Naci ce ih 100%. Dug je put od Mostara do Jablanice. Bar jedna kamera je snimila auto i tablice
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakabanja213
#10652 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nista od ovog nije tacno.Porodice Foht wrote: ↑22/09/2021 09:58Ma sta je pokrao? Gledao sam sve sinoc. Onaj faul (prije gola) se uglavnom sudi svugdje a to sto je Velezovca onaj iz Borca izlevatio i iskoristio prvi kontakt rukama vise je njegovo umijece no greska sudije. Penal je bio vise bacanje crvenog igraca, bez dovoljno intenziteta. Fakat pretjeruju iz Veleza. A potjera za sudijama i paljenje auta, ja ne znam je li to igdje bilo u evropskim prvim ligama. Ikada. Bruka i sramota.Karikaturist wrote: ↑22/09/2021 08:07 Meni je ovo stroga debilana. Pratiti nekoga i zapaliti mu vozilo tako kasno - wtf.
Mislim i pokrao te i sve hajde ok nije uredu i boli, ali nije to ba nacin. Kakav mozak moras biti da uradis ovo koliko god da je taj neko stoka.
- animus
-
Registarska oznaka
#10654 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa bolan, sjeckanjem igre i sviranjem nepostojecih prekrsaja na centru terena, sviranje svakog kontakta, to je lose sudjenje, to sto moze ispizditi navijca i pratitelja nase lige, ne moze nista.
A upravo to nase sudije i rade.
Kad kazu, nije lose sudio, nije bio penal, bio je faul, bio je zuti

Kad kazu, nije lose sudio, nije bio penal, bio je faul, bio je zuti
- Capajebo
#10655 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Još da se samo pođe ovako i sa političarima, bilo bi nam svima bolje.
-
Anquilla
#10656 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Eskaliralo bas.
Vjerovatno je dobro za buduce sudjenje, a lose po Velez.
Sad je trenutak da klubovi okupljeni oko 4R inicijative pokazu jedinstvo.
Vise nije u pitanju jedna utakmica, lose sudjenje na stetu 11 klubova u ligi je konstanta. Svaki od 11 klubova je ostecen, Borac nijednom.
Sudije bez sankcija, klubovima zavezane ruke, ako neko nesto kaze, odmah se kaznjavaju.
Olimpik odustao, nikakva reakcija.
Mladost izbacena, nikakva reakcija.
Bilo je pitanje kad ce se nesto desiti.
Da dodam, Savez nije kaznio Borac za skandiranje navijaca ratku mladicu. Kazu da se ne moze uticati na skandiranje, objasnivsi da je to sadrzano u objedinjavajucoj kazni od 3.500 KM, za koju je navedeno “upotreba pirotehnickih sredstava i slaba organizacija”
Vise nije u pitanju jedna utakmica, lose sudjenje na stetu 11 klubova u ligi je konstanta. Svaki od 11 klubova je ostecen, Borac nijednom.
Sudije bez sankcija, klubovima zavezane ruke, ako neko nesto kaze, odmah se kaznjavaju.
Da dodam, Savez nije kaznio Borac za skandiranje navijaca ratku mladicu. Kazu da se ne moze uticati na skandiranje, objasnivsi da je to sadrzano u objedinjavajucoj kazni od 3.500 KM, za koju je navedeno “upotreba pirotehnickih sredstava i slaba organizacija”
-
milejovic1971
#10657 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
i sta to je razlog za pokusaj ubistva 3 osobe ???? sta sve necu procitatiRegistarska oznaka wrote: ↑22/09/2021 10:19 Pa bolan, sjeckanjem igre i sviranjem nepostojecih prekrsaja na centru terena, sviranje svakog kontakta, to je lose sudjenje, to sto moze ispizditi navijca i pratitelja nase lige, ne moze nista.
Kad kazu, nije lose sudio, nije bio penal, bio je faul, bio je zuti![]()
![]()
- Grean
#10658 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Veca je bruka kad se Savez odluci da reketaskim metodama kaznjava klubove koji su odlucili da se udruze da bi zaustavili kradju, da zaustave one koji nastoje obesmisliti fudbal i milione koje klubovi ulazu (igrom slucaja uglavnom klubovi iz "jedne nacionalne komponente").Porodice Foht wrote: ↑22/09/2021 09:58Ma sta je pokrao? Gledao sam sve sinoc. Onaj faul (prije gola) se uglavnom sudi svugdje a to sto je Velezovca onaj iz Borca izlevatio i iskoristio prvi kontakt rukama vise je njegovo umijece no greska sudije. Penal je bio vise bacanje crvenog igraca, bez dovoljno intenziteta. Fakat pretjeruju iz Veleza. A potjera za sudijama i paljenje auta, ja ne znam je li to igdje bilo u evropskim prvim ligama. Ikada. Bruka i sramota.Karikaturist wrote: ↑22/09/2021 08:07 Meni je ovo stroga debilana. Pratiti nekoga i zapaliti mu vozilo tako kasno - wtf.
Mislim i pokrao te i sve hajde ok nije uredu i boli, ali nije to ba nacin. Kakav mozak moras biti da uradis ovo koliko god da je taj neko stoka.
Bruka je da se o tom suti, da se niko ne ukljucuje dok se ne desi nesto ovako a onda rijeka "legalista" navali da da svoje misljenje.
Veleza deru planirano vec dvije sezone, ni jedna sudijska odluka nije isla u njihovu korist a nekako slucajno metar je primjera gdje su oni osteceni. Nakon skandalozne utakmice na jesen 2020 u BL gdje su igrala upravo ova dva kluba kaznjen je sudija. Ekspresno nakon toga trenutni vladar bh fudbala prijeti u medijima da je komisiji, specijalno jednom njenom clanu iz Sarajeva zavrsena karijera u FSBiH. Nakon sto preuzima vlast to mu je prvo sto je uradio, smijenio je covjeka jer se usudio kazniti njegovog sudiju.
Od tada ni jedan sudija nije kaznjen sem naseg najboljeg sudije Irfana Peljte, koji se u sljedecoj utakmici ova dva kluba ali ovaj put u Mostaru usudio suditi prema propisima sto su gazde iz Banjaluke protumacile kao neposlusnost.
Olimpik, Mladost Kakanj, Sarajevo, Siroki Brijeg ciji je igrac dobio stoc u glavu od Stojana Vranjesa pred delagatom utakmice a da ovaj nije dobio nikakvu kaznu necu ni da pominjem.
Sta treba jos da se desi da bi se shvatilo da je ovo organizovano reketarenje?
Last edited by Grean on 22/09/2021 10:42, edited 2 times in total.
-
palermo
#10659 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
debilno, nedebilno, sasvim je svejedno šta ko misli.
Poruka je poslana, ja bih čak rekao sa političkom pozadinom....a to hoće li Velež najebati, ne vjerujem, a i ako najebe...jebi ga, mora neko za opšte dobro
Poruka je poslana, ja bih čak rekao sa političkom pozadinom....a to hoće li Velež najebati, ne vjerujem, a i ako najebe...jebi ga, mora neko za opšte dobro
- Raigor Stonehoof
#10660 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
NE SERImilejovic1971 wrote: ↑22/09/2021 10:27i sta to je razlog za pokusaj ubistva 3 osobe ???? sta sve necu procitatiRegistarska oznaka wrote: ↑22/09/2021 10:19 Pa bolan, sjeckanjem igre i sviranjem nepostojecih prekrsaja na centru terena, sviranje svakog kontakta, to je lose sudjenje, to sto moze ispizditi navijca i pratitelja nase lige, ne moze nista.
Kad kazu, nije lose sudio, nije bio penal, bio je faul, bio je zuti![]()
![]()
![]()
![]()
kakav crni pokusaj ubistva, jebo li te borac da te jebo
-
milejovic1971
#10661 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
rijecnik mijenjaj inace ti BAN ideRaigor Stonehoof wrote: ↑22/09/2021 10:35NE SERImilejovic1971 wrote: ↑22/09/2021 10:27
i sta to je razlog za pokusaj ubistva 3 osobe ???? sta sve necu procitati![]()
![]()
a drugo ako ubacis baklju zapaljenu u auto gdje sve plane u sekundi nego sta je nego pokusaj ubistva ???? puka je sreca da su izbjegli smrt
- Raigor Stonehoof
#10662 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Hos me ti banovatmilejovic1971 wrote: ↑22/09/2021 10:38rijecnik mijenjaj inace ti BAN ideRaigor Stonehoof wrote: ↑22/09/2021 10:35
NE SERI
a drugo ako ubacis baklju zapaljenu u auto gdje sve plane u sekundi nego sta je nego pokusaj ubistva ???? puka je sreca da su izbjegli smrt![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10663 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sta nije tacno?? Penala nije vidilo i niko ziv na svijetu ga ne bi svirao a onaj faul za prvi gol bi neki sudija svirao a neki nebi. Ostale greske su sastavni dio nase lige i ima ih na svakoj utakmici. Pa grijese sudije koje imaju VAR a ne ove nase koje nemaju nikavu pomoc. Daleko od toga da ja branim sudije ali godinama zlo dolazi direktno iz saveza pa nikome auta nisu zapalili. Sta su trebali navijaci Zelje da urade kad im je u Bijeljini bukvalno oteta titula od strane sudije? Titula nije vrijedna icije glave. Tuzbe, dokazi, snimci to je jedini ispravan put...bojkot takodje, ako pola timova iz lige odbiju da igraju prvenstvo dok se ne smijene pojedini ljudi i naravno razloge za to potkrijepe dokazima ici ce opet zestoka reakcija UEFE. Ali ljude zaustavljati po ulicama, ugrozavati im zivote radi jebene lopte to je kriminal i zlocin iz strasti a to se kaznjava finim kaznama.kakabanja213 wrote: ↑22/09/2021 10:04Nista od ovog nije tacno.Porodice Foht wrote: ↑22/09/2021 09:58
Ma sta je pokrao? Gledao sam sve sinoc. Onaj faul (prije gola) se uglavnom sudi svugdje a to sto je Velezovca onaj iz Borca izlevatio i iskoristio prvi kontakt rukama vise je njegovo umijece no greska sudije. Penal je bio vise bacanje crvenog igraca, bez dovoljno intenziteta. Fakat pretjeruju iz Veleza. A potjera za sudijama i paljenje auta, ja ne znam je li to igdje bilo u evropskim prvim ligama. Ikada. Bruka i sramota.
- hrasno38
#10664 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nije samo izbacena Mladost izbaceni su i sezonu prije Zvijezda 09 a pogotovo Celik bez prava da se bore za svoj opstanak ali onda su 4R i Mladost mudro cutali jer im je to odgovaraloAnquilla wrote: ↑22/09/2021 10:26 Eskaliralo bas.
Da dodam, Savez nije kaznio Borac za skandiranje navijaca ratku mladicu. Kazu da se ne moze uticati na skandiranje, objasnivsi da je to sadrzano u objedinjavajucoj kazni od 3.500 KM, za koju je navedeno “upotreba pirotehnickih sredstava i slaba organizacija”![]()
- Revolucionar ★
#10665 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Visoko je letio Velež, nisko pao. Kome je ovo opravdano, taj nije normalan. Stvari se rješavaju drugačijim vidom borbe. Kockoglavi bi za klubove na koplja skakali, a kad je rješavat socio-ekonomska pitanja u državi, ležaja i kladionica. Opravdavati huliganstvo i anarhiju je smiješno. Na kraju krajeva, iz godine u godinu su ove situacije iste, kad je bio i lopuža Begić, pa se nastavlja i sad. Valjda bi trebao onda svaki od korpusa svake 4 godine vršit paljevine kad nije njegov čovjek u savezu. Dno dna. Za nadat se nekoj skorašnjoj akciji UEFE i suspenziji Saveza i svega. Protiv ovakve pošasti treba radikalan potez, makar to značilo i sahranu fudbala dok se ne riješi stanje
-
Registarska oznaka
#10666 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vico cheto, pod svaku cijenu hoce da izbaci Hasica iz fudbala.
Sad od sebe, po obicaju, prave zrtve, da su ugrozeni, da su oni nevini, bla bla bla....
Na motiku vas sve nabiti
Sad od sebe, po obicaju, prave zrtve, da su ugrozeni, da su oni nevini, bla bla bla....
Na motiku vas sve nabiti
-
internazionale
#10667 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Evo Vico se oglasio. Kao što se i znalo Hasić je cilj
Sad će iskoristiti struju u Mostaru koja zavađa navijače i upravu i razjebati klub
Nadam se da će u i oko Veleža biti dovoljno pametni da se odbrane
Sad će iskoristiti struju u Mostaru koja zavađa navijače i upravu i razjebati klub
Nadam se da će u i oko Veleža biti dovoljno pametni da se odbrane
-
Registarska oznaka
#10668 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
ELMIR PILAV, ameba koja je stala na stranu kriminalca i dilera, Vice chete zeljkovica.
Sto balija zna prodati svoje, ne zna niko.
-
milejovic1971
#10669 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
mrznja ce te ubiti kralju...s tim rijecnikom daleko si od nekog ko zna kvalificirat KDRaigor Stonehoof wrote: ↑22/09/2021 10:40Hos me ti banovatmilejovic1971 wrote: ↑22/09/2021 10:38
rijecnik mijenjaj inace ti BAN ide
a drugo ako ubacis baklju zapaljenu u auto gdje sve plane u sekundi nego sta je nego pokusaj ubistva ???? puka je sreca da su izbjegli smrt![]()
![]()
i ucit kvalifikaciji kaznenog djela
voz u šumsku kod vice pa guslajte po romaniji
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#10670 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pozurite da date podrsku Vici i Borcu!!
-
Piaty
#10671 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bas nistakakabanja213 wrote: ↑22/09/2021 10:04Nista od ovog nije tacno.Porodice Foht wrote: ↑22/09/2021 09:58
Ma sta je pokrao? Gledao sam sve sinoc. Onaj faul (prije gola) se uglavnom sudi svugdje a to sto je Velezovca onaj iz Borca izlevatio i iskoristio prvi kontakt rukama vise je njegovo umijece no greska sudije. Penal je bio vise bacanje crvenog igraca, bez dovoljno intenziteta. Fakat pretjeruju iz Veleza. A potjera za sudijama i paljenje auta, ja ne znam je li to igdje bilo u evropskim prvim ligama. Ikada. Bruka i sramota.
-
elSaik
#10672 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Obzirom da predsjednik saveza mimo svih organa prejudicira kakva će biti odluka disciplinske komisije, direktno napada i stavlja metu na predsjednika jednog od klubova, drugim riječima odlučuje i presuđuje protiv nepodobnih, jedini kvalitetan odgovor bi trebao biti da klubovi 4R inicijative počnu bojkotovati takmičenje.
Međutim, spremnosti i hrabrosti mislim da za to nema i da će na kraju Velež popušiti foru.
Doduše, postavlja se i pitanje da li je fer da, primjerice, Tuzla City u ovoj situaciji "ispašta" zbog Veleža i/li drugih klubova?
Također, tu je i pogled drugih klubova "nas kad su gazili niko se nije bunio."
Svakako, 4R inicijativa, umjesto da je davnih dana predstavila svoju viziju o tome kako organizovati udruženje, kako organizovati takmičenje pod okriljem toga udruženja, definirali prijedlog postenijeh određivanja i imenovanja sudija itd, jedino što su uspjeli je napisati saopštenje od koje nikakve koristi nema.
Međutim, spremnosti i hrabrosti mislim da za to nema i da će na kraju Velež popušiti foru.
Doduše, postavlja se i pitanje da li je fer da, primjerice, Tuzla City u ovoj situaciji "ispašta" zbog Veleža i/li drugih klubova?
Također, tu je i pogled drugih klubova "nas kad su gazili niko se nije bunio."
Svakako, 4R inicijativa, umjesto da je davnih dana predstavila svoju viziju o tome kako organizovati udruženje, kako organizovati takmičenje pod okriljem toga udruženja, definirali prijedlog postenijeh određivanja i imenovanja sudija itd, jedino što su uspjeli je napisati saopštenje od koje nikakve koristi nema.
-
palermo
#10673 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljk ... /210922030
dobro je ovo, onaj prekid od sinoć tek dobija svoje pravo značenje i smisao
dobro je ovo, onaj prekid od sinoć tek dobija svoje pravo značenje i smisao
- hrasno38
#10674 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakav crni Vico....10x su od njega gori one bosnjacke ulizice a da o hrvatskim hercegovackim i ne govorim koji iz godine u godinu gledaju samo svoje vlastite interese i silje za klubove iz kojih dolaze ili koji im vise plate. Pa nije Vico delegiro Sabriju, nije Vico zabio prosle sezone Sarajevu dva gola na Kosevu nego igraci Borca i odnjeli cistu pobjedu ko suzu. Uvijek se traze isklucivo krivci u drugim redovima a to sto Velez nema napadaca koji zna dati gol isto kao i Zeljo jebo to. S tim sto Velez bi trebalo da ima para da kupi napadaca a kokuzi sa moje Grbavice nemaju. Velez napravi 10 sansi na utakmici i ne postigne gol i onda im je uvijek neko kriv. Ja zaista poslije Zelje najvise volim i postujem Velez ali brate poceli su da pretjeruju.Registarska oznaka wrote: ↑22/09/2021 10:45 Vico cheto, pod svaku cijenu hoce da izbaci Hasica iz fudbala.
Na motiku vas sve nabiti
- hrasno38
#10675 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
UPRAVO TORegistarska oznaka wrote: ↑22/09/2021 10:50 ELMIR PILAV, ameba koja je stala na stranu kriminalca i dilera, Vice chete zeljkovica.