Iskreno 99.99% sam siguran da je svih ovih 5 godina Murizova prica obican blef koji je plod banalne lazi koju mu je taj famozni EM podmetnuo za pare...
Od te gluposti je sve i pocelo...taj covjek ko god on bio je inicijalna kapisla za sve sto se kasnije desavalo. Sva ostala prica koja je dodavna pazljivo birana po dobro smisljenom receptu koji se zasniva na iducem:
Ja cu lupit nesto i nemam ama bas nikakv dokaz da je to tako...ali buduci da ti nemas dokaz da to NIJE tako ja cu gurat svoju pricu ner javnost i mediji su na mojoj strani.
Najsvjeziji primjer s teme: Kaze ahirer da su krhotine podmetnute...nema veze sto alsolutno nema nikakvog logicnof objasnjenja kako i zasto se to desilo one su posmetnute dokle god neko ne dokaze da nisu
Druga stvar medijski spin kojim se iskoristava ogorcrna javnost:
Primmjer: Udario ga autom ali to nije uzrok smrti = nije bilo nesrece auta nicega, romi su podmetnuti
Izuzev nekih stvari poput ovih snimaka za koje nsiam vidio bas potpuno objasnjenje(pa je ok sumnjat), sva ostala mirizova prica je na principu koji sam gore objasnio. Jos jedan argument koji mi govori da je sve ovo obican blef i ubleha je taj sto 99% murizovih "dokaza" su necije rijeci...prico mi ovaj, reko mi onaj, zakleo se njemu itd.... znaci prica za malu djecu...
Sto se tice dendena ne znam fkt zasto prati ovolilo ali covjek vam pise cinjenice koje su svima dostupne, da samo objektivno pogledate dokaze koji su dostupni vidjeli bi da on nije nikakav serlok nego samo pise ono sto bi svi trebali vidjeti.
Da se odma ogradim od napada,,,ja ne kazem da je on upravu nego da do sad teorija koju je napisao najvise pije vode, moze se desit naravno neki mega okret al ja zaista sumnjam u to jer svi argumenti idu u jednu stranu.