ŠUTI SAMO ŠUTI!
Čestitke Sabliću i igračima!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bodul je do gola bio jedan on losijih na terenu, prodao je cistih pet lopti od kojih su najmanje dvije bile u opasnoj zoni.
Takvom igracu ne treba ni zamjeriti ako hoda po terenu ima covjek 32 godine a sad valja opet igrati protiv Borca.Zna se sta je njegov zadatak, nabaci,dodaj i probij golmana iz slobodnog.Eto Pidre i Djokanovica pa neka trce za petoricu to im je uloga.Grean wrote: ↑22/09/2021 23:40Bodul je do gola bio jedan on losijih na terenu, prodao je cistih pet lopti od kojih su najmanje dvije bile u opasnoj zoni.
Taman kontam do kad ga misli trpiti kako se vuce po terenu i igra za protivnika kad ga on zabi. Takvi su to igraci, rijese utakmicu jednim potezom ali da je pocesto diskutabilan i klima.
Slažem se za Bodula. Kobiljar i Varešanović imaju potez viška. Imaju dobro rješenje prema naprijed, a oni i dalje vuku loptu umjesto da dodaju, s tim da je Kobiljar, generalno, jako dobar. Kobiljar je dva puta iznudio prekršaj i žuti (poslije drugog je pao gol), ali je ima otvorenog igrača ispred sebe u izglednoj prilici. Druga situacija je ispala dobro, dali smo gol, sli je logičnije bilo, u obije situacije, da doda loptu naprijed.Grean wrote: ↑22/09/2021 23:40Bodul je do gola bio jedan on losijih na terenu, prodao je cistih pet lopti od kojih su najmanje dvije bile u opasnoj zoni.
Taman kontam do kad ga misli trpiti kako se vuce po terenu i igra za protivnika kad ga on zabi. Takvi su to igraci, rijese utakmicu jednim potezom ali da je pocesto diskutabilan i klima.
Dinostula wrote: ↑23/09/2021 01:17Takvom igracu ne treba ni zamjeriti ako hoda po terenu ima covjek 32 godine a sad valja opet igrati protiv Borca.Zna se sta je njegov zadatak, nabaci,dodaj i probij golmana iz slobodnog.Eto Pidre i Djokanovica pa neka trce za petoricu to im je uloga.Grean wrote: ↑22/09/2021 23:40
Bodul je do gola bio jedan on losijih na terenu, prodao je cistih pet lopti od kojih su najmanje dvije bile u opasnoj zoni.
Taman kontam do kad ga misli trpiti kako se vuce po terenu i igra za protivnika kad ga on zabi. Takvi su to igraci, rijese utakmicu jednim potezom ali da je pocesto diskutabilan i klima.![]()
Pidro možda jeste loš, ali je zato kikser.Revolucionar ★ wrote: ↑23/09/2021 10:56 Trako, Ramic i Sabanovic odlicni, Pidro je kriminalan, nevjerovatne je stvari veceras radio i opet nije izletio. Bas Sablic igra ruski rulet s tim likom
A bez potrebe ikakve, umjesto da krene s loptom prema aut liniji pa da je ispuca prema naprijed, on se vraca prema goluLogovan wrote: ↑23/09/2021 11:26 Trako, Ramić, Dizdarević....Samo da ovi mladi igrači ne slete na klupu/tribinu zbog pojačanja.
Joj Pidre u prvom poluvremenu, zamalo da postignu gol jer se frajer spetljao hahaA još prvo Dizdarević pogriješi, slab i traljav pas, prilazi Pidro kontaš sad će sve biti uredu i onda on pogriješi još gore.
![]()
nije on bez razloga zaglavio kod nas, majstor sigurno ali upitan profesionalac, vise rekreativac u kontekstu ozbiljnog fudbala, zamisli da trci koliko mase rukamaGrean wrote: ↑22/09/2021 23:40Bodul je do gola bio jedan on losijih na terenu, prodao je cistih pet lopti od kojih su najmanje dvije bile u opasnoj zoni.
SENAD REPUH: Drago mi je zbog pobjede jučer. Pobjeda u derbiju je nešto posebno i takvi momenti vam puno znače. Ja sam iz nekih “ljepših vremena” i nostalgičan sam za tim periodom. Odrastao sam u vremenu kada sam zavolio derbi zbog navijača kao što je Kemo Lakača, a imao sam i tu sreću da živim blizu stadiona tako da sam prije svake utakmice viđao kolone navijača koje idu prema stadionu. U moje vrijeme ako ste bili dijete stanete kod ulaza i neko stariji vas uvede na tribinu, a kada sam vidio jučer veliki broj djece na stadionu prisjetio sam se tog perioda, bio je to stvarno liep prizor i nadam se da će što više omladine dolaziti da bodri naše Sarajevo.
NIsu oni imali sanse da se moze nazvati mrtvom sansom.Onaj blagi sut u prvom i par suteva pored gola.Mi imali u drugom 2 odlicne sanse,sut Bodula i onaj udarac glavom.Oni bolji i agilniji u prvom mi dosta bolji u drugom.Ali oni nisu imali sanse za gol.
Imali sut sa peterca nakon prodora po pidrinij strani, i nakon poigravanja dizdarevica i podre, dupe mescini izblokiro isto sa 5 6 metara.