Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote: ↑21/09/2021 16:11
Kako vas nije stid pricati o historiji citati samo tekst i bice jasno ciji je to klub bio i kako je pokušano da se proturi gospodi s carsije, al' nema provalili su ih.
Ima da osjedite bez titule svi ako se u međuvremenu ne ugasi sam od sebe.
LSD wrote: ↑21/09/2021 18:26
Al pazi ti njemu master plana - da se kladim na nikad slabijeg Želju, na ekipu koja ne može nikoga pobjediti i tako sam sebe banujem na 3 mjeseca
Dobro je to 90tka skonto
Ja sam ti stari blefer samo da vidim kakva je atmosfera u protivnickom taboru nikad ja to tebi ne bi uradio previše cijenim tvoj nick zato studioruma bi poslao na prisilni rad pola godine.
E'o baš pogledao na jutubu prilike mnogo dobra utakmica ako vec mora biti 0 - 0 na derbiju nek' bude ista nula barem je bilo uzbuđenja.
Za ove sto kritikuju čestitku jer je kasno došla samo da napomenem da se svijet ne vrti oko vas. Nama je ovih dana sve gorilo. Uprava se mijenjala iz dana u dan. Skupština održana u nedjelju. Neki ljudi podnijeli ostavke pa povukli. Itd
Sad se tek moze reci da su se stvari konacno poslozile i da se zna ko je sta u klubu. Zato je čestitka tek danas došla na red.
Onaj šupak Šišić je pokazao koliki je primitivac kad vrijedja jednu damu. Ta žena je u životu postigla što on neće u 10 života. Naši navijači imaju pravo da se ljute na nju ali ni oni nemaju pravo da je vrijeđaju. Vrijeme ce pokazati sta se u stvari sve desavalo. Ne treba nikoga vrijedjati unaprijed pa to kasnije lizati. Ona je dama i tako je treba posmatrati. Hvala na svemu i puno srece u budućoj karijeri.
I da, dobra je ideja da se i navijacima Želje ponude besplatne karte ali za cijeli jug. To bi bilo baš veliko.
LSD wrote: ↑21/09/2021 18:26
Al pazi ti njemu master plana - da se kladim na nikad slabijeg Želju, na ekipu koja ne može nikoga pobjediti i tako sam sebe banujem na 3 mjeseca
Dobro je to 90tka skonto
Ja sam ti stari blefer samo da vidim kakva je atmosfera u protivnickom taboru nikad ja to tebi ne bi uradio previše cijenim tvoj nick zato studioruma bi poslao na prisilni rad pola godine.
E'o baš pogledao na jutubu prilike mnogo dobra utakmica ako vec mora biti 0 - 0 na derbiju nek' bude ista nula barem je bilo uzbuđenja.
animus wrote: ↑21/09/2021 18:31 I da, dobra je ideja da se i navijacima Želje ponude besplatne karte ali za cijeli jug. To bi bilo baš veliko.
Ja sam ovo očekivao i bio bi odličan potez. Derbiji su sve veći i veći odron sa navijačke strane krivicom oba kluba i od grada koji je živio za derbi imamo šta imamo. 5%
1500 karata na stadionu kapaciteta 30k. Pa iz principa neću otići, jebo te derbi.
animus wrote: ↑21/09/2021 18:31 I da, dobra je ideja da se i navijacima Želje ponude besplatne karte ali za cijeli jug. To bi bilo baš veliko.
Ja sam ovo očekivao i bio bi odličan potez. Derbiji su sve veći i veći odron sa navijačke strane krivicom oba kluba i od grada koji je živio za derbi imamo šta imamo. 5%
Ma jebiga jedni hoce pun kurac ulaznica jer je stadion ogroman, a nama bi da daju 2milje plafon ne ide to tako.
Kad bi se nama dalo 4 hiljade karata onda može za Želju koliko hoce, al' ovako je baš nemoguce da ne budu problemi.
1500 karata na stadionu kapaciteta 30k. Pa iz principa neću otići, jebo te derbi.
Slazem se, trebali su i vama dati dzaba. Propustena prilika, gotovo je sad.
A sto se tice 5%, znamo ko je poceo s tim, nema potrebe dijeliti krivicu.
LSD wrote: ↑21/09/2021 18:39
Nema potreba za džabaluka ulazom.
1500 manijaka je sasvim dovoljno da nadjaca u svemu onih par hiljada nejakih sa suprotne strane
Apsolutno jeste 1,500 ljudi u kopu ne ispada iz ritma ja bi volio da nas na sjeveru bude plafon 1,500 bolje navijanje bude.
debili. nazad u mediokritet ove sugave lige. uprava napolje!
znali ste uzet milione na prodajama igraca i na evropi i na donacijama budalastih navijaca. a sta ste ulozili u klub i u igracki kadar? nije nam niko kriv ni borac ni sudije ni savez ni niko.