Haj ne jebi.
Cak sam i sam u osvrtu na Death Stranding napominjao kako mi je teski krindz ono padanje nicice na zemlju pri iskazivanju pokajanja ridajuci u dubokim tonalitetima i bas se referisuci na japansku kulturu.
Moderator: Benq
Haj ne jebi.
Od toga sto si naveo samo Death Stranding, Resident Evil i Silent Hill valjaju, i to baš što su napravljene po zapadnjačkom šablonu. Isto važi i za Dark Souls.
Upravo.

I bolje je tako. Posebno ignorisi Steam forume i reddit, samo kukaju o stvarima koje nemaju veze s mozgom. Igra je odlicna, najbolja dosad u serijalu, uzivaces.NecuVise wrote: ↑07/11/2021 19:49 Ja jedva čekam FH5. FH4 sam se dobro izigrao i skoro sva auta sam skupio, imam ih preko 750, a u fh5 idem da ih sva skupim. Nisam ni jednu recenziju pročitao ni neke promo videe gledao osim ono sa E3 jer hoću da uđem sa što manje informacija o igri, nekako mi veći čar.
Ja svakako igram na xboxu tako da to dvoje ne pratim. steam forume gotovo nikad a reddit samo kad googlam nešto što me interesuje.ferratilis wrote: ↑07/11/2021 20:46I bolje je tako. Posebno ignorisi Steam forume i reddit, samo kukaju o stvarima koje nemaju veze s mozgom. Igra je odlicna, najbolja dosad u serijalu, uzivaces.NecuVise wrote: ↑07/11/2021 19:49 Ja jedva čekam FH5. FH4 sam se dobro izigrao i skoro sva auta sam skupio, imam ih preko 750, a u fh5 idem da ih sva skupim. Nisam ni jednu recenziju pročitao ni neke promo videe gledao osim ono sa E3 jer hoću da uđem sa što manje informacija o igri, nekako mi veći čar.![]()
Jel dodje i outfit za ovo: crne cipele i bijele carape?ferratilis wrote: ↑07/11/2021 19:40
Naravno, prvi auto koji sam kupio sa premium voucherom je Rimac Nevera. Nema auta dok ga Hercegovac ne napravi
![]()
I hate to say it, but...Raigor Stonehoof wrote: ↑07/11/2021 21:05 Mass effect, gdje si bio sav moj zivotna pola sam trice i vec mi se place sto ce uskoro kraj
Raigore izdrži!Chmoljo wrote: ↑07/11/2021 21:06I hate to say it, but...Raigor Stonehoof wrote: ↑07/11/2021 21:05 Mass effect, gdje si bio sav moj zivotna pola sam trice i vec mi se place sto ce uskoro kraj
![]()

Raigor Stonehoof wrote: ↑07/11/2021 21:05 Mass effect, gdje si bio sav moj zivotna pola sam trice i vec mi se place sto ce uskoro kraj

Ako možeš u glavi kliknuti da to nije Mass Effect nego druga igra koja vuče inspiraciju od Mass Effecta ili da je neki spin-off, nešto - može.
Ja kao zagrizeni fan ME trilogije jos nisam.