SDA-All about

muhafuca

#69051 Re: SDA-All about

Post by muhafuca »

Image
zlajaBHF

#69052 Re: SDA-All about

Post by zlajaBHF »

tramvajtrojka wrote: 22/11/2021 09:57
zlajaBHF wrote: 22/11/2021 08:30

Ti si u ovih par postova koje si napisao ovdje, spomenuo jebanje, kitu, lizanje, sljam itd.

Sa takvim rijecnikom, zanima me kojoj vrsti ljudi i kojem sloju drustva ti pripadas.
Ako ti pripadas kremi nase dijapsore, onda bolje da dijaspore nemamo, i zato sam ti rekao da slobodno vracas pasos, da cu ti pokriti sve troskove.

Za ove ostale... Nasa dijaspora se okuplja, i posjecuje aranzmane koje imaju veze sa BiH. Sta je cudno u tome sto su ljudi ljudi dosli na skup gdje je predsjednik vlade FBiH i predsjednik najvece stranke u drzavi? Ovdje dolaze politicari, ali i glumci, pisci, historicari i svi oni dobiju podrsku ljudi koji ovdje zive, i u tome nema nista cudno. Problem je sto vi nemate respekta prema ljudima koji imaju drugacije misljenje od vas.

Da li bi ja sad trebao vrijedjati ljude koji recimo glasaju za NS? Radi se o antibosnjackoj stranci, ali ako ljudi zele ici tim putem, ja to moram respektovati i upozoravati druge da ne cine isto, ali nazivarti ih imenima, to nema smisla.
ono zivi u švedskoj i upozorava ljude da je ns antibisnjacka stranka a na vlasti u toj istoj državi gdje zivi mu politicka opcija upravlja zivotom i politikom kojom propagira NS , pod vodstvom ns se u mom gradu nakon 60 godina radi pruga i unapredjuje nacin zivota dok kod mumina se nista nije prstom pomaklo za 30 godina :lol:

i drug za tvoje dobro jedina antibosnjacka stranka je SDA ucinili su sve da nama zivot ovdje zagorcaju i nemoj ti nam iz dijaspore govoriti sta je nama dobro ovdje
"Ono" se koristi za zivotinje, a ne za ljude. Medjutim nije mi iznenadjenje da u nasem regionu, a pogotovo u BiH i dan danas postoje ljudi koji Bosnjake gledaju na taj nacin i upravo se protiv toga moramo boriti svim silama.

Jeste, Nasa stranka je antibosnjacka stranka, ne zato sto su njeni clanovi losi ljudi, nego zato sto im je to ideologija. Nasoj stranci nebi bio roblem da BiH bude dio neke nove krnje Jugoslavije, niti bi im bio problem da ne postoji Bosanski jezik. Ja njih razumijem, jer vecina njih nema osjecaja prema bosnajckoj naciji, jeziku. Medjutim ljudima kojima nesto znaci njihov nacionalni identitet, Nasa stranka je naravno zlo.

Ne znam u kojem gradu zivis, ali ako tvrdis da se u istom nista nije desilo, dok nije dosla vlast koja nije SDA samo moze biti laz, i nista drugo.

Vi isti koji ovdje kritikujete SDA, zelite NiP i SBB na vlast..... Vi kao prozivate ljude da su botovi, a nema vecih botova od vas.
SDP je takodje bio u vlasti, i to bio glavni kotac iste za vrijeme Zlatka.

Jedini koji jesu novi su NS, ali to je stranka koja bi nas sutra prodala Zagrebu i Beogradu, samo radi mira u kuci, jer ti ljudi nista nebi izgubili da sutra Sarajevo bude dio Srbije. Hvala bogu, vecina ljudi u BiH je svjesna toga.....

Na kraju da ti kazem, jer stobom ne zelim vise ni preko foruma. Sta je bolje za TEBE, to me stvarno ne zanima. Ja se ne interesujem za BiH zbog tebe. BiH je moja drzava i njen sam drzavljanin, i imam svako pravo da mislim i podrzavam sta i koga hocu.
zlajaBHF

#69053 Re: SDA-All about

Post by zlajaBHF »

muhafuca wrote: 22/11/2021 11:27 Image
Golden rain :D

Probaj :thumbup:
BaDa

#69054 Re: SDA-All about

Post by BaDa »

ali pazi samo hayat mikrovon na bini :D i kazu hayat nije sda i sl... :ljulja: :ljulja: :ljulja:
meridiyan

#69055 Re: SDA-All about

Post by meridiyan »

Bolje nismo ni zasluzili.

Image
muhafuca

#69056 Re: SDA-All about

Post by muhafuca »

zlajaBHF wrote: 22/11/2021 11:33
muhafuca wrote: 22/11/2021 11:27 Image

Golden Shower mislish

Probao bi ali samo kao haplikator :D
Njegova Visost

#69057 Re: SDA-All about

Post by Njegova Visost »

meridiyan wrote: 22/11/2021 11:49 Bolje nismo ni zasluzili.

Image
alan ford
zlajaBHF

#69058 Re: SDA-All about

Post by zlajaBHF »

muhafuca wrote: 22/11/2021 11:50
zlajaBHF wrote: 22/11/2021 11:33

Golden Shower mislish

Probao bi ali samo kao haplikator :D
U pravu si, golden shower :D

E jbg, ne mozes uvijek birati ulogu :D
zlajaBHF

#69059 Re: SDA-All about

Post by zlajaBHF »

konami666 wrote: 22/11/2021 10:06
zlajaBHF wrote: 22/11/2021 08:30

Ti si u ovih par postova koje si napisao ovdje, spomenuo jebanje, kitu, lizanje, sljam itd.

Sa takvim rijecnikom, zanima me kojoj vrsti ljudi i kojem sloju drustva ti pripadas.
Ako ti pripadas kremi nase dijapsore, onda bolje da dijaspore nemamo, i zato sam ti rekao da slobodno vracas pasos, da cu ti pokriti sve troskove.

Za ove ostale... Nasa dijaspora se okuplja, i posjecuje aranzmane koje imaju veze sa BiH. Sta je cudno u tome sto su ljudi ljudi dosli na skup gdje je predsjednik vlade FBiH i predsjednik najvece stranke u drzavi? Ovdje dolaze politicari, ali i glumci, pisci, historicari i svi oni dobiju podrsku ljudi koji ovdje zive, i u tome nema nista cudno. Problem je sto vi nemate respekta prema ljudima koji imaju drugacije misljenje od vas.

Da li bi ja sad trebao vrijedjati ljude koji recimo glasaju za NS? Radi se o antibosnjackoj stranci, ali ako ljudi zele ici tim putem, ja to moram respektovati i upozoravati druge da ne cine isto, ali nazivarti ih imenima, to nema smisla.
Haha eto sad riječnik govori ko je kakva osoba :lol: inteligentni i obrazovani ne psuju, podignu mali prstić dok piju vino. Šta sve čovjek neće pročitati na forumu. Ne trebaš ti snositi troškove, nisam socijalni slučaj kao tvoji ortaci koji idu bakiru na noge. Nažalost, vas poklonika lika i djela kriminalca oca i sina je previše tako da se sa vama ne mogu niti želim boriti. Da sam htio ostao bi u Bosni. Ali život je jedan i prođe brzo a drugi nemam. Želim ti sve najbolje u životu i da sda pomete izbore a ja cu ovih dana da posjetim ambasadu, nije mi daleko od ureda i da završim to. Jer vidim kojim putem Bosna ide, to jest prema fildžan državi sa kojom ja apsolutno nemam niti želim da imam ista. I ja budala se nadjem raspravljati sa nekim kome je nick BH fanatik.
:-D

I ja tebi zelim sve najbolje!

Sretno sa odricanjem BH drzavljanstva. Da to sve prodje brzo i bez problema.
jazzer

#69060 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

ajdamo wrote: 22/11/2021 11:12 Fadile oprosti što nismo znali da smo najbrže rastuća ekonomija u regionu

Hvala mu što nas je prosvijetlio :run:
To i Vucic tvrdi za srpsku ekonomiju, kome sada vjerovati? :)
konami666

#69061 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

ajdamo wrote: 22/11/2021 11:12 Fadile oprosti što nismo znali da smo najbrže rastuća ekonomija u regionu

Hvala mu što nas je prosvijetlio :run:
To su te glave po ovim skupovima, ništa drugo nisam ni očekivao. Sve sam pogodio u bobu. Čim ih vidiš odma je sve jasno: kolika su im primanja, koje poslove obavljaju u inostranstvu u slučaju da rade i do kojeg stepena su integrirani u zemlji u kojoj žive :)
ajdamo
Grijem se na: Sunce
Vozim: Dvotočkaš

#69062 Re: SDA-All about

Post by ajdamo »

Turci,Arapi i ostali investiraju u susjedstvu više nego u BiH,a on nama priča o najbrže rastućoj ekonomiji u regionu.

Fadile,Fadile
tandmand

#69063 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Je li istina da je ovaj lik terorista ili KOS podmeće?

Image
Dok istražioci sklapaju kockice u slučaju "Mulahusić", o njemu počinju curiti brojne informacije, uključujući i onu prema kojoj se on spominje u izvještaju alžirske vlade podnesenom Odboru Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija.

U tom izvještaju se navode osobe i organizacije povezane s terorističkim organizacijama širom svijeta, u prvom redu Al Kaidom. U detaljnom dokumentu navodi se ime Ahmed Zaoui alijas Abou Houdeifa, kojeg je, kako je objavljeno, alžirski krivični sud pet puta osudio u odsustvu za terorističke aktivnosti.

Tvrdi se da je dokazana njegova povezanost s Jasminom Mulahusićem. Pored toga, kako se dodaje, u izvještaju austrijske Savezne kancelarije za zaštitu Ustava i borbu protiv terorizma, Jasmin Mulahusić spominje se nekoliko puta. Taj izvještaj je podnesen zato što je Sudanac Behari Masad Omer zatražio austrijsko državljanstvo. Kako se dalje, između ostalog, navodi, Omera sumnjiče da je neko vrijeme pripadao Al Kaidi.

Prema medijskim izvještajima, Omer je, osim velikog broja kontakata s pripadnicima islamističkog ekstremističkog miljea iz arapske i sjevernoafričke regije širom Austrije, održavao komunikaciju s islamskim ekstremistima i iz Luksemburga.

Na temelju prikupljenih podataka, kako se navodi, Behari je imao brojne telefonske kontakte s osobama u Luksemburgu, a na spisku je i Jasmin Mulahusić, koji je, inače, rodom iz Zavidovića.

Postoje tvrdnje i da je Mulahusić, zajedno s još jednim muškarcem, učestvovao 1995. u bacanju ručne bombe na pripadnike luksemburške žandarmerije koji su ih progonili, kako bi izbjegli hapšenje.

Mediji podsjećaju da je Mulahusić javnosti postao poznat kada je identifikovan kao administrator brojnih profila na društvenim mrežama na kojima diskredituje novinare i političare s čijim se stajalištima ne slaže, a istovremeno promoviše politiku Stranke demokratske akcije (SDA).

Upravo su se iz Kantonalnog odbora SDA Sarajevo juče oglasili te u svom saopštenju naveli da on ne objavljuje stavove te stranke, već vlastite.
drug_profi

#69064 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Pa evo sad složi kockice šta zapadne službe i vlade znaju i kako određuju na čijoj će strani biti.

SDA najveći dušman BiH i Bošnjaka.
Dozer

#69065 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Krene se od samog pocetka, poput Pogorelice i Seva koje su tamo obucavane, pa preko onih raznih saudijskih "NVO" koje se razbjezase odavde na-vrat-na-nos kad je krenula hajka, preko ranzih iranskih veza i vezica, do ovakvih opskurnih likova koje je iznjedrila upravo SDA... i onda je i tokmaku sve jasno...
tandmand

#69066 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

U Fildžan državi bi ovaj Jasmin Mulahusić bio ministar unutrašnjih poslova ili sigurnosti.
detroit-mercy

#69067 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

zlajaBHF wrote: 22/11/2021 11:32
tramvajtrojka wrote: 22/11/2021 09:57

ono zivi u švedskoj i upozorava ljude da je ns antibisnjacka stranka a na vlasti u toj istoj državi gdje zivi mu politicka opcija upravlja zivotom i politikom kojom propagira NS , pod vodstvom ns se u mom gradu nakon 60 godina radi pruga i unapredjuje nacin zivota dok kod mumina se nista nije prstom pomaklo za 30 godina :lol:

i drug za tvoje dobro jedina antibosnjacka stranka je SDA ucinili su sve da nama zivot ovdje zagorcaju i nemoj ti nam iz dijaspore govoriti sta je nama dobro ovdje
"Ono" se koristi za zivotinje, a ne za ljude. Medjutim nije mi iznenadjenje da u nasem regionu, a pogotovo u BiH i dan danas postoje ljudi koji Bosnjake gledaju na taj nacin i upravo se protiv toga moramo boriti svim silama.

Jeste, Nasa stranka je antibosnjacka stranka, ne zato sto su njeni clanovi losi ljudi, nego zato sto im je to ideologija. Nasoj stranci nebi bio roblem da BiH bude dio neke nove krnje Jugoslavije, niti bi im bio problem da ne postoji Bosanski jezik. Ja njih razumijem, jer vecina njih nema osjecaja prema bosnajckoj naciji, jeziku. Medjutim ljudima kojima nesto znaci njihov nacionalni identitet, Nasa stranka je naravno zlo.

Ne znam u kojem gradu zivis, ali ako tvrdis da se u istom nista nije desilo, dok nije dosla vlast koja nije SDA samo moze biti laz, i nista drugo.

Vi isti koji ovdje kritikujete SDA, zelite NiP i SBB na vlast..... Vi kao prozivate ljude da su botovi, a nema vecih botova od vas.
SDP je takodje bio u vlasti, i to bio glavni kotac iste za vrijeme Zlatka.

Jedini koji jesu novi su NS, ali to je stranka koja bi nas sutra prodala Zagrebu i Beogradu, samo radi mira u kuci, jer ti ljudi nista nebi izgubili da sutra Sarajevo bude dio Srbije. Hvala bogu, vecina ljudi u BiH je svjesna toga.....

Na kraju da ti kazem, jer stobom ne zelim vise ni preko foruma. Sta je bolje za TEBE, to me stvarno ne zanima. Ja se ne interesujem za BiH zbog tebe. BiH je moja drzava i njen sam drzavljanin, i imam svako pravo da mislim i podrzavam sta i koga hocu.
NS bi nas prodala.
SDA nas je vec prodala.
Kuzis razliku :mrgreen:
tandmand

#69068 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Poučno ...
SLUČAJ DŽEMELUDINA LATIĆA JE KAO SLUČAJ KAʿB IBN MALIKA U MEDINI
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Poznat je slučaj trojice Alejhisselamovih ashaba ............

Zato je legitimna kazna za Latićevo dezerterstvo, tj., izdaju, prezir poput prezira, kojeg je Poslanik propisao ashabima prema Kaʿbu ibn Maliku u Medini, a to je da se ljudi sa Džemaludinom Latićem ne druže, da okreću glavu od njega i da ga ne selame sve dok se iskreno i snažno ne pokaje i sve dok mu zemlja, ma koliko da je prostrana, ne postane, kao i Kaʿbu, tijesna, a sve kao pouku i poruku drugima da shvate da niko nema pravo da, ničim izazvan, pljuje po zajedničkim moralnim i ljudskim vrijednostima Bošnjaka muslimana ma ko bio.

Neka i studenti razmisle hoće li slušati Latićeva predavanja jer nakon njegovog nečuvene blsfemije, Latić ne može biti uzor ni u vjeri, ni u moralu, ni u nauci.
Ja se osobno sa Latićem nisam družio a i selamio ga nisam nikada ...
uglavnomja

#69069 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

tandmand wrote: 22/11/2021 15:58 Poučno ...

Zato je legitimna kazna za Latićevo dezerterstvo, tj., izdaju, prezir poput prezira, kojeg je Poslanik propisao ashabima prema Kaʿbu ibn Maliku u Medini, a to je da se ljudi sa Džemaludinom Latićem ne druže, da okreću glavu od njega i da ga ne selame sve dok se iskreno i snažno ne pokaje i sve dok mu zemlja, ma koliko da je prostrana, ne postane, kao i Kaʿbu, tijesna, a sve kao pouku i poruku drugima da shvate da niko nema pravo da, ničim izazvan, pljuje po zajedničkim moralnim i ljudskim vrijednostima Bošnjaka muslimana ma ko bio.

Neka i studenti razmisle hoće li slušati Latićeva predavanja jer nakon njegovog nečuvene blsfemije, Latić ne može biti uzor ni u vjeri, ni u moralu, ni u nauci.
sve sto je latic rekao za aliju odnosi se i na ovog vjerskog lesinara
nista alija nije rekao sto mu ovaj nije dozvolio
sda je dobila izbore preko dzamija
zna(lo) se ko je sef
:oops:
Johnny_x

#69070 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

tandmand wrote: 22/11/2021 15:58 Poučno ...

Znate sta je interesatno, kad god neko kaze nesto protiv Alije ili SDA, njihovi branioci odmah krenu u diskreditaciju te licnosti, pronalae njegove grijehove iz proslosti, izvlace iz arhive neke afere i sl., ali niko nikad ne uzme analizu onoga sto je rekao i da pokusa izanalizirati receno, napraviti neki kriticki osvrt i sl.
Ja sad da sam javna osoba i da kazem nesto protiv Alije, garantovano bi mi izvukli neki sigurnosni snimak kamere, na kojem sam ja i povracam uneredjen od alkohola. To je taj modus operandi SDA i njihovih botova.
Iker C

#69071 Re: SDA-All about

Post by Iker C »

Postovani clanovi SDA volio bih kada bi svi napisali kratko o tome kako se postali clanovi SDA i kada ste prvi put glasali za drzavotvornu stranku SDA.
Ja se sjecam da sam za 18. rodjendan imao proslavu u krugu porodice. Na tu proslavu su dosli svi, neki vazniji, neki manje vazni clanovi porodice. Oko 20h u dvoristu se pojavio crni sluzbeni pasat, dosao je i on, najvazniji rodjak , nasa uzdanica, nasa dika.. Kada je usao u sobu, svi su momentalno ustali, nazvao mu se Selam, neko ga je zvao hadzija, neko rodjo, neko zemo.
Majka je utrcala u kuhinju i donijela je oval mesa koji se samo za njega cuvao. Rekao je kratko, autoritativnim glasom da ne moze dugo ostati, da ima vaznog posla ali eto dosao jer se familija mora cuvati.
A onda se meni obratio, srce mi je kucalo kao ludo. Rekao je : " Malikane , imas 18 godina, cujem da ti skola ide dobro, sutra da si se odmah javio u centralu SDA strake i reci da sam te ja poslao". Pitao me da li znam gdje je centrala SDA? Tiho sam rekao da znam a nisam imao pojma. Vidio je da lazem ali je presutio.
Tu noc nisam spavao, vrtio sam se , cekao sam 6 sati ujutro da ustanem, obukao sam bajramsko odjelo, bice to tezak put , 3 prevoza do centrale stranke ali sto rodjo kaze, mora se.
U 8 sati sam dosao , nije nikoga bilo, nervozno sam cupkao nogom, kada se pojavio sekretar. Nazavo sam mu selam, on me je ljutito pitao sta ti hoces? Rekao sam da sam dosao da se uclanim. Odgovorio mi je mali, nemam sad vremena , moram na kafu.... Ja sam mu odgovorio poslao me rodjo..... U tom momentu je nastao tajac, vidio sam graske znoja na njegovom celu, rekao pa sto tako ne kazes. Ulazi, jesi gladan , jesi zedan?
Nasao je za mene posebnu clansku karticu, sa posebnim brojem.
I tako sam postao clan najvece stranke u Bosnjaka...
Godine su prolaze a ja sam postao bitan, prvo sam u selu postao predsjednik mjesnog odbora, ljudi su me uvazavali, pitali su me sve sto im nije jasno. Govorili su mi bice nesto od tebe, vjesto dizes rucicu.
Kasnije sam preuzeo i opcinsku organizaciju, radio sam sve svasta za dobrobit stranke i bosnjackog naroda.
Prvi opci izbori su dosli, bio sam nervozan kao prvog dana... Mjesec dana kampanje me je potrosilo totalno. Nema kuce u mom selu da je nisam posjetio. Sjecam se lobirao sam za uvazenog Izetbegovica za clana Predsjednistva BiH, Halida Genjca u Parlamentarnoj skupstini BiH, u federalnom parlamentu za rodju a za KS za Tracu. Vjerujte da je za Tracu najlakse bilo lobirati, jednostavno covjek je dao sebe za BiH i ljudi su to cjenili, bilo ih je i sramota pitati, da li ce biti hajra za njih?
A ja sam im hajr nudio i obecavao , istim zarom i elanom sa kojim sam prvog dana otisao u centralu SDA. Rodjo mi je prvog dana kampanje rekao: " Sine , obevavaj sve, jer nas narod je posten i brzo zaboravlja a mi cemo pomoci koliko mozemo."
Te recenice se uvijek sjetim i to je moja zvijezda vodilja....
ANamelessGhoul

#69072 Re: SDA-All about

Post by ANamelessGhoul »

:lol: :lol:
tramvajtrojka

#69073 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Iker C wrote: 22/11/2021 18:43 Postovani clanovi SDA volio bih kada bi svi napisali kratko o tome kako se postali clanovi SDA i kada ste prvi put glasali za drzavotvornu stranku SDA.
Ja se sjecam da sam za 18. rodjendan imao proslavu u krugu porodice. Na tu proslavu su dosli svi, neki vazniji, neki manje vazni clanovi porodice. Oko 20h u dvoristu se pojavio crni sluzbeni pasat, dosao je i on, najvazniji rodjak , nasa uzdanica, nasa dika.. Kada je usao u sobu, svi su momentalno ustali, nazvao mu se Selam, neko ga je zvao hadzija, neko rodjo, neko zemo.
Majka je utrcala u kuhinju i donijela je oval mesa koji se samo za njega cuvao. Rekao je kratko, autoritativnim glasom da ne moze dugo ostati, da ima vaznog posla ali eto dosao jer se familija mora cuvati.
A onda se meni obratio, srce mi je kucalo kao ludo. Rekao je : " Malikane , imas 18 godina, cujem da ti skola ide dobro, sutra da si se odmah javio u centralu SDA strake i reci da sam te ja poslao". Pitao me da li znam gdje je centrala SDA? Tiho sam rekao da znam a nisam imao pojma. Vidio je da lazem ali je presutio.
Tu noc nisam spavao, vrtio sam se , cekao sam 6 sati ujutro da ustanem, obukao sam bajramsko odjelo, bice to tezak put , 3 prevoza do centrale stranke ali sto rodjo kaze, mora se.
U 8 sati sam dosao , nije nikoga bilo, nervozno sam cupkao nogom, kada se pojavio sekretar. Nazavo sam mu selam, on me je ljutito pitao sta ti hoces? Rekao sam da sam dosao da se uclanim. Odgovorio mi je mali, nemam sad vremena , moram na kafu.... Ja sam mu odgovorio poslao me rodjo..... U tom momentu je nastao tajac, vidio sam graske znoja na njegovom celu, rekao pa sto tako ne kazes. Ulazi, jesi gladan , jesi zedan?
Godine su prolaze a ja sam postao bitan, prvo sam u selu postao predsjednik mjesnog odbora, ljudi su me uvazavali, pitali su me sve sto im nije jasno. Govorili su mi bice nesto od tebe, vjesto dizes rucicu.
Kasnije sam preuzeo i opcinsku organizaciju, radio sam sve svasta za dobrobit stranke i bosnjackog naroda.
Prvi opci izbori su dosli, bio sam nervozan kao prvog dana... Mjesec dana kampanje me je potrosilo totalno. Nema kuce u mom selu da je nisam posjetio. Sjecam se lobirao sam za uvazenog Izetbegovica za clana Predsjednistva BiH, Halida Genjca u Parlamentarnoj skupstini BiH, u federalnom parlamentu za rodju a za KS za Tracu. Vjerujte da je za Tracu najlakse bilo lobirati, jednostavno covjek je dao sebe za BiH i ljudi su to cjenili, bilo ih je i sramota pitati, da li ce biti hajra za njih?
A ja sam im hajr nudio i obecavao , istim zarom i elanom sa kojim sam prvog dana otisao u centralu SDA. Rodjo mi je prvog dana kampanje rekao: " Sine , obevavaj sve, jer nas narod je posten i brzo zaboravlja a mi cemo pomoci koliko mozemo."
de samo nam reci jel ta zvijezda vodilja ona komunisticka il ipak dolazi sa polumjesecom :mrgreen:
uglavnomja

#69074 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

ikere :lol: :D :thumbup:
detroit-mercy

#69075 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Iker C wrote: 22/11/2021 18:43 Postovani clanovi SDA volio bih kada bi svi napisali kratko o tome kako se postali clanovi SDA i kada ste prvi put glasali za drzavotvornu stranku SDA.
Elhamdulillah, neka ti se sve zelje ostvare posteni Bosnjace, dok je tebe i takih mi se ne trebamo bojati za ovu zemlju i norod :mrgreen:
Post Reply