lako se zajebavati i podjebavati na forumu, ovo je tuga.
Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
-
Milenkov buraz
#52426 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
lako se zajebavati i podjebavati na forumu, ovo je tuga.
- ultima_palabra
#52427 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa stani malo, ovdje je prica bila da je to sto je najbrza vakcina u istoriji nesto negativno?Trappist wrote: ↑04/10/2021 10:41Agenda ili ne, on i njegova administracija su napravili jednu od najbrzih vakcina u historiji i najavili kraj pandemije. Tako da neka prica da je on neki antivaxer se moze jedino na cnn-u cuti, a ova vijest sto si postavio je stara 9 mjeseci.Milenkov buraz wrote: ↑04/10/2021 10:35
Kao predsjednik šta drugo da kaže i uradi osim da podržava vakcinaciju, agenda je to moj Trappist, agenda odavno spremna.Ništa ti ne razumiješ.
BTW, vlada nije imala nista sa razvojem Pfizerove vakcine.
-
Trappist
#52428 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Da ponovimo "Operation Warp Speed Head Says Trump Administration Responsible For 90% Of Vaccine Rollout",ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 16:06Pa stani malo, ovdje je prica bila da je to sto je najbrza vakcina u istoriji nesto negativno?
Bilo je svakakvih prica, i onih da vakcine stite 100% od smrti i da imunitet traje vjecno, pa bilo je i prica da mrtvi padaju po ulicama i da nas jedino lockdown spasava...
- ultima_palabra
#52429 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Nemoj sad vrdati, glavni razlog zasto ljudi nece vakcinu je to sto misle da je “eksperimentalna”.Trappist wrote: ↑04/10/2021 16:12Da ponovimo "Operation Warp Speed Head Says Trump Administration Responsible For 90% Of Vaccine Rollout",ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 16:06
Pa stani malo, ovdje je prica bila da je to sto je najbrza vakcina u istoriji nesto negativno?
Bilo je svakakvih prica, i onih da vakcine stite 100% od smrti i da imunitet traje vjecno, pa bilo je i prica da mrtvi padaju po ulicama i da nas jedino lockdown spasava...
- Point.
#52430 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
1. Zašto sta stavljaš sada u pozitivnom kontekstu brzinu pravljenja vakcine kada vam se antivaxer priča prvenstveno bazira na brzinu pravljenja vakcine? Pošto je Trump, onda je ok, I guess.Trappist wrote: ↑04/10/2021 10:41Agenda ili ne, on i njegova administracija su napravili jednu od najbrzih vakcina u historiji i najavili kraj pandemije. Tako da neka prica da je on neki antivaxer se moze jedino na cnn-u cuti, a ova vijest sto si postavio je stara 9 mjeseci.Milenkov buraz wrote: ↑04/10/2021 10:35
Kao predsjednik šta drugo da kaže i uradi osim da podržava vakcinaciju, agenda je to moj Trappist, agenda odavno spremna.Ništa ti ne razumiješ.
2. Trump i njegova administracija su imali udio u sam proces pravljenja vakcine kao ti i ja, znači nikakve.
-
biglebovski
#52431 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Evo još tuge. Lako je samo o koroni pričati i podjebavati po forumu.
https://www.zenicablog.com/nakon-krace- ... nan-madzo/
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-tursk ... /211003093
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... nuo/432379
-
Trappist
#52432 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Jebo vas vise antivaxer prica, i ja sam vakcinisan kao i 90% nas koji pise na ovom forumu, sva vam se prica svodi na to da trpate u kos ljude i da mislite da ste najpametniji, a ne do Bog kakav argument dati vezano za temu. Hajde odjebite u skokovima 
I sta vas vise briga jel ko vakcinisan ili nije, ko god je primio vakcinu je zasticen. Ali najbitnije mahalati okolo ko je primio ko nije, isto kao kad su mjere krenule, vrijedjali ste ljude koji su setali vilsom.
I sta vas vise briga jel ko vakcinisan ili nije, ko god je primio vakcinu je zasticen. Ali najbitnije mahalati okolo ko je primio ko nije, isto kao kad su mjere krenule, vrijedjali ste ljude koji su setali vilsom.
- Point.
#52433 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Šta se sad ljutiš, iznio si dvije tvrdnje koje je lako bilo na volej dočekati i sad se fol ljutiš.Trappist wrote: ↑04/10/2021 16:20 Jebo vas vise antivaxer prica, i ja sam vakcinisan kao i 90% nas koji pise na ovom forumu, sva vam se prica svodi na to da trpate u kos ljude i da mislite da ste najpametniji, a ne do Bog kakav argument dati vezano za temu. Hajde odjebite u skokovima
- ultima_palabra
#52434 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Svi republikanski politicari su uredno vakcinisani, ali sitnoj buraniji prosipaju pricu o ljudskim slobodama i kontroli nad vlastitim tijelom (to nekim cudom ne vrijedi za abortus recimo).
Mislim da je slicna prica i za ove antivakserske heroje u politici i medijima po Evropi, vecina njih je sigurno vakcinisana.
Mislim da je slicna prica i za ove antivakserske heroje u politici i medijima po Evropi, vecina njih je sigurno vakcinisana.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#52435 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Gledaj sta hodza radi ne slusaj sta prica 
- spinel_
#52436 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
To ti onako ofrlje pises jako mali broj?Point. wrote: ↑04/10/2021 00:23Jako mali broj. Broj koji su zaginuli od korone ili će zaginuti mnogo, mnogo veći.spinel_ wrote: ↑03/10/2021 23:14
A sta cemo s ljudima na koje vakcine ostavila (trajne) posljedice?
Ono ko im je kriv sto im je takav organizam?
https://www.youtube.com/watch?v=S4BpEr8gztU
https://odysee.com/@TheCoon:b/Govor-Joachim-Kuhs:c
Član Evropskog parlamenta - Joachim Kuhs: „Zaustavite ovaj eksperiment na ljudima!“
Sta kaze na pocetku izlaganja citiram: "Ove godine vise ljudi umrlo od vakcinacije protiv covida nego u zadnjih 20 godina od svih ostalih vakcina".
I ova istina je izrecena u EU parlamentu od strane njemackog parlamentarca.
A ti i onaj sivi nastavite se tjesiti i vjerujte sve Fauciju.
Evo i s YT:
- ultima_palabra
#52437 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
I ti mislis da je nesto revolucionarno receno ovdje? Koliko ljudi je vakcinisano u zadnjih 20 godina, a koliko u ovoj godini?spinel_ wrote: ↑04/10/2021 16:39To ti onako ofrlje pises jako mali broj?
Član Evropskog parlamenta - Joachim Kuhs: „Zaustavite ovaj eksperiment na ljudima!“
Sta kaze na pocetku izlaganja citiram: "Ove godine vise ljudi umrlo od vakcinacije protiv covida nego u zadnjih 20 godina od svih ostalih vakcina".
- Point.
#52438 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
A ovaj lik je relevantan kako? Neki naučnik koji ima podlogu za svoje tvrdnje ili onako ofrlje? I kako znaš da je istina, imaš i ti kao i on dokaze u ovo što govori? I što bi vjerovao više običnom političaru, koji su jel poznati po pričanju istine i samo istine, a ne ljekaru i imunologu?spinel_ wrote: ↑04/10/2021 16:39To ti onako ofrlje pises jako mali broj?
- ultima_palabra
#52439 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
I naravno clan fasistickog AfD.Point. wrote: ↑04/10/2021 16:49A ovaj lik je relevantan kako? Neki naučnik koji ima podlogu za svoje tvrdnje ili onako ofrlje? I kako znaš da je istina, imaš i ti kao i on dokaze u ovo što govori? I što bi vjerovao više običnom političaru, koji su jel poznati po pričanju istine i samo istine, a ne ljekaru i imunologu?spinel_ wrote: ↑04/10/2021 16:39
To ti onako ofrlje pises jako mali broj?
-
Trappist
#52440 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa ljutim se jer namjerno spinujete. Nadji mi jedan moj post u kojem govorim ne treba se vakcinisati, eto jedan samo. U oktobru prošle godine sam pisao kako jedva cekam AZ vakcine, pa se sjebao kad sam vidio sta im je los marketing uradio. Nervira me kad neko glupost napise kao velika vijest izasla Trump se vakcinisao i to neki argument nekome. Frajer se u januaru vakcinisao i znalo se za to, na skupovima govori ljudima da se trebaju sto vise vakcinisati, i dodje neki forumas i kaze trump antivaxerPoint. wrote: ↑04/10/2021 16:26Šta se sad ljutiš, iznio si dvije tvrdnje koje je lako bilo na volej dočekati i sad se fol ljutiš.Trappist wrote: ↑04/10/2021 16:20 Jebo vas vise antivaxer prica, i ja sam vakcinisan kao i 90% nas koji pise na ovom forumu, sva vam se prica svodi na to da trpate u kos ljude i da mislite da ste najpametniji, a ne do Bog kakav argument dati vezano za temu. Hajde odjebite u skokovima
- jeza u ledja
#52441 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Upravo tako.ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 16:29 Svi republikanski politicari su uredno vakcinisani, ali sitnoj buraniji prosipaju pricu o ljudskim slobodama i kontroli nad vlastitim tijelom (to nekim cudom ne vrijedi za abortus recimo).
Obicnoj raji se prodaje supljak. Jednostavno proizvod koji se reklamira i prodaje konzumentima.
- Point.
#52442 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Tvrdis da su Trump i njegova administracija napravili najbrzu vakcinu u istoriji covjecanstva, sto je neistina.Trappist wrote: ↑04/10/2021 17:10Pa ljutim se jer namjerno spinujete. Nadji mi jedan moj post u kojem govorim ne treba se vakcinisati, eto jedan samo. U oktobru prošle godine sam pisao kako jedva cekam AZ vakcine, pa se sjebao kad sam vidio sta im je los marketing uradio. Nervira me kad neko glupost napise kao velika vijest izasla Trump se vakcinisao i to neki argument nekome. Frajer se u januaru vakcinisao i znalo se za to, na skupovima govori ljudima da se trebaju sto vise vakcinisati, i dodje neki forumas i kaze trump antivaxer![]()
-
homer2go
- spinel_
#52444 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Cek, znaci konacno priznajete da ima i umrlih od vakcina i znacajan broj s ozbiljnim posljedicama? Ako se duze od godinu prica samo o vakcini kao nekom jedinom spasu otkud sad takvo "pomjeranje golova" da sa svakom primljenom dozom ti zapravo igras rulet da ne kazem da si svakom dozom blizi ahiretu?ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 16:45I ti mislis da je nesto revolucionarno receno ovdje? Koliko ljudi je vakcinisano u zadnjih 20 godina, a koliko u ovoj godini?spinel_ wrote: ↑04/10/2021 16:39
To ti onako ofrlje pises jako mali broj?
Ovo diskreditovanje covjeka kao fasiste jer ne odgovara agendi vakcinacije ti kod mene ne prolazi.
- ultima_palabra
#52445 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Sve ima svoje nuspojave, caj od kamilice ce kod nekoga napraviti problem. Ako je vakcinisano vise ljudi u ovoj nego u prethodnih 20 godina, logicno je da ce biti i vise posljedica. Osnovna statistika.spinel_ wrote: ↑04/10/2021 19:27Cek, znaci konacno priznajete da ima i umrlih od vakcina i znacajan broj s ozbiljnim posljedicama? Ako se duze od godinu prica samo o vakcini kao nekom jedinom spasu otkud sad takvo "pomjeranje golova" da sa svakom primljenom dozom ti zapravo igras rulet da ne kazem da si svakom dozom blizi ahiretu nego zemlji?ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 16:45
I ti mislis da je nesto revolucionarno receno ovdje? Koliko ljudi je vakcinisano u zadnjih 20 godina, a koliko u ovoj godini?
Ovo diskreditovanje covjeka kao fasiste jer ne odgovara agendi vakcinacije ti kod mene ne prolazi.
Sta mene zalibo sta kod tebe prolazi, covjek je clan fasisticke stranke.
- spinel_
#52446 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ne pricamo o nuspojavama vec o smrtnim posljedicama. Covjek je rekao da je vise umrlo za godinu od ovih vakcina nego u proteklih 20 godina od osnovnih. Ako polazimo da svaka osoba do 7-8 godine primi desetine vakcina onda sasvim sigurno da se taj broj u zadnjih 20 godina broji u milijardama cak. Osnovna statistika.ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 19:32Sve ima svoje nuspojave, caj od kamilice ce kod nekoga napraviti problem. Ako je vakcinisano vise ljudi u ovoj nego u prethodnih 20 godina, logicno je da ce biti i vise posljedica. Osnovna statistika.spinel_ wrote: ↑04/10/2021 19:27
Cek, znaci konacno priznajete da ima i umrlih od vakcina i znacajan broj s ozbiljnim posljedicama? Ako se duze od godinu prica samo o vakcini kao nekom jedinom spasu otkud sad takvo "pomjeranje golova" da sa svakom primljenom dozom ti zapravo igras rulet da ne kazem da si svakom dozom blizi ahiretu nego zemlji?
Ma ja. Bitno je ko je rekao i ciji je, a ne sta je rekao. Libo i mene vjeruj samo sotoni Fauciju. Ostali su ublehe.
P..s Lazne demokrate i ljevicari su najveci fasisti 21 vijeka. Sotone koje zagovaraju podjele u drustvu na jedan skroz ekstremni nivo. Totalitarne metode i eksperimentalno dozivotno cjepivo. Uzivajte.
- Point.
#52447 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Znači idući tom logikom i tom statistikom, preko par milijardi je već zaginulo od vakcina za covid.spinel_ wrote: ↑04/10/2021 19:35Ne pricamo o nuspojavama vec o smrtnim posljedicama. Covjek je rekao da je vise umrlo za godinu od ovih vakcina nego u proteklih 20 godina od osnovnih. Ako polazimo da svaka osoba do 7-8 godine primi desetine vakcina onda sasvim sigurno da se taj broj u zadnjih 20 godina broji u milijardama cak. Osnovna statistika.ultima_palabra wrote: ↑04/10/2021 19:32
Sve ima svoje nuspojave, caj od kamilice ce kod nekoga napraviti problem. Ako je vakcinisano vise ljudi u ovoj nego u prethodnih 20 godina, logicno je da ce biti i vise posljedica. Osnovna statistika.
Ma ja. Bitno je ko je rekao i ciji je, a ne sta je rekao. Libo i mene vjeruj samo sotoni Fauciju. Ostali su ublehe.
P..s Lazne demokrate i ljevicari su najveci fasisti 21 vijeka. Sotone koje zagovaraju podjele u drustvu na jedan skroz ekstremni nivo. Totalitarne metode i eksperimentalno dozivotno cjepivo. Uzivajte.
- spinel_
#52448 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
I evo jos jedna dobra vijest za tebe i slicne tebi:
Toliko o tome da nece odobriti.EMA odobrila treću dozu Pfizer vakcine za osobe starije od 18 godina
http://www.klix.ba/clanak/211004145
- spinel_
#52449 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Nije. Ne idemo tom logikom. Nego on meni pise da je kao malo ljudi odnosno djece primilo osnovnih vakcina u ovih 20 godina. A znamo da su te vakcine provjerene i niko se protiv njih ne buni. Ako ovaj fasista kako ga zove u EU parlamentu iznese podatak da je vise ova ubila nego te osnovne u 20 godina onda o cemu pricamo.Point. wrote: ↑04/10/2021 19:45Znači idući tom logikom i tom statistikom, preko par milijardi je već zaginulo od vakcina za covid.spinel_ wrote: ↑04/10/2021 19:35
Ne pricamo o nuspojavama vec o smrtnim posljedicama. Covjek je rekao da je vise umrlo za godinu od ovih vakcina nego u proteklih 20 godina od osnovnih. Ako polazimo da svaka osoba do 7-8 godine primi desetine vakcina onda sasvim sigurno da se taj broj u zadnjih 20 godina broji u milijardama cak. Osnovna statistika.
Svako ko se vakcinisao gleda na to da je spasen a ne da bude na ivici pomora. Iako ruzno zvuci brojka nije ni bitna u tome ali ovaj podatak koji je iznesen treba da vam pokaze dozu opreza prije primanja sljedece doze.
Last edited by spinel_ on 04/10/2021 19:51, edited 1 time in total.
- Edin H.
#52450 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kažu pojedini američki stručnjaci da he potrebno 90% stanovništva vakcinisati