Tito_i_Partija wrote: ↑19/11/2021 21:55
Chmoljo wrote: ↑19/11/2021 20:44
Odmah sam protljao ruke. Al da budem iskren, ako ce ovo biti stvarna simulacija, da.moram cucati u grmlju pola dana, zajebi ti to.
Igram Car mechanic simulator 2021. Vrlo dobra igra, ima odredjen napredak u odnosu na onaj iz 2018. a ko igra prvi put bice mu top.
Nek proba ko nije. Ima nesto u tom sarafanju osovina i poluosovina, mijenjaju lamele i bregaste, osposobljavanju truhlovine i koristenju dijagnostickih alata.
Dok si popravlj'o, jesi li koji put rek'o: "e jeb'o ga ti, ko ti je ovo radio?"
Interesantni su ti simulatori. Dođeš s posla i sjedneš da se opustiš sa igrom baziranom na nekom poslu. Pumpadžija, mehaničar, farmer, kamiondžija...
Tacno tako. Jos zamisli da je jedan najpopularnijih simulatora u stvarnosti zanimanje koje ima problem da angazuje radnike.
Govorim, naravno, o Euro truck simulatoru
Ma pazi, ja tacno znam sta mene "goni" u igrama - stvaranje necega, gradjenje, uredjivanje, da tako kazem: ugnjezdzivanje ilitiga basebuilding.
Dosta simulatora nudi tu vrstu gameplaya, a u simulatoru ces takodjer vidjeti brzo rezultate svog rada, koji u stvarnom zivotu dolaze teskom mukom i uz dobru srecu. Kako sam takve struke i takvog posla da te stvari ne radim, ti mi simulatori dobro dodju da zadovoljim te neke potrebe. Posebno sto su mi najdrazi ti biznis ili bolje receno obrt simulatori
Ko klinac sam napravio kasarnu (a sta drugo ocekivati od djeteta koje je proslo rat), sve od improvizovanih dijelova drugih igracaka, objekata od kartona i papira. Da ne bih bezveze rasipao ljepilo, sjecam se da sam coskove zgrada, koje su u stvari bile presavijene kocke, vezao obicnim koncem

i izgledalo je sasvim ok

zato nije cudo sto sam strasno volio sim city fransizu i cities skylines kao uzvrsnog nasljednika zanra.