Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

Koume

#22676 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

klix wrote: 31/10/2021 15:10
preselio na ahiret wrote: 31/10/2021 15:02
koja ba presude suđenje tek pocelo,gledaj u buducnost ne u proslost :-)
Ma nemoj. Da zaboravimo suđenja pred kantonalnim i Vrhovnim sudom i šta je rečeno u presudama? Neće moći. Znam da bi vi Murizovci to voljeli, ali ne ide to tako.
Jesu romi pusteni za saobracajnu? Jesu
Necemo zaboraviti sudjenja gdje su romi svaki put pusteni
YouAreMyDestiny

#22677 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Nema svrhe govoriti čitaču naslova. 🤷‍♀️
preselio na ahiret

#22678 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by preselio na ahiret »

klix wrote: 31/10/2021 16:22 Nema svrhe govoriti čitaču naslova. 🤷‍♀️
stani malo nemoj sad svima moju titulu davat,ja sam citac naslova
YouAreMyDestiny

#22679 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Ti, bitanga, koumi .... Vi ste na ovoj temi isti - čitači naslova
preselio na ahiret

#22680 Re: Slučaj Dženan Memić

klix wrote: 31/10/2021 16:29 Ti, bitanga, koumi .... Vi ste na ovoj temi isti - čitači naslova
a sektasi nismo,odjednom?daj se odluci sta smo.
uglavnomja

#22681 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

klix wrote: 31/10/2021 16:29 Ti, bitanga, koumi .... Vi ste na ovoj temi isti - čitači naslova
realno gledano nemoguce je da postoje 3+ razlicite osobe koje poptuno isto misle, isto pisu, isto se ponasaju, isto rezonuju ... isto pismeni, isto nevaspitani, sve isto ... i to na jednoj temi :D

drugo, nije problem u citanju naslova, znaju oni sve sta pise, ovdje je svakom od ovih niikova bar po 200 puta objasnjeno, detaljno i precizno

ali ponavalja(ju) :D
zaboravan sigurno nije, ocito je dobio zadatak da drzi temu na zivotu, cuci na temi kao kerber, sa svim nikovima, da se ne bi slucajno desilo da neki post ostane nepokriven glupavim komentarom i jos glupljim smajlijem

zato postoji lijepi forumski ahiret, sve ih preseliti jednim klikom i citati ljude koji i sami citaju i razmjenjuju argumente ...
a ne gubiti vrijeme na trolla
preselio na ahiret

#22682 Re: Slučaj Dženan Memić

uglavnomja wrote: 31/10/2021 17:19
realno gledano nemoguce je da postoje 3+ razlicite osobe koje poptuno isto misle, isto pisu, isto se ponasaju, isto rezonuju ... isto pismeni, isto nevaspitani, sve isto ... i to na jednoj temi :D

drugo, nije problem u citanju naslova, znaju oni sve sta pise, ovdje je svakom od ovih niikova bar po 200 puta objasnjeno, detaljno i precizno

zaboravan sigurno nije, ocito je dobio zadatak da drzi temu na zivotu, cuci na temi kao kerber, sa svim nikovima, da se ne bi slucajno desilo da neki post ostane nepokriven glupavim komentarom i jos glupljim smajlijem

zato postoji lijepi forumski ahiret, sve ih preseliti jednim klikom i citati ljude koji i sami citaju i razmjenjuju argumente ...
eis,nije to to onda,nemas kome bombe bacat :lol:
bitangeIprinceze

#22683 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

A ko ponavlja? I šta ponavlja?
Koume

#22684 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

klix wrote: 31/10/2021 16:22 Nema svrhe govoriti čitaču naslova. 🤷‍♀️
Bio ja citac ili ne, cinjenica je da oni setaju slobodno gradom. A ja koliko znam svak ko je kriv za nesto nadje se iza resetaka pa ti dobro razmisli sta tvrdis
Koume

#22685 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Hahahahaha ja pojedine svaki put pitam da mi daju dokaze da su romi pocinili saobracajnu/ubistvo, ali ocigledno vole da zaobilaze odgovor pa napisu procitaj ovo procitaj ono.
Papir, pecat fini ljudi, nema objasnjavanja bez pecata, propuh od govora bez papira
Koume

#22686 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

bitangeIprinceze wrote: 31/10/2021 17:52

A ko ponavlja? I šta ponavlja?
Ja ponavljam da mi konkretno daju dokaz da su romi pocinili saobracajnu/ubistvo. Ne svidja im se ovo moje ponavljanje :D
Koume

#22687 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Evo posto sam ja citac naslova nek mi samo ovi inteligentni, prepametni, nacitani i pismeni odgovore:
Sto su izbrisani (dokazano) snimci sa hotela Kristal, i kako je moguce da se snimci za 8. dan u mjesecu nalaze u memoriji kada policajci pregledavaju snimak, a nakon nestanka struje (19. dan u mjesecu) ti snimci se gube? Nestane struje 19. a obrise se dan 8.?
zijancer

#22688 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zijancer »

sudske odluke
https://bit.ly/3m2l7BS
uglavnomja

#22689 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

muriz i ifet su jos 2017. podnijei apelaciju ustavnom sudu sa svim ovim detaljima o kojim se ovdje raspravlja, od e.m., budnje, ad hoc komisije ...

i onda 27 strana na kojim je detajno objasnjeno sta je apelant trazio i zasto je apelacija u potpunosti odbijena

https://portalfo1.pravosudje.ba/vstvfo- ... load/62135

a zbog ovih istih stvari sugavi gordanin sud dize tragediju od optuznice i drzi nevine ljude u zatvoru

ukljucjuci mutape, koji se uopste ne spominju u apelaciji :roll:
bitangeIprinceze

#22690 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

Pa vala baš ko da mutapi i nisu krivi? Ma da mi dalidu vrćnemo :D Jel ikad ona došla s GO
preselio na ahiret

#22691 Re: Slučaj Dženan Memić

eno dalida poslala policiju nekoj zenicanki jer joj je poslala mail ko je ubio dzenana? :-)
invincible1921

#22692 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by invincible1921 »

Iskreno 99.99% sam siguran da je svih ovih 5 godina Murizova prica obican blef koji je plod banalne lazi koju mu je taj famozni EM podmetnuo za pare...

Od te gluposti je sve i pocelo...taj covjek ko god on bio je inicijalna kapisla za sve sto se kasnije desavalo. Sva ostala prica koja je dodavna pazljivo birana po dobro smisljenom receptu koji se zasniva na iducem:

Ja cu lupit nesto i nemam ama bas nikakv dokaz da je to tako...ali buduci da ti nemas dokaz da to NIJE tako ja cu gurat svoju pricu ner javnost i mediji su na mojoj strani.

Najsvjeziji primjer s teme: Kaze ahirer da su krhotine podmetnute...nema veze sto alsolutno nema nikakvog logicnof objasnjenja kako i zasto se to desilo one su posmetnute dokle god neko ne dokaze da nisu :-)

Druga stvar medijski spin kojim se iskoristava ogorcrna javnost:

Primmjer: Udario ga autom ali to nije uzrok smrti = nije bilo nesrece auta nicega, romi su podmetnuti

Izuzev nekih stvari poput ovih snimaka za koje nsiam vidio bas potpuno objasnjenje(pa je ok sumnjat), sva ostala mirizova prica je na principu koji sam gore objasnio. Jos jedan argument koji mi govori da je sve ovo obican blef i ubleha je taj sto 99% murizovih "dokaza" su necije rijeci...prico mi ovaj, reko mi onaj, zakleo se njemu itd.... znaci prica za malu djecu...

Sto se tice dendena ne znam fkt zasto prati ovolilo ali covjek vam pise cinjenice koje su svima dostupne, da samo objektivno pogledate dokaze koji su dostupni vidjeli bi da on nije nikakav serlok nego samo pise ono sto bi svi trebali vidjeti.

Da se odma ogradim od napada,,,ja ne kazem da je on upravu nego da do sad teorija koju je napisao najvise pije vode, moze se desit naravno neki mega okret al ja zaista sumnjam u to jer svi argumenti idu u jednu stranu.
preselio na ahiret

#22693 Re: Slučaj Dženan Memić

invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:41 I

Najsvjeziji primjer s teme: Kaze ahirer da su krhotine podmetnute...nema veze sto alsolutno nema nikakvog logicnof objasnjenja kako i zasto se to desilo one su posmetnute dokle god neko ne dokaze da nisu :-)
Daj nađi dokaz da je iko relevantan napisao da je dzenan podlegao od udarca autom i da ima povrede na sebi nastale od udarca autom.Eto ako postoji validan dokaz samim tim ces pobit tvrdnje da su krhotine podmetnute.
Znaci nemoj sad okolisat sa pod pitanjima i slicno, konkretno dokaz,papir pa da rjesimo to.
invincible1921

#22694 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by invincible1921 »

preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 00:46
invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:41 I

Daj nađi dokaz da je iko relevantan napisao da je dzenan podlegao od udarca autom i da ima povrede na sebi nastale od udarca autom.Eto ako postoji validan dokaz samim tim ces pobit tvrdnje da su krhotine podmetnute.
Znaci nemoj sad okolisat sa pod pitanjima i slicno, konkretno dokaz,papir pa da rjesimo to.
Dokaz da je bilo kontakta sa autom su krhotine....
preselio na ahiret

#22695 Re: Slučaj Dženan Memić

invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:56
preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 00:46

Eto sad pises i gluposti i ne odgovaras na pitanje,nemas dokaza da podkrijepis svoje tvrdnje,narodski receno laprdas u prazno.
invincible1921

#22696 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by invincible1921 »

preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 00:57
invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:56

Eto sad pises i gluposti i ne odgovaras na pitanje,nemas dokaza da podkrijepis svoje tvrdnje,narodski receno laprdas u prazno.
Pa imam dokaz...dokaz su krhotine :-) ne mogu ti sa opisat dogadjaj..ne znam sta hoces?

Evo ja tebi pitanje...kako sad odjednom podmetnue krhotine a dupovac je kriv je bacio krhotine...pa jbt znaci covjek u zavjeri baca i pokusava da sakrije podmetnute dokaze?
preselio na ahiret

#22697 Re: Slučaj Dženan Memić

invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:59
preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 00:57

Pa imam dokaz...dokaz su krhotine :-) ne mogu ti sa opisat dogadjaj..ne znam sta hoces?

Evo ja tebi pitanje...kako sad odjednom podmetnue krhotine a dupovac je kriv je bacio krhotine...pa jbt znaci covjek u zavjeri baca i pokusava da sakrije podmetnute dokaze?
Nemoj se pravit blesav dok mi ne odgovoris na postavljeno pitanje necu da diskutujem o drugim stvarima i odgovaram na pod pitanja,znaci tvrdis da je udaren autom a kao dokaz spominjes krhotine koje je mogao podmetnut bilo ko,krhotine nisu validne validan je nalaz iz bolnice na kojem se kaze od cega je preminuo.Daj mi taj papir.
invincible1921

#22698 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by invincible1921 »

preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 01:01
invincible1921 wrote: 01/11/2021 00:59

Nemoj se pravit blesav dok mi ne odgovoris na postavljeno pitanje necu da diskutujem o drugim stvarima i odgovaram na pod pitanja,znaci tvrdis da je udaren autom a kao dokaz spominjes krhotine koje je mogao podmetnut bilo ko,krhotine nisu validne validan je nalaz iz bolnice na kojem se kaze od cega je preminuo.Daj mi taj papir.
Gdje sam ja rekao da je preminuo od udarca auta???? Upravo si potvrdio sto sam napisao u postu prije:

Udario ga autom ali to nije uzrok smrti = nije bilo nesrece auta nicega, romi su podmetnuti

Dalje...kljucma stvar koje te krhotine dokazuju je ta DA SU CIGANI BILI TU DA SU UCESTVOVALI U UBISTVU

Dokaza je more...od prperavke kombija, prodaje, bekrije i na kraju krajeva PRIZNANJA LJUBE

To sto nije umro od posljedica udarca auta i sto krhotine ne mogu opisati citav dogadjaj ne znaci da nisu sio dogadaja...

Evo sta npr da se radi blazeg kontaktka s autom dzenan okrenuo ozrevoltiran i razbio far ljubi nakon cega ga ovaj udara palicom ? Mislim gotovo sigurno nije al kontas sta hocu reci ?

Da cujem sto ti mislis da su podmetnute i kako se to uklapa u pricu sa dupovcem koji je kao jedan od glavnih zavjernika skrivao nastimane dokaze ?
preselio na ahiret

#22699 Re: Slučaj Dženan Memić

invincible1921 wrote: 01/11/2021 01:09
preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 01:01
Gdje sam ja rekao da je preminuo od udarca auta???? Upravo si potvrdio sto sam napisao u postu prije:

Udario ga autom ali to nije uzrok smrti = nije bilo nesrece auta nicega, romi su podmetnuti

Dalje...kljucma stvar koje te krhotine dokazuju je ta DA SU CIGANI BILI TU DA SU UCESTVOVALI U UBISTVU

Dokaza je more...od prperavke kombija, prodaje, bekrije i na kraju krajeva PRIZNANJA LJUBE

To sto nije umro od posljedica udarca auta i sto krhotine ne mogu opisati citav dogadjaj ne znaci da nisu sio dogadaja...

Evo sta npr da se radi blazeg kontaktka s autom dzenan okrenuo ozrevoltiran i razbio far ljubi nakon cega ga ovaj udara palicom ? Mislim gotovo sigurno nije al kontas sta hocu reci ?

Da cujem sto ti mislis da su podmetnute i kako se to uklapa u pricu sa dupovcem koji je kao jedan od glavnih zavjernika skrivao nastimane dokaze ?
decko daj papir a do tada kuci svojoj spinuj,aj vozdra.kontas se zajebavat sa mnom,papir kad okacis onda ide dalja diskusija
invincible1921

#22700 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by invincible1921 »

preselio na ahiret wrote: 01/11/2021 01:12
invincible1921 wrote: 01/11/2021 01:09

decko daj papir a do tada kuci svojoj spinuj,aj vozdra.kontas se zajebavat sa mnom.
Izvini molim te evo domah cu :lol: :lol: u jednom postu dupovac mu je krivac sto je bacio dokaze , u drugom postu su mu ti dokazi podmetnuti...

Plus jos hladno potvrdi ono sto sam napisao :lol: "mozda ja nemam dokaz da krhotine nisu podmetnute al nemas ni ti(bar na papiru)...znaci ja sam upravu"
Locked