Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dr_arsla wrote: ↑22/09/2021 00:57
Sabrija levat, realno.
Pokrade Velez u Mostaru i onda pokuša doći kući kroz neprijateljsku teritoriju. Neiskusno moj Sabrija.
dr_arsla wrote: ↑22/09/2021 00:57
Sabrija levat, realno.
Pokrade Velez u Mostaru i onda pokuša doći kući kroz neprijateljsku teritoriju. Neiskusno moj Sabrija.
Za sve postoji prvi put. Mislim da su se iskalili za sve krađe i drugim klubovima. Nadam se da su ih najprije istjerali iz auta, da ne bude pokusaj ubistva. Sa paljevinom se moze izvuci ako ih uhvate, a vrlo vjerovatno da hoce.
Autobus u kojem se nalazi ekipa banjalučkog tima trenutno čeka da se završi uviđaj kako bi nastavila put kući
Od njih smo saznali da su osobe s fantomkama na glavama zaustavile automobil u kom su se nalazile sudije i nasrnule na njih, a zatim su zapalile automobil.
Autobus u kojem se nalazi ekipa banjalučkog tima trenutno čeka da se završi uviđaj kako bi nastavila put kući
Od njih smo saznali da su osobe s fantomkama na glavama zaustavile automobil u kom su se nalazile sudije i nasrnule na njih, a zatim su zapalile automobil.
Znači da su se ublizu vozili. Pa ja, svijet voli pobjednike, prodate balijske duše. Sta se imaš voziti s Borčevim busom u blizini, osim da su ih zatekli, pa im ispričali sta se desilo. Vala su se sasrali za dva zivota. Nisam pobornik nasilja, ali govna su to trazila. Na nekome se kola moraju slomiti.
S cim se Sabrija bavi inace, mimo sudjenja? Fin autic voza(o)...
Ozbiljno malo sad... osim smijesnog faula za prvi gol Borca, koji su mu jos grijesi sinoc bili? Utakmicu nisam gledao, a po izvjestajima sam vidio samo taj detalj za faul istaknut.
Ovo nije način rješavanja problema, Velež igra slabo, nema realizacije, a i ne stvaraju se čiste šanse, sinoć samo 1 šansa u 1.pol.Protiv Želje i Zrinjskog očajna igra,daleko od onoga što je bilo proljetos ili ljeti. Najlakše je nešto rušiti, pa zar nije bilo dosta rušenja na ovim prostorima. Nedavno topovski udar na golmana, sinoć ovo. Sudac je bio loš, svirao onaj faul, žute kartone, po meni penal nije bio, ali ovo nije način. Biće kazni opst, možda i bodova, utakmice bez publike znači i bez prihoda, sve ono dobro što se radilo, sada neko želi srušiti i upropastiti. Zar se netko ne pita, da li je ovo biča i namjera da se ovako nešto isprovocira i napravi, da li od ljudi iz saveza ili bivših uprava Veleža i isprovocira smjena uprave i vrate oni koji su već uništili klub. Da li je to svrha svega, a ne borba protiv saveza?
Gigovic pokrade Sarajevo proslu utakmicu Sarajeva a tribina skandira uprava napolje. On nam se samo smije i konta jeste levati. Sabrija nije imao tu srecu. Treba sada podrzati Velež maksimalno i da je srece proteste organizovati pred Savezom.
P.S.
Bio je Grbic sudija, isto govno.
Last edited by animus on 22/09/2021 07:37, edited 1 time in total.
Rođeni sa mudima
Sarajevske klubove mogu ka*ati još 10 godina, niko ku*cem neće mrdnuti, bitnije je ganjati komšije po gradu zbog 2 grafita i 3 majice.
Meni je ovo stroga debilana. Pratiti nekoga i zapaliti mu vozilo tako kasno - wtf.
Mislim i pokrao te i sve hajde ok nije uredu i boli, ali nije to ba nacin. Kakav mozak moras biti da uradis ovo koliko god da je taj neko stoka.