ne valja ni to... evo ja sam doživio ake nobelovac i akademik s otoke prodaje knjige po 7 godinazabac kermit wrote: ↑12/10/2021 10:07 Nema se tu sta naglabat sa primitivcima,naglasis u oglasu cijena fiksna ako ko pita za nizu nema odgovora pa i ako se nakon toga naprave blesavi blokiras ga pa na selu neka se tako ponasa odakle je dosao kad ne zna da cita.I normalno naglasis da ne dolazis na adrese,kome treba neka dođe.
E jedino kome treba za hljeba onda neka pusti da ga tako jase ko kako stigne.
ekstremno skupe
posaljem upit... kažem gospodine vaš susjed prodaje tu knjigu za 24 marke ajte vi spustite s 30 je cijena bila na 25 dolazim uzeti
dam link na ozbiljnog prodavača... još mu napišem da sam čitao ostale knjige toga autora i sami znate da nije baš dobro kotiran u akademskim krugovima
on me blokira
a ja nađem knjigu u zlatno pero za 16 maraka
dakle lik bukvalno uslikao svoju kolekciju lupio cijene nije mu u interesu prodati nego nekog zavaliti jer kako nazvati cijenu napoleona
https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=napoleon+manfred
evo pogledajte njegov napoleon je 78
KNJIŽARA u skenderiji koja daje račun prodaje za 39
i bogigogi iz hrasnog prodaje za 35 (al bi spustila ok je cura)
ja kad sam prodavao napoleona dao sam ga za 20 ili 25 uglavnom bez kutije
nedavno sam ga opet kupio mislim da je slična cijena
znači lik je uslikao knjige iz vitrine svoje kolekcije u uopce mu nije u cilju prodati
artikli stoje po 7 godina
mene je stid kad nešto stoji godinu dana
meni ko god se javi i nešto ponudi neki kompromis ja saslušam i otvorim komunikaciju nešto uvijek bude
također za knjigu izdanje 1965 kaže NOVO
ili apsolutno novo WTF