiger, imam i ja jednog DW, lijepo izgleda na svečaniju robu, bio bih sretan da je recimo IWC, ali daj šta daš 
-
shin
#6028 Re: Satovi
Niko ga nije napao, samo mu ljudi napisaše da je mogao sat kupiti umjesto Tomija
Isto kao i ti sa Daniel Wellingtonom
- doox
- JohnnyS
#6030 Re: Satovi
- mufa1
#6031 Re: Satovi
Ma nije to njegova slika, ne vjerujem da bi kod nas smio izaći u javnost sa ovim satom

Meni je takodje strasno kad vidim da ljudi nose invicta satove. Em su ruzni i glomazni, em ja mislim da ni sama invicta ne zna sta i kakvo smeće trpa u njih.. A kopiranje svega i svačega je posebna priča. Čak cesto se desi da ta invictina kopija bude skuplja od originalnog seika ili citizena..

Meni je takodje strasno kad vidim da ljudi nose invicta satove. Em su ruzni i glomazni, em ja mislim da ni sama invicta ne zna sta i kakvo smeće trpa u njih.. A kopiranje svega i svačega je posebna priča. Čak cesto se desi da ta invictina kopija bude skuplja od originalnog seika ili citizena..

-
shin
#6032 Re: Satovi
Vrhunske Omege idu po 4k eura, nosaš godinu dvije prodaš i još zaradiš. Sa tim modnim skulama čim iz radnje izađeš ne možeš pola para uzeti.
-
MMM1977
#6033 Re: Satovi
Koji kič alaše dragimufa1 wrote: ↑25/11/2021 23:39 Ma nije to njegova slika, ne vjerujem da bi kod nas smio izaći u javnost sa ovim satom![]()
Meni je takodje strasno kad vidim da ljudi nose invicta satove. Em su ruzni i glomazni, em ja mislim da ni sama invicta ne zna sta i kakvo smeće trpa u njih.. A kopiranje svega i svačega je posebna priča. Čak cesto se desi da ta invictina kopija bude skuplja od originalnog seika ili citizena..![]()
![]()
-
shin
#6034 Re: Satovi
mufa1 wrote: ↑25/11/2021 23:39 Ma nije to njegova slika, ne vjerujem da bi kod nas smio izaći u javnost sa ovim satom![]()
Meni je takodje strasno kad vidim da ljudi nose invicta satove. Em su ruzni i glomazni, em ja mislim da ni sama invicta ne zna sta i kakvo smeće trpa u njih.. A kopiranje svega i svačega je posebna priča. Čak cesto se desi da ta invictina kopija bude skuplja od originalnog seika ili citizena..![]()
![]()
Ima na čaršiji one radnje što prodaju satove ima Diesel Big Daddy model. Fashion drkica nosaju se kod nas.
- JohnnyS
#6035 Re: Satovi
Da bar pola...
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#6036 Re: Satovi
neces se pokajati sa midom... odlican kvalitet. ja sam svoj kupio ljetos. Stavio gumenu narukvicu i nosio ga na kupanje, na more, na drinu, na jezero, samo ga fino operes svaki dan hladnom vodom i gotovo. rezerva od 80h moze komotno izgurati cijeli vikend. isto kao sto je kolega @isx napisao za svoj satJohnnyS wrote: ↑26/11/2021 00:16
Da bar pola...Ma već mi štopa krunica kad sam mijenjao na zimsko vrijeme. To mi je jedan od, na oko mi se bio dopao, a bio džabe praktički pa sam ga uzeo. Prije par stranica sam postavio Mido Multifort patrimony što sam ga naručio, a jednog dana možda bude i za Omegu
![]()
-
sale07
#6037 Re: Satovi
Kad trebe vide ovo ne treba ti cuka dole odma su gotove
- bushido
#6038 Re: Satovi

Baby tuna

promjenio sam narukvicu,orginal je gumenjak,ruzna pravo.

- inspiron
#6039 Re: Satovi
Joj stroja, sjajno
I ja se rjesavam silikona uglavnom (sem onih na dvije noge ofkors
), zeljezo je Tito, jos si ubo kombinaciju boja da prati sta se desava na kucistu i licu sata, nema sta odlicno.
Evo sad sam ukucao bas da se podsjetim koliko treba dati za njega, pa brate cca 320E za masinu, djeca da ga naslijede od tebe....
I ja se rjesavam silikona uglavnom (sem onih na dvije noge ofkors
Evo sad sam ukucao bas da se podsjetim koliko treba dati za njega, pa brate cca 320E za masinu, djeca da ga naslijede od tebe....
- inspiron
- bushido
#6041 Re: Satovi
Nisu svi silkoni losi,ovaj je pravo mekan ,ne osjeti se na ruci.inspiron wrote: ↑26/11/2021 16:37 Joj stroja, sjajno![]()
I ja se rjesavam silikona uglavnom (sem onih na dvije noge ofkors), zeljezo je Tito, jos si ubo kombinaciju boja da prati sta se desava na kucistu i licu sata, nema sta odlicno.

- inspiron
#6042 Re: Satovi
Taman po jedan za svaku ruku hehe.
Ne znam kako kod ostalih, ali meni vazda na silikonima sapuna ostaje, nakuplja se nenormalno, ja satove nikada ne skidam ni dok spavam ni u tusu, ne da mi se da ih cistim a nekad znaju biti i neudobni
.
Ne znam kako kod ostalih, ali meni vazda na silikonima sapuna ostaje, nakuplja se nenormalno, ja satove nikada ne skidam ni dok spavam ni u tusu, ne da mi se da ih cistim a nekad znaju biti i neudobni
- mufa1
#6043 Re: Satovi
Tuna

Najludji dizajn po meni ikad, kultni sat u svakom slucaju.. Pogotovo ovako sa nekim zutim ili narandžastim detaljima, ma ludilo..
Ps, jos uslikano sa oneplus, ma kud ćeš dalje

Najludji dizajn po meni ikad, kultni sat u svakom slucaju.. Pogotovo ovako sa nekim zutim ili narandžastim detaljima, ma ludilo..
Ps, jos uslikano sa oneplus, ma kud ćeš dalje
-
citroen xm
#6044 Re: Satovi
Bez namjere da se neko uvrijedi, ali ovi prikazani modeli su bar meni ružni do bola. Imam osjećaj da se ovde dizajn kuje u zvijezde ma koliko loš bio, samo ako je poznat brend. A dobar dizajn se pljuje ako je neki lijevi brend, tj. neki jeftikaner.
Ok, ovaj Seiko sigurno ima sjajan mehanizam, a i nesumnjivo je kvalitetan, čuvat će vrijednost i sve ostalo. Ali....
Ok, ovaj Seiko sigurno ima sjajan mehanizam, a i nesumnjivo je kvalitetan, čuvat će vrijednost i sve ostalo. Ali....
- inspiron
#6045 Re: Satovi
Pa, moguće je da ima ljudi koji povraćaju kad vide na cesti tvoj nick, sve je to relativno i individualno prijatelju...
-
citroen xm
#6046 Re: Satovi
Ne da je moguće, nego je sigurno.
Gledaj ovoga Seika sa silikonskom narukvicom, gle mu ploče i kazaljki.
I sada će svi da balave jer je Seiko...
Naravno, neko me se sviđa, poštujem. Govorim o tome kako ako pomeneš Seiko ili čak neki mnogo jači brend, svi će aplaudirati i odmah je svima dobar.
Kažem, nije mi želja da se vlasnik uvrijedi. Svakako valjda nije lud da formira ukus na osnovu foruma.
Gledaj ovoga Seika sa silikonskom narukvicom, gle mu ploče i kazaljki.
Naravno, neko me se sviđa, poštujem. Govorim o tome kako ako pomeneš Seiko ili čak neki mnogo jači brend, svi će aplaudirati i odmah je svima dobar.
Kažem, nije mi želja da se vlasnik uvrijedi. Svakako valjda nije lud da formira ukus na osnovu foruma.
-
isx
#6047 Re: Satovi
Pa ako je Seiko nije Audemars Piguet. Taj Seiko je pristupačan svima.citroen xm wrote: ↑27/11/2021 10:20 Ne da je moguće, nego je sigurno.![]()
Gledaj ovoga Seika sa silikonskom narukvicom, gle mu ploče i kazaljki.I sada će svi da balave jer je Seiko...
Kažem, nije mi želja da se vlasnik uvrijedi. Svakako valjda nije lud da formira ukus na osnovu foruma.![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6048 Re: Satovi
Nećeš vjerovati,..ali to je mozda i najljepši seiko u velikoj ponudi njihovih satova, meni lično jeste, fakat popularan sat.citroen xm wrote: ↑27/11/2021 10:20 Ne da je moguće, nego je sigurno.![]()
Gledaj ovoga Seika sa silikonskom narukvicom, gle mu ploče i kazaljki.I sada će svi da balave jer je Seiko...
Kažem, nije mi želja da se vlasnik uvrijedi. Svakako valjda nije lud da formira ukus na osnovu foruma.![]()
Meni je ova kombinacija sa silikonskom narukvicom TOP.
- bushido
#6049 Re: Satovi
Naravno da je sve stvar ukusa,potpuno se slazem. Samo sam htijeo da podjelim moje zadovoljstvo sa ljudima koji to vole,jer ija volim da vidim slike satova koje forumasi objavljuju.Naravno da ima satova koji se meni ne svidaju ali ko sam ja da sudim i nebih se nikad nekome "posr'o" u cejf da pokazem kako sam ja pametan.

Jos jedan kucni ljubimac.

Jos jedan kucni ljubimac.

-
citroen xm
#6050 Re: Satovi
Ma nema tu pameti druže, stvar ukusa. A valjda možemo reći da li nam se nešto sviđa ili ne, nismo valjda tu da se samo ulizujemo i tapšamo po ramenu.
Uvijek sam znao i prihvatao da ima ljudi kojima se ne sviđa ono što ja kupujem i nosim, i nikada se nisam ljutio kada to čujem od nekoga.
Uvijek sam znao i prihvatao da ima ljudi kojima se ne sviđa ono što ja kupujem i nosim, i nikada se nisam ljutio kada to čujem od nekoga.