Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako može mala pomoć, zapao mi je za oko jedan G shock sat, pa ako može preporuka gdje kupiti? Negdje u Sarajevu ili preko neke stranice? Gdje ima izbora, gdje da pogledam?
Posto mi je moj seiko ispao i kazaljke se pokidale, dobri amazon mi je priznao garanciju i vratio pare, tako, da sam u potrazi za novim. Za sad sam opet seiko zapikirao, model samurai je li se neko susretao, vrijedi li 360€.
mufa1 wrote: ↑22/09/2021 01:06
Posto mi je moj seiko ispao i kazaljke se pokidale, dobri amazon mi je priznao garanciju i vratio pare, tako, da sam u potrazi za novim. Za sad sam opet seiko zapikirao, model samurai je li se neko susretao, vrijedi li 360€.
vrijedi ... mislim to mu je cijena .. jesi probao te Diver satove ? malo su robusni , ako si vani mozes i naci u svakoj radnji koja prodaje satove ... pa probaj
Bullet Tooth Tony wrote: ↑22/09/2021 10:29
vrijedi ... mislim to mu je cijena .. jesi probao te Diver satove ? malo su robusni , ako si vani mozes i naci u svakoj radnji koja prodaje satove ... pa probaj
Jesam jesam, ovaj zadnji je isto bio robusan. Na početku malo nezgodno bilo, al brzo se navikneš..
Nešto se ibretim, pa da sa vama podijelim. Gledam ove smart watch satove, koštaju po 800 KM, za te pare možeš kupiti finog Tissoa ili dodaj stoju, dvije i eto Longiines.. dalje od mene bez komentara sve sam rekla.
mc-twin wrote: ↑22/09/2021 22:27
Smartwatch ima dobrih funkcija i mogucnosti i stoga ta cijena. Imas to i jeftinije,al...
Ja sam vise za "old school" i klasicni tip sata.
Smartwatch su precijenjeni. Ali, roba košta onoliko koliko je neko spreman da je plati, tako da...
Reisova wrote: ↑22/09/2021 18:31
Nešto se ibretim, pa da sa vama podijelim. Gledam ove smart watch satove, koštaju po 800 KM, za te pare možeš kupiti finog Tissoa ili dodaj stoju, dvije i eto Longiines.. dalje od mene bez komentara sve sam rekla.
Ovdje je prava pomama za tim smartwatch satovima. Po 600e se placaju garmini, suunto itd. I onda mu pogasi apsolutno sve funkcije, smanji osvjetljenje na 20%, da bi baterija izdrzala 7-8 dana. Ne kažem ja da su to loši uredjaji, al ne vjerujem ni da 1% ljudi iskoristi njihove mogućnosti, i namjenu uopšte.
Reisova wrote: ↑22/09/2021 18:31
Ovdje je prava pomama za tim smartwatch satovima. Po 600e se placaju garmini, suunto itd. I onda mu pogasi apsolutno sve funkcije, smanji osvjetljenje na 20%, da bi baterija izdrzala 7-8 dana. Ne kažem ja da su to loši uredjaji, al ne vjerujem ni da 1% ljudi iskoristi njihove mogućnosti, i namjenu uopšte.
Slažem se, ali kada imaš kvalitetan sat to je kao neko nasljeđe, traje. Ali Longines bi fino legao.